Reklama

Reklama

Villon no cuma

  • Japonsko ヴィヨンの妻 (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Pohledná Sači si vzala spisovatele. Vypadá to, že nepíše špatně, ale přesto má dluhy, neustále pije a tahá se s ženskýma. Jednoho dne dokonce ukradne pět tisíc jenů v hospodě, kam chodí pravidelně pít na sekeru. Sači se to pak snaží všechno urovnat. Přes všechny jeho neduhy s ním ovšem i dále zůstává. (Zíza)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jedná se po poetický snímek vyobrazující manželský život „zrůdy“, spisovatele Ótaniho a pohledné mladé Sači. Když si myslíte, že vás ten film chce ukolébat do letargie, tak dokáže zasáhnout silnou scénou. Navíc hlavní představitelé manželů Ótaniových Asano Tadanobu a Macu Takako se svých rolí zhostili opravdu s grácií a dokázali, že nejsou herci pro nic za nic. Hlavně Asano mi znovu dokázal, že je to opravdu pan Herec. Velice přesvědčivě dokázal zahrát komplexní postavu, jakou byl Ótani, a snad se u toho ani nezapotil... Titulky. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Trochu zvláštní a lehce depresivní snímek na téma nevyrovnaného spisovatele a jeho krásné ženy. Pojmy jako obětavost, oddanost, pochopení, přetvářka, zoufalství či láska tomuto kousku rozhodně nejsou cizí, ale nutno dodat, že není vhodný pro každého diváka. 65% ()

Reklama

Reklama