Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 3

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (750)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelý a vtipný animák. Jeden z najlepších. Skvelý príbeh a postavy. Hudobná stránka je tiež na výbornú. Skvelá komédia pre celú rodinu. Megamozog vyzeral dobre už z trailerov. Moj očakávania sa vyplnili a môžem ho zaradiť medzi elitu animákov. Poteší aj fakt, že tvorcovia rozvinuli svoje fantastické vízie a dokázali ich preniesť na plátno. Predvídateľnosť dejovej zápletky je síce miestami veľmi vysoká, ale o prekvapenie (a zázraky) tu nie je núdza, a navyše, keď sa vám do uší zarežú rockové pecky od Guns N 'Roses alebo AC / DC, nie je čo riešiť. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Megaanimák. Neuveriteľné, koľko nápadov a originality sa ešte dá vopchať do tak nenápadného filmu. Po žánrovom konkurentovi som plesal a tomuto filmu som už nevenoval patričnú pozornosť, a dlho si budem vyčítať, že som v kine nedal šancu obom. Z pomyselného súboja má tento zlodušský variant mierne navrch, najmä po humornej stránke. Zmotaný som bol od začiatku do konca, animácia je dokonalá, príbeh graduje každou minútou, k vylepšeniu dokonalosti využíva každú sekundu, každú postavu a každú hlásku, nielen hlášku. Asi je vo mne ešte stále veľký kus decka, ktoré pri takýchto filmoch slintá. 95%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Filmáne/// Dabing 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// +originální nápady a děj, zajímavý příběh, velice zdařilá akce -možná by neškodila ještě trošku lepší animace a výrazy postav, jsou to divné figurky, občas je to moc ujeté, víc než by bylo zdrávo/// Po dlouhé době animák v kině. Nějak tyto filmy zanedbávám a přitom co kus to zážitek mnohdy větší než z kdejakého akčního velkofilmu. Zde se mi hodně líbila hlavní myšlenka udělat z padoucha hlavního hrdinu, nebo chcete-li udělat z hlavního hrdiny padoucha (zvláštní že s něčím podobným přišel i konkurenční film Já, padouch a to ve stejnou dobu). Hodně mě taky potěšilo, že to má nějaký nosný příběh a že se děj ubírá celkem zajímavým směrem. Neříkám že děj není předvídatelný, ale dokážu si představit, že by to tvůrci mohli odfláknout a smrsknout pouze na boj hlavních rivalů. To že to není jediné co film nabídne je velmi potěšující. Český dabing je nadprůměrný, ten originální určitě bude (už podle jmen) výborný./// Celkem 78%/// ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, kterej doplácí na nevyrovnanost děje, ale jinak je to obstojná jízda s příjemným soundtrackem, dobrou nosnou zápletkou a pár hodně fajn nápady (Marlon). Líbila se mi i značná nepředvídatelnost, což se u animáků rozhodně cení. Oproti Despicable me to má lepší finále, ale bohužel ani tentokrát se to neobešlo bez disco-konce. Na druhou stranu dabing byl nadprůměrnej a celkově je to fajn oddychovka. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice kolísavý film. Začátek byl super a dost jsem se pobavil, ale od chvíle, co zmizí ze scény Metroman, jsem se začal nudit. A to není pro film, natož animovaný, dobré. Naštěstí to sem tam zachraňovaly povedenější hlášky či soundtrack. A hlavně díky skvělé závěrečné bitce (nástup Megamysla na scénu za zvuků "Guns N' Roses - Welcome To The Jungle" si budu ještě hodně dlouho pamatovat) nakonec udělím ty čtyři hvězdy, ale bylo to jen tak tak. Přišlo mi, že tohle téma (co když zloduch porazí hrdinu) se dalo přeci jen zpracovat o něco lépe a hlavně o něco vtipněji. 70 %. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Film se měl původně jmenovat "Master Mind". Práva k tomuto názvu ale vlastní tvůrci stejnojmenné televizní show a deskové hry z roku 1970, a tak jej nebylo možné použít. (darek kartac)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama