Reklama

Reklama

The Eclipse

  • Austrálie The Eclipse
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Michael je ovdovený otec dvoch detí, učiteľ a jeden z usporiadateľov prestížneho Festivalu literatúry a poézie, na ktorom spozná atraktívnu spisovateľku Lenu Morell. Lena na festivale číta zo svojej knihy o duchoch a Michael je čím ďalej tým viac presvedčený, že duchov sám vidí.
Príbeh sa zamotáva, keď na scénu prichádza uznávaný spisovateľ Nicholas Holden, ktorému nedávno vydali nový bestseller. Pyšný Nicholas je presvedčený o svojej dokonalosti a myslí si, že si môže všetko dovoliť. Čo zbližuje Michaela, Lenu a Nicholasa dohromady? Má vôbec táto nesúrodá trojica niečo spoločné? (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Hm...musim povedat, ze ma film s pozvolne ubiehajucim dejom celkom pohltil. Jedna sa v skutocnosti o smutny, dramaticky pribeh ovdoveleho muza, pocas par dni literarneho festivalu, kedy nachadza porozumenie u jednej zo zucastnenych spisovateliek. Cele je to take melancholicko jemne romanticke, ale asi som sa nachadzal v tej spravnej nalade na jeho vzhliadnutie. Hoci, ako par z nas napisalo, nejedna sa o horor ako taky, je tu niekolko riadne vypatych situacii. Ustrednych predstavitelov je skutocne len par, avsak, co je podstatne, nie je problem zaujat k nim postoj, stotoznit sa s nimi a hlavne uverit im. To vsetko podane jemnou kamerou a podfarbene prijemnou klavirnou hudbou. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na tých ľakačkách som bol zosratý až za ušami ! A to som kukal pritom teraz o pol jednej , pred poobednou šichtou . Pozerať to v noci , tak neviem ... neviem.. V každom prípade , čo chcem povedať, že tento film nemá hluché miesto , nemá jedinej zbytočnej minúty . Hodnotenie je nerozhodné . Na 4* málo , na 5 veľa . 4,5 * je ideálne , ale to tu nemáme ... ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Z nějakého těžko definovatelného důvodu jsem cítila, že se mi "The Eclipse" bude líbit a naštěstí jsem si film pustila v té správné chvíli a náladě. Přitom, především proto, že je horor jediný filmový žánr, který mne naprosto nezajímá, mi film zbytečně dlouho ležel doma....škoda: hororové prvky měly ve vyprávění jen významy motivační a psychologické. Po dlouhé době perfektně napsanou (a jím zahranou) postavu pro Aidana Quinna beru jako super bonus. Věřila jsem všechno všem. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale veľmi slabé. Pri takýchto hororoch sa chcem báť, alebo sa aspoň dobre zľaknúť, ale podarilo sa to až raz za celý film. Teoreticky by sa to dalo považovať aspoň za malý úspech, keďže tam boli len tri zábery, ktoré by mohli potenciálneho diváka vyľakať. Preto absolútne nemôžem súhlasiť s komentárom pána sochokinga (ako vždy). Proti pomalej melodickej hudbe nemám nič, práve naopak, ale to len vtedy, keď sa hneď na to objaví nejaká ľakačka, až vyskočím z kresla. Presne toto sa nestalo ani raz a tým pádom sa horor veľmi ľahko zmenil na uspávanku. Ešte teraz zívam... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Teď jsem docela v nesnázích, neboť vůbec nevím, jak mám The Eclipse ohodnotit a co si o něm mám myslet. On je to vlastně dost kvalitní a fajn film, ale ať dělám, co dělám, nemůžu objevit publikum, pro které byl natočen. Hororové fanoušky neuspokojí, na vážné romantické drama není dostatečně silný a o neškodné zábavné blbosti už vůbec nemůže být řeč. Ve mně se mu žádné stopy zanechat nepodařilo, akorát jsem se několikrát slušně leknul, toť vše. ()

Reklama

Reklama