Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když už lidem došla trpělivost s Hulkem a jeho náladami, rozhodli se jej vyhostit na pustou planetu. Ale jeho raketu postihne porucha, a Hulk skončí na planetě Sakaar. Zde žije lid těžce tyranizován Rudým králem, a v Hulkově příchodu vidí vyplnění dávného proroctví. Ale nejdříve bude muset Hulk vybojovat několik soubojů na život a na smrt v gladiátorské aréně, pro královu potěchu... Hned na začátek musím podotknout, že mne komixománie nijak zvlášť nebere. Hrané filmy ještě budiž, ale kreslené, a zvlášť ty které se stoprocentně inspirují papírovým komixem - mne moc nebaví. A Planet Hulk nebyl výjimkou. Sice nemůžu říct, že bych se nudil - na to ani není kdy, těch cca 80 minut je nabitých akcí od první do poslední minuty. Ale trochu jsem ztrácel v přemíře postav - zvlášť když každá je jiného mimozemského druhu a navíc Hulka mám zafixovaného jako normálního člověka, kterej zezelená a zesílí jen když se nasere. Tady byl asi nasranej furt, protože ze své zelené podoby nevyšel (ale aspoň mezi ty ostatní zapadl). ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak já filmu dávám 4* ale mám z toho smíšené pocity. Jako pohádka pěkný, ale že to je příběh Planet Hulk podle comicsové předlohy, kterou v dvojdílné formě vlastním, tak je to hodně překopané, což docela nechápu, když je to pod taktovkou Marvelu. Jako první bije do očí třetí bitva v koloseu, kde není jako záporák Silver Surfer, ale Beta Ray Bill, kterej tu nemá co dělat. Do příběhu ho zakomponovali tvůrci dobře, ale sem prostě nepatří. No a pak je to celý zkrácený s happyendem, kterej k tomuto příběhu vůbec nepatří. Jak jsem se na to těšil, tak z hlediska adaptace jsem spíš zklamán. Jako pohádka pro neznalce předlohy je to určitě povedenej animák s průměrnou grafickou stránkou, která je dostačující. Za mě 70% ale hodně jsem váhal nad menším hodnocení. ()

Reklama

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Z tohoto námětu by se dalo vyždímat mnohem víc! Mimozemské zápasy v aréně po vzoru římských gladiátorských utkání, kde je jedním z mlátiček zelenej gamma sypač? Hm, moje představivost pracuje. Bohužel tady se dočkáme spíš Hulka, ze kterého mluví porozumění schopný Banner. Tahle složka tam klidně mohla zůstat, ale zcela jiným způsobem. Hulk je prostě Hulk a Bruce je Bruce. Dvojka a malé plus za gamme wave attack. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná komiksová předloha, která se co do děje může měřit s nejlepšími příběhy (třeba) Barbara Conana, dostala pořádnou ránu. Stala se z ní dosti volně zadaptovaná prostinká mlátička, místy doslova ubíjející... A navíc dost škaredě animovaná. Komiks je vynikající fantasy, tohle ovšem bylo jen o neustálých ranách a dialozích k smíchu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že je to taký Marvelacky animovaý gladiátor. Čo sa týka akcii, tak je ich tu fakt dostatok a sú fakt dobré, čo ma ale najviac prekvapilo bol dej. Čakal som niečo klasickejšie a jednoduchšie (nie že by to bolo zložité, ale snáď chápete čo tým chcem povedať), ale namiesto toho som nedostal slušný animák s dobrými akciami kde aj príbeh za niečo stál. Rozhodne odporúčam pokial máte radi Hulka. Jeden s tých lepších animákov. 70% - 3* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)
  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)

Reklama

Reklama