Reklama

Reklama

Nováčci

(seriál)
  • Francie Les Bleus : Premiers pas dans la police (více)
Francie, (2006–2010), 30 h 58 min (Minutáž: 52–90 min)

Tvůrci:

Alain Robillard

Hrají:

Nicolas Gob, Elodie Yung, Patrick Catalifo, Alexandre Hamidi, Sandra Speichert, Claude Brosset, Cyril Couton, Hélène Mahieu, Arben Bajraktaraj (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Pětice policejních bažantů se pod vedením zkušených kolegů a zásadového šéfa zaučuje policejní praxi přímo v terénu. Během společného vyšetřování závažných případů musí ale řešit i vzájemné, ne vždy jednoznačné vztahy... (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

V rámci francouzských seriálů a mini-sérií, které jsou mnohdy více než skvělé, "Nováčci" značně pokulhávají. A kde je vlastně chyba? Možná v nedostatku sympatických postav, možná v nijakých případech, možná v přehnaném množství dílů. A možná taky ve všem najednou, takže vypínám "Nováčky" (v TV) a zapínám "Claru Shellerovou" (v PC).;-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nááhodou, mě tenhle seriál baví a to dost. Nebyl by díl, u kterého bych se nezasmál, na děj se tak nějak vykašlete. MORENO JE FRAJER !!! ()

Malakal 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál nekoukám ani tak kvůli jeho krimi složce, ty případy nejsou nic extra, ale hlavně kvůli těm sympatickým postavám! :) ()

Dejvi21 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi dva díly, v jednom si mysleli, že Praha je na Ukrajině (což se mě jako patriota už tak dost dotklo) a končilo to postelovou scénou, podruhé jsem viděl jen konec, ale končil opět sexem. Stačilo!!! ()

LadyD 

všechny recenze uživatele

na seriálu se mi líbí hudba a někteří představitelé. Není to sice zrovna kvalitní seriál, ale já se u něj docela dobře bavím, proto jsem hodnotila 5ti hvězdičkama. ()

MaroCR 

všechny recenze uživatele

Po "Kriminálce Paříž" ještě průkaznější svědectví o náhlém úpadku ještě nedávno poměrně kvalitní francouzské detektivky. Smutné... Přiom ten nápad je relativně neotřelý. ()

Reklama

Reklama