Reklama

Reklama

Vždy na konci léta jezdí děti z newjerseyské křesťanské komunity na tábor Naděje. Společně se vydávají hluboko do lesa, daleko od světských lákadel, a tam se učí o cestách Páně a nástrahách těla a jsou strašeny vyprávěním o ďáblu. Charismatický kněz nevědomky vnese do tábora zlo a to, co mělo být bezpečným duchovním útočištěm, se stává noční můrou, kterou, jak se zdá, nepřemůže ani víra. (Filmbox)

(více)

Recenze (26)

helraiser odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se nestalo, abych nějakej horor nedokoukal do konce. Tomuhle se to povedlo. Něco tak nezáživnýho, nudnýho a hloupího se jen tak nevidí. Fuj, ruce pryč. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

George Van Buskirk, prosím venujte sa napríklad maľovaniu obrazov. Tento snímok je strašná nuda, atmosféra neexistuje a napätie je tu absolútne cudzie. Démon ako čierny dym s červenými očami v tábore charizmatikov nespraví príbeh zaujímavým. ()

Ali-eN 

všechny recenze uživatele

Nechapu to masove odpadove hodnoceni. Natocene je to profesionalne, adolescentni herci hrajou uveritelne a dej zachycuje realne jak to v takovych taborech asi probiha. Charaktery jsou tam vykresleny zajimave a z demona me fakt chvilkama mrazilo. Kdejaka kravina tady ma pres 50% a tento film si rozhodne tak spatne hodnoceni nezaslouzi. ()

HIPHOPer odpad!

všechny recenze uživatele

Pane boze ty to vidis... Tvoje jmeno, behem sledovani tohohle filmu, jsem slysel tolikrat, ze az zavru oci, zacnu mit nocni mury. Nevim, ale kdyby jsi existoval, tak by jsi nedopustil tenhle film vzniknout, protoze tohle nefunguje, totalni blbost... Jenom chci podekovat, ze uz to mam za sebou a tohle byl muj ocistec ()

Reklama

Reklama