Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Děj začíná pět let poté, co Setsuki Kakeru ztratil sestru. Nemůže se s tím vyrovnat. Vede prázdný a bezcílný život. Jednoho dne se nebe změní v rudé a Měsíc zčerná. Všichni kromě Kakera a jeho přítelkyně z dětsví Yukii zmizí a ulicemi se začnou potulovat zrůdy. Byli schopni jen utéct a schovat se. Po malé chvíli se svět vrací k normálu. Avšak právě když si mysleli, že všechno byl jen sen, rudá noc nastala znovu. Kakerovi a Yuce se podaří najít další čtyři lidi, jež jsou do tohoto záhadného fenoménu zapojení také. Kusakabe Misuza - rudovlasá žena mečů, Tachibana Kakuri - zvláštní němá dívka, která vypadá jako Kakerova zesnulá sestra, Hirohara Yukiko - veselá mladá dívka, jež se promění v chladného zabijáka poté, co jsou její brýle sundány a Tajimo Takashisu - mladý pyrokinetik. Jen na nich záleží, jak vše dopadne. (topr harley)

(více)

Recenze (7)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Jednooký sirotek Kakeru, jinak ovšem vcelku obyčejný středoškolák, se stal předmětem destruktivních zájmů jakýchsi monster. Aby méně trpěl, autoři ho obklopili lolitkami, které co chvíli strkají do záběru své kalhotky a dokazují, že velké stydké pysky bývají v anime opravdu velké. Krom spodního prádla disponují nesnesitelnou mírou roztomilosti, kolikrát nějakou zvláštní schopností využitelnou v boji a potřebnou dávkou tajemna. K harému často patří debilní uřvaný sidekick, jehož úkolem je umožnit jednookému, aby byl mezi slepými králem. Zde to platí doslova, a to i přes to, že sidekick má oči dvě. Nezapomeňme na školní sestru, jež se obléká jako kurva, jednu chladnou lolitku, dívenku v nesnázích s tenounkým hláskem, šedovlasého dršnáka a vůdce monster, který nejspíše má ke svému konání nějaký emo důvod nebo podlehl v anime infekčnímu mesiášskému komplexu. Dojem po třech dílech: **. Končím. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Anime 11eyes mě v podstatě zaujalo dvěma věcmi, zaprvé, určitě se jedná o anime které patří mezi ty lepší, především díky smysluplnému příběhu (o podstatě věci). Zadruhé, po grafické a hudební stránce je anime také dokonalé, především díky uvěřitelným bitkám a výbornému openingu a endingu. Abych našel mínusy, anime tohoto typu je na netu více než dost, nicméně 11eyes patří k těm lepším. Pokud máte čas, určitě si ho zaplňte tímto anime, nudit se nebudete. 78/100% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná kresba, průměrná animace, standardní děj (parta středoškoláků se propadá do alternativního světa - "Rudé noci", kde bojuje s bizarními monstry), nudné postavy, infantilní humor a neustálé záběry na kalhotky - tedy jasné a čisté 2 hvězdičky. V poslední třetině však pár hrdinů zemře, jeden se zblázní, nepřátelé se ukážou v novém světle a celé to nabere docela slušné grády (které bohužel nevydrží do vyměklého závěru); navíc mne dost pobavil i mimo stojící ecchi OVA díl, odehrávající se v erotickou energií nabité "Růžové noci". :-) Takže najednou dilema: 2* jsou málo, 3 moc. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Samotné provedení je možná ještě lepší než u původní mangy, ale závěr byl přecijen lepší u originálu. Ocenil jsem vývoj postav a nenulovou úmrtnost (dalším kladem byla nepřítomnost moralizování o tom koho zabít a koho ne). Pokud někdo zkusí jen dva díly, nebude to ono, já ten začátek taky ustál jen kvůli původní manze (která měla o dost sevřenější formu). ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Z ničoho nič sa zmení obloha na fialovú a vy sa ocitne sám v akejsi dimenzii a musíte bojovať zo záplavou monštier až kým sa všetko nevráti do pôvodného stavu. Časom zisťujete, že tam s vami sú aj ďalší "študenti" s určitými nadprirodzenými schopnosťami - no vy ste tú svoju ešte stále neobjavili... Zistíte že z mesta nemôžete odísť lebo je obklopené akýmsi silovým polom a obloha sa začína meniť čoraz častejšie a na dlhší čas... ... Z nejakého neurčitého dôvodu som to dokázal celé dopozerať bez väčšieho pocitu znudenia a straty času - tak za to tomu dávam dve *... nedá sa však povedať, že by som to komukoľvek odporúčal... ()

arctican 

všechny recenze uživatele

11 eyes. WOW! To bolo zatiaľ asi najväčšie prekvapko. Myslel som si že to bude maximálne priemernée až ku totálnej blbosti ale ono to fakt dokázalo prekvapiť a ku koncu to bol celkom nádejné . Aj keď je pravda že v tom konci to až príliš "pomotali",že jeden by si lámal hlavu nad tým ako to v skutočnosti je no celkom to ušlo a vďaka "šokujúcemu" záveru, aj keď to ako to skončilo sa mi až tak nepáči, mohlo sa to ukončiť lepšie no čo už, dávam až 4/5*. Opening a ending boli super ()

Reklama

Reklama