Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napriek tomu, že Lilith (Yancy Butler) bola jedným z najsilnejších upírov, spoločnými silami ľudských lovcov a upírov sa ju podarilo zajať. Jej znovuzrodeniu zabraňujú prastaré amulety pochované po celom svete. O mnoho rokov neskôr veľa upírov už zabudlo na nebezpečenstvo, ktoré Lilith priniesla a snažia sa ju oživiť. Tomu chce za každú cenu zabrániť Jacob Van Helsing (Rhett Giles) spolu so svojou skupinou a novou vlkodlačou posilou Russelom Baynom (Jeremy London). (ywulka)

(více)

Recenze (14)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Inspired by Asylum! Béčková sračka na dobrou noc. Nejste ještě unavení a nechce se Vám ještě spát? Tak si tohle pusťte, a když usnete, o nic nepřídete. A třeba se i dobře vyspíte. ()

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání hned po 3 minutách - upíři mohou na sluníčko. Ok, jedeme dál. Juhů, fanservise - cucaly se tam dvě baby, jen co dovysály nějakého chudáka. Ok, pokračujeme. Ať sebedivnější obrazy to dává, sebedivnější kostými a makeup to má, je to čím dál větší nuda. OMG, mluvící mumie. Á, začalo to vypadat hůž než Blade III. Jů, teď jsou tam i blesky. Do města přijeli vlkodlaci. Na motorce. A střílí. Takovej odpad, jako jsi ty, mě vůbec nezajímá. Cucli-mucli-muchli. Chová se tak drsně, ale je to slabodcuhá kráva. Chjo, hlavní hrdinka sucks. Lilith vypadá jako člověk. Jen tou povahou mi připomíná spolužáka. Já. Já. Já. Egoismus zabíjí. Doufám. Dobře, nemůžou na sluníčko, v tom případě trochu fail na začátku, upíři proradní. A je tu konec. Tak jsme se podepsali a jdeme na akci znovu. No a já doufám, že v životě už něco takového neuvidím. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Všichni ti, kdo ohodnotili Wolvesbayne odpadem a označili ten film za příšerný, mají samozřejmě naprostou pravdu. Nicméně i přesto jsem nucena konstatovat, že mě tahle pytlovina bavila víc než oba první Bladeové dohromady - a martial upíři s katanami, kteří mluví německy, jsou vždycky major turn-on, přinejmenším když je hraje Dacascos...:-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavě rozehraný mix vlkodlačiny a upířiny. Vím že dávám přehnaný hodnocení, ale nemůžu si pomoc. Ve filmu ač je velmi jednoduchý se pořád něco děje, a tak se divák nemá šanci nudit. Moc se mi líbil nápad udělání prolínání různých sekvencí najednou, sice se jedná o jednu scénu, ale ve výsledku to byla dobře natočená akční scéna s výborně danou hudbou. Též mě poměrně překvapilo herecké obsazení, dobře nejsou tu žádný esa Hollywoodu ale jsou tu poměrně známé tváře, od Londona přes Dacascose(kterej se po mém posledním viděném filmu sním dost změnil), až po Rhetta "jsemhlavněAsylumák" Giles(mě přijde jako sympaťák). Sice nehrajou úplně dobře ale rozhodně bych je neodszuzoval, spíše hrály co měly, snad kromě Yancy Butler coby šéfka upírů která byla fakt děsná, ten její věčně nasranej pohled je k pláči. Sice je v tomhle filmu pár naprostých klišé, ale jsou hloupoučky roztomilý že divák se musí prostě pousmát. jak jsem už jednou říkal dalším kladem je hudba, pravda není tu nic moc, je spíše dost opakující se, ale je dobře poslouchatelná. Wolvesbayne je prostě béčko od Nu image a kdo Nu image zná a nic moc od ní neočekává bude podle mého spokojen, tenhle film se sice určitě nezapíše do dějin a hrozý i to že na něj do týdne zapomenete, ale těch 85 minut uběhlo jako voda, já se nenudil a příjemně jsem se bavil, ostatně jako u cětšiny těchto béček. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě obecně tenhle typ akčních vlkodlačích upířin vlastně nebaví (pořád nějak nechápu, proč by upíři a vlkodlaci měli stát proti sobě), ale tohle je tak jednoduché, levné a vlastně i zábavné, prostě tupá béčková videotéková jednohubka, až mě to v rámci možností i docela bavilo. Holky fajn, masky fajn, na Yancy Butler jsem zíral až s otevřenou hubou, v takovéto poloze jsem jí fakt nečekal, no a Jeremy London? Ten se pomalu stává mým béčkocéčkovým idolem :-). Není to originální, není to kulervoucí, není to nákladné, není to ani nějak hodnotně dobré, ale ono to vlastně od podobných filmů ani nikdo nečeká. 2,5* ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Daky s upíříma tesákama nemá rád lidi a snaží se oživit samotnou Lilith aby se s ní následně mohl hádat jelikož mu dojde, že mu bude poroučet. Tak to je vedlejší linie zatím co v hlavní se jeden podnikatel změní ve vlkodlaka a jde spasit svět spolu se sexy vlkodlačicí. To je krávovina co? Ano je ale celkem zábavná a já se u toho docela bavil. Pokud tvůrci film neberou vážně a vědí že je jen blbina na odreagování jako to věděli tady tak to dokáži ocenit a film dle toho beru. Určitě to není film co pustíte holce co k vám přijde na filmovej večer ale jako tv film co ho dávají o půlnoci na primě pro pár skalních fandů blbin a lidi trpící nespavostí je to absolutně pohodová záležitost. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Biedny horror,chlap zmenený na vlkodlaka pomáha lovcom upírov zastaviť upíri kult,ktorý chce vzkriesiť bohyňu Lilith,matku všetkých upírov.Nič zaujímavé,vopchali tam dokonca aj bojové umenie,čo pôsobí v takýchto filmoch skôr trápne,slabé výkony,nuda.A nejedná sa o žiadne fantasy,obyčajný horror,aj keď slabý. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

I když byla Lilith (Yancy Butler) nejsilnější z upírů, společnými silami lidských lovců a upírů se podařilo ji zajmout a jejímu znovuzrození zabraňují prastaré amulety poschovávané po světě. Jenže po mnoha a mnoha letech už spousta upírů zapomněla nebezpečí, která Lilith přinesla a snaží se jí oživit. Tomu ale za každou cenu chtějí zabránit Jacob Van Helsing (Rhett Giles) a jeho parta, i s novou (vlkodlačí) posilou, Russelem Baynem (Jeremy London) ... No, zpočátku film vypadal, že by mohl být jistou konkurencí pro Underworld, ale jak se příběh (ehm) začal rozjíždět, tak bylo jasné, že to žádná konkurence není. Když to vezmu od začátku - nevím jestli někdo vůbec četl scénář - film mi vůbec nedával smysl. Dobře, chápu linii s nejsilnější upírkou, ale proč do toho míchat vlkodlaky (snad kromě nalákání diváků zmlsaných Underworldem) nechápu. Herecké výkony jsou sice odpovídající kategorie (tv film), ale i přesto by se někteří herci aspoň občas mohli tvářit že hrají (vévodí tomu Jeremy London - tomu snad museli mučit rodinu, jak se tvářil...).. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Toš tak tohle je extramateriál. ;-) Takhle stupidní hovadinu jsem už drahně dlouho neviděl. Scénářem naprosto infantilní blábol, který se nejspíš inspiroval Underworldem, ovšem teda provedení je opravdu tristní, a to i na televizní film. Filmaři kydají na diváka jedno upíří klišé za druhým, pletou páté přes deváté a jako rádoby vtipné odlehčení tomu přicmrndává vlkodlak, jehož přínos pro děj mi zůstal záhadou. Film tu a tam zpestří nějaká ta potyčka, ve které se blýsknou katany, ale celé to je takové nedomrlé. Korunu tomu všemu nasadí prvotní upírka Lilith, jejíž poněkud postarší varianta má ke krasavici dost daleko. No nečekal jsem zázraky, ale tohle je opravdu VELKÁ bída. ()

Neel odpad!

všechny recenze uživatele

No, to byla 3,14čovina jak hrom! To už nikdo nedokáže vymyslet nic originálního o upírech? Večer v háji a neodnesete si z toho nic než znechucení, protože je to furt dokola o tom samým trapným příběhu ()

Reklama

Reklama