Reklama

Reklama

Vždy na konci léta jezdí děti z newjerseyské křesťanské komunity na tábor Naděje. Společně se vydávají hluboko do lesa, daleko od světských lákadel, a tam se učí o cestách Páně a nástrahách těla a jsou strašeny vyprávěním o ďáblu. Charismatický kněz nevědomky vnese do tábora zlo a to, co mělo být bezpečným duchovním útočištěm, se stává noční můrou, kterou, jak se zdá, nepřemůže ani víra. (Filmbox)

(více)

Recenze (26)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...nejaký blbeček v pseudocampe , ktorého sa snaží 100 nemilosrdných minút umravniť múdro sa tváriaci pastor Ma nemôže v dnešnej dobe rozbiť ! Tie sektárske kecy a pomaly skoro až mongoloidny herecký prejav Ma priklincoval ku pohovke , takže momentálne nestíham ubrať ešte 1 bodík ! Som si istá , že po druhej projekcii to napravím. Napravila som to. A aj ten posledný nechávam len kôli žánru. ()

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Budeš-li ocas honit, Bůh bude slzy ronit! Nemravové nemravní, on vás flanďák umravní!" Ach jo, a já se tak těšil. Že si zavzpomínám na táborák a buřty na klacku, na lovení bobříka odvahy v noci v lese, i lovení bobříka pod sukýnkou, prostě na všechnu tu táborovou bžundu. Samozřejmě jsem nejezdil na křesťanský, ale pionýrský, takže nás místo čertem strašili ďábelskými imperialisty, místo modlení nám kolem krků fest utahovali rudé šátky a kvůli samohaně ve spacáku, po večerce, nevyhrožovali démonem, jen tím, že: "Kdo bude honit, bude mít chlupaté dlaně!" :-). Jak říkám, těšil jsem se. Bohužel nebylo na co. O čem to vlastně mělo být, kdo a pro koho to splácal?  Pro věřící, pro ateisty? Točeno věřícím nebo ateistou? A poselství filmu, to mi už úplně uniklo. Že by moje chyba? Zvažoval jsem jít ke zpovědi, pak se kát a zmrskat si záda devítiocasou kočkou, ale váhám. Třeba to není moje chyba, třeba jen Pánbů chvíli nebyl doma a dopustil vznik téhle pekelně nudné slátaniny. ()

Reklama

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za rozhořčenost mého komentáře, ale právě jsem prošel očistcem filmové sráčkovitosti toho nejhoršího kalibru. Mám VELMI SILNĚ vyvinuté protikřesťanské cítění, a proto jsem se u filmu celých devadesát minut doslova klepal vzteky, protože celý ten povedený tábor Camp Hope není totiž nic jiného než křesťanský výplach mozků, kde se děcka straší, straší a pořád jenom straší ďáblem, démony a peklem a hříšné je úplně všechno, od teenagerovských časopisů až po rockovou hudbu. Ten idiotský kněz Phineas tam - jen tak pro ukázku - klidně patnáctileté holce řekne, že je kurva, a to jenom proto, že se o samotě bavila s klukem. Dennodenně káže o hříšnosti chtíče a nejšťastnější je, když mu některý z chlapců oznámí, že už dva dny nemasturboval. Hlavního hrdinu Tommyho ve snech nahání démon, protože ho děda jednou místo do kostela odvedl do zábavního parku (TO SI NEDĚLÁM PRDEL!), čímž, jak usoudil otec Phineas, démonovi otevřel dveře. A úplná apokalypsa vypukne, když dá Tommy holce v lese hudlana a trošku se s ní pomuchluje (oba zůstanou oblečení) – to už má ďábel hotové žně! Největší fanatik ale není otec Phineas, ale Tommyho 24 hodin denně modlící se fotr, který patrně v mládí prošel stejným mozkovýplachem jako Tommy. Nejhorší na filmu ale je, že si to dovoluje na konci tvrdit, že to je podle skutečné události (tady mi už kur.. fakt docházejí slova!). Celý tenhle film je absolutně nekonzumovatelný výkal lidské stupidity! A já jen Glen Bentonovsky volám do celého světa: „Kill the Christians! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Krestanske peklo valiace sa na ucastnikov tabora pre adolescentnych clenov "komunity", ktori su klincovani pocitmi vlastnej smrtelnej nedokonalosti, viny a hriechu. Prevelika skoda, ze tento material do ruky nedostal niekto talentovanejsi, pretoze z toho, co sa dialo na Camp Hope, nech je to viac ci menej pravda alebo nie, by mohlo vzniknut nieco krasne spiritualne nekorektne. Chcelo by to predovsetkym lepsie vedenie hercov, remeselnu zrucnost a akesi vizionarstvo, ktore by dalo tu naozaj niektorym neskutocne hlupo vyzerajucim scenam, punc uveritelnosti. Hoci film ma najma vo vizualnom spracovani a spominanom "herectve" velke nedostatky, no odpadove hodnotenia tu pritomnych je pre mna nepochopitelne. Ten niekolkokrat spominany "krestansky vyplach mozgov" tu vonkoncom nebol samoucelny a vidiet tento film ako cirkevnu propagandu? Zrejme by to chcelo pre dotycnych este jedno zhliadnutie, resp. lepsie zamyslenie sa, ci cirkevna propaganda je to, co chceli autori tymto filmom povedat. Pre mizerne spracovanie "len" 2,5/5* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byl teda horor tohle vůbec dokoukat, a ještě větší by byl se toho tábora účastnit. Nesmíte poslouchat rockovou hudbu, používat mobil, číst komiks, být osamotě s holkou a ani onanovat, co teda vlastně mohli jen se modlit a skákat čtverylku. Z toho by musel být magor každý. Vlastně odpad tomu nedám jen za scénu,kdy děti pochopí že sex je lepší než nějaký imaginární trotl. A za samotný konec a vyhození bible. Už nikdy více tohle vidět nechci! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Litchfieldu v americkém státě Connecticut. (Cheeker)

Reklama

Reklama