Reklama

Reklama

Vždy na konci léta jezdí děti z newjerseyské křesťanské komunity na tábor Naděje. Společně se vydávají hluboko do lesa, daleko od světských lákadel, a tam se učí o cestách Páně a nástrahách těla a jsou strašeny vyprávěním o ďáblu. Charismatický kněz nevědomky vnese do tábora zlo a to, co mělo být bezpečným duchovním útočištěm, se stává noční můrou, kterou, jak se zdá, nepřemůže ani víra. (Filmbox)

(více)

Recenze (26)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste li pomatená, ortodoxni kudlanka a nedaří se vám důkladně vymýt své děti, pošlete je na církevní tábor! Tam jim nějaký vševědoucí flanďák a jeho partička zfanatizovaných pohunků ukáže, co znamená srát Boha. To pak klukovi způsobí v hlavě totální moulinex a Čertík Bertík už nikdy nebude rozkošnou pohádkovou postavičkou. Nejhorší je, že toto Vatikánem posvěcené instruktážní video vyznívá tak, že modlení se kvůli každé píčoviny a každodenní vyplachovací dril dělá těm dětem vlastně dobře a pomáhá jim v boji s tím hnusným, fuj, fuj satanem. Pokud nechceme dopustit křesťanskou frakci Al-Kajdy, měl by už konečně někdo praštit do stolu a zařídit, aby těm zasraným vymaštěncům buď zakázali množit se, anebo jim odebírali děti a vraceli v osmnácti, kdy už by měli alespoň "jakous takous" svobodnou a neovlivněnou vůli k rozhodnutí, jestli si chtějí ten pytel sraček opravdu vylít na hlavu! Takže je to film přesně pro toho, koho životní sen je ve stotisícovém kotli zmanipulovaných loutek na Náměstí svatého Petra v první lajně hltat každé slovo Novoročního projevu nejvyššího Inkvizitora "Urvi a Orvi". Pro ty ostatní je tohle odpad opravdu toxický! ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Jesse "Zombieland" Eisenberg bude zanedlouho triumfovat ve Fincherově Facebooku, takže budiž mu tento nepovedený úlet prominut. Tady není vůbec o čem psát, neuvěřitelně nezajímavý film. Všechny palce dolu. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Celý tento film je jeden gigantický cirkevný blábol. Rozmýšľam, čo je horšie, či ísť do pekla alebo pozerať na to ešte raz. Asi by som si zvolil to peklo. Ave Satanas. Na doplnenie: Film som pozeral 4 hodiny, každých 20 minút som musel odbehnúť na internet, lebo to sa fakt nedalo. Dúfam len, že tento horor spolu s Finale a Machined Reborn uzatvára bermudský trojuholník hororových sračiek tohto roka (aspoň tých, čo som videl). Pevne verím, že sa do konca roka už nič hlúpejšie nenatočí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vem Belzebub, že vám zakazují světská lákadla jako jsou lunapark, mobil, rocková hudba či masturbace, ale co když nesmíte ani komiksy? Zbývá vám jen intenzivní četba bible a to takovým způsobem, že ji budete znát nazpaměť i pozpátku. No a jste zase v průseru.. Ano, po technické stránce je to podprůměrné a jen v rukou nějakého schopnějšího tvůrce se to mohlo přiblížit Westovu jimmyjonesování (The Sacrament), ovšem zdejší přehlídka udělených odpadů jen na základě flanďácké alergie se mi zdá stejně ukvapená, jako poslat do odpadu Saulova syna, protože se mi hnusí holocaust. Kdyby se dotyční dodívali do konce, třeba by si i všimli, že částečně měli s Camp Hope společného nepřítele.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...nejaký blbeček v pseudocampe , ktorého sa snaží 100 nemilosrdných minút umravniť múdro sa tváriaci pastor Ma nemôže v dnešnej dobe rozbiť ! Tie sektárske kecy a pomaly skoro až mongoloidny herecký prejav Ma priklincoval ku pohovke , takže momentálne nestíham ubrať ešte 1 bodík ! Som si istá , že po druhej projekcii to napravím. Napravila som to. A aj ten posledný nechávam len kôli žánru. ()

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Budeš-li ocas honit, Bůh bude slzy ronit! Nemravové nemravní, on vás flanďák umravní!" Ach jo, a já se tak těšil. Že si zavzpomínám na táborák a buřty na klacku, na lovení bobříka odvahy v noci v lese, i lovení bobříka pod sukýnkou, prostě na všechnu tu táborovou bžundu. Samozřejmě jsem nejezdil na křesťanský, ale pionýrský, takže nás místo čertem strašili ďábelskými imperialisty, místo modlení nám kolem krků fest utahovali rudé šátky a kvůli samohaně ve spacáku, po večerce, nevyhrožovali démonem, jen tím, že: "Kdo bude honit, bude mít chlupaté dlaně!" :-). Jak říkám, těšil jsem se. Bohužel nebylo na co. O čem to vlastně mělo být, kdo a pro koho to splácal?  Pro věřící, pro ateisty? Točeno věřícím nebo ateistou? A poselství filmu, to mi už úplně uniklo. Že by moje chyba? Zvažoval jsem jít ke zpovědi, pak se kát a zmrskat si záda devítiocasou kočkou, ale váhám. Třeba to není moje chyba, třeba jen Pánbů chvíli nebyl doma a dopustil vznik téhle pekelně nudné slátaniny. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří komentátoři zde evidentně film nedokoukali. :-) Protože právě poslední scény říkají, že kluk už nikdy nebude věřit, nikdy chodit k přijímání a bibli vyhodí z okna... Jenže je fakt, že k tomuto závěru vede zbytečně dlouhá cesta a celé to šlo říct za takových deset, maximálně dvacet minut. Horor ten film není ani náhodou. Spíš pokus ukázat vypatlaný druh věřících (skutečně ne všichni jsou vypatlaní), a jak to spíš škodí, než pomáhá. Ale to zpracování je amatérština největšího kalibru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama s několika hororovými prvky, nebo jen nechutná propaganda pro silně věřící? Řekl bych, že od každého trochu. Nejsem věřící, do kostela chodím jen na pohřby, takže sledovat něco takového, bylo v mém případě docela utrpení. Dopředu jsem si o tomto filmu nic nezjišťoval, takže když se spustila ta lavina pobožných keců, výchovných hejtů o všech těch špatnostech prohnilého světa, kde jen víra v boha, modlení a čtení bible vás může spasit, mi po chvíli začalo lézt dost silně krkem. Přiznám se, že několikrát jsem měl silné nutkání to celé vypnout, ale nakonec jsem to neudělal. Vyznávám staré dobré „Sex, drogy (v mém případě alkohol) a rock'n'roll“ takže se nejspíš budu smažit v pekle, stejně jako většina dnešní populace. Kecy o tom, jak škodlivé je čtení komiksů, masturbace, předmanželský sex, atd…jde naprosto mimo mou osobu. Otec Phineas mi zpočátku připadal jako nějaký úchylák, ale naštěstí se k žádnému obtěžování ministrantů nebo v tomto případě chovanců neuchýlil. Což bylo taky jediné štěstí, protože jinak bych to rovnou odstřelil do odpadu. Je však až k nevíře, že i přes tu tunu pobožných keců se tu objevilo i několik vcelku zajímavých momentů / prvků. Prvním z nich byla atraktivní Valentina de Angelis, kvůli které bych se taky nechal klidně vyhodit z tábora – ani se nedivím, že jí Tommy dával přednost před modlením a čtením bible a následně několik scén (nočních můr, vidin) s ďáblem. Právě ty sebou přinesly i tolik očekávanou atmosféru a kapku toho napětí. Navíc byly i pěkně natočené, což mi prostě nedovolí tomu dát nulu.30% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Príručka "Ako si vypestovať vlastného úchyláčika, nie len pre začiatočníkov" alebo nechutná náboženská buzerácia. Moje (nad)hodnotenie je možno ovplyvnené tým, že sa problematikou siekt tak trochu zaoberám. Kvalitu filmu ako takého riešiť nebudem, pretože tam v podstate nie je čo riešiť. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byl teda horor tohle vůbec dokoukat, a ještě větší by byl se toho tábora účastnit. Nesmíte poslouchat rockovou hudbu, používat mobil, číst komiks, být osamotě s holkou a ani onanovat, co teda vlastně mohli jen se modlit a skákat čtverylku. Z toho by musel být magor každý. Vlastně odpad tomu nedám jen za scénu,kdy děti pochopí že sex je lepší než nějaký imaginární trotl. A za samotný konec a vyhození bible. Už nikdy více tohle vidět nechci! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Krestanske peklo valiace sa na ucastnikov tabora pre adolescentnych clenov "komunity", ktori su klincovani pocitmi vlastnej smrtelnej nedokonalosti, viny a hriechu. Prevelika skoda, ze tento material do ruky nedostal niekto talentovanejsi, pretoze z toho, co sa dialo na Camp Hope, nech je to viac ci menej pravda alebo nie, by mohlo vzniknut nieco krasne spiritualne nekorektne. Chcelo by to predovsetkym lepsie vedenie hercov, remeselnu zrucnost a akesi vizionarstvo, ktore by dalo tu naozaj niektorym neskutocne hlupo vyzerajucim scenam, punc uveritelnosti. Hoci film ma najma vo vizualnom spracovani a spominanom "herectve" velke nedostatky, no odpadove hodnotenia tu pritomnych je pre mna nepochopitelne. Ten niekolkokrat spominany "krestansky vyplach mozgov" tu vonkoncom nebol samoucelny a vidiet tento film ako cirkevnu propagandu? Zrejme by to chcelo pre dotycnych este jedno zhliadnutie, resp. lepsie zamyslenie sa, ci cirkevna propaganda je to, co chceli autori tymto filmom povedat. Pre mizerne spracovanie "len" 2,5/5* ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za rozhořčenost mého komentáře, ale právě jsem prošel očistcem filmové sráčkovitosti toho nejhoršího kalibru. Mám VELMI SILNĚ vyvinuté protikřesťanské cítění, a proto jsem se u filmu celých devadesát minut doslova klepal vzteky, protože celý ten povedený tábor Camp Hope není totiž nic jiného než křesťanský výplach mozků, kde se děcka straší, straší a pořád jenom straší ďáblem, démony a peklem a hříšné je úplně všechno, od teenagerovských časopisů až po rockovou hudbu. Ten idiotský kněz Phineas tam - jen tak pro ukázku - klidně patnáctileté holce řekne, že je kurva, a to jenom proto, že se o samotě bavila s klukem. Dennodenně káže o hříšnosti chtíče a nejšťastnější je, když mu některý z chlapců oznámí, že už dva dny nemasturboval. Hlavního hrdinu Tommyho ve snech nahání démon, protože ho děda jednou místo do kostela odvedl do zábavního parku (TO SI NEDĚLÁM PRDEL!), čímž, jak usoudil otec Phineas, démonovi otevřel dveře. A úplná apokalypsa vypukne, když dá Tommy holce v lese hudlana a trošku se s ní pomuchluje (oba zůstanou oblečení) – to už má ďábel hotové žně! Největší fanatik ale není otec Phineas, ale Tommyho 24 hodin denně modlící se fotr, který patrně v mládí prošel stejným mozkovýplachem jako Tommy. Nejhorší na filmu ale je, že si to dovoluje na konci tvrdit, že to je podle skutečné události (tady mi už kur.. fakt docházejí slova!). Celý tenhle film je absolutně nekonzumovatelný výkal lidské stupidity! A já jen Glen Bentonovsky volám do celého světa: „Kill the Christians! ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Hustý psychologicko-démonický horror na církevním táboře (asi nějáká divná církev, kluk si jen povídal s holkou a ta hned byla označena za "whore" :D) ale kromě těchhle přehnaných pravidel docela fajn tábor, taky bych tam jel, byly tam hezký holky a tak :) Ale zpět k filmu samotnému. Nějáké napětí tam bylo a docela dobré herecké výkony, scénář se dal a občas to bylo i strašidelné, na rok vzniku celkem úspěch. Normálně bych tomu dal takové 4* ale vzhledem k tomuhle hodnocení dávám 5*. Za druhé znova, opravdu nechápu místní hodnocení a ubohé, tupé, urážlivé komentáře. Věděl jsem že čsfd je plné takových *******ů, ale že to je až tak hrozné, to jsem doted netušil. Vebal ze sebe dělá debila v každém komentáři ale co vy ostatní ???????....... JESUS IS ALIVE !!!! ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tábor - církevní kecy - mladiství - strach - církevní kecy - trapárna - něco jako strach - Jesse Eisenberg - něco jako ďábel - církevní kecy (nesnáším církevní kecy) ....pomodlit,vyčůrat,spát! 0% (Jesse už nikdy nelez to takových filmů,protože nenapálili jen tebe,ale taky mě - myslel jsem si,že Jesse = kvalita ....eeee chyba)! ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, ze začátku sem se musel smát pámbíčkářské exkurzi a to běhání s ďáblem v zádech za pár polibků bylo z principu směšné a přitom i trochu strachu vyvolali. Když se to nebere moc vážně, tak se i 3* najdou :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, rádoby hororová debilita, která diváka doslova ubije bigotními kecy, který absolutně nepobírám a přijde mi to úplně směšné. Hláška roku: "Onanií se vzdaluješ Bohu!" - V tom případě jsem odsouzen smažit se v nejspodnějších levelech pekla:) ()

Reklama

Reklama