Reklama

Reklama

Divoký hřebec

Obsahy(1)

Příběh o dvou dívkách, z nichž jedna žije na ranči a druhá přijede na návštěvu z velkoměsta, aby nafotila pro školní projekt divoké koně. Z dívek se stanou nerozlučné přítelkyně a dokonce odhalí spiknutí, které mělo ohrožovat tyto divoké mustangy.
Traduje se, že existují stovky, snad tisíce divokých mustangů, co se potulují po západě Spojených států. Jsou žijícími symboly Západu a jeho dobrodružného osídlování. Americký mustang je mimořádně krásný, přirozený a tajemný tvor. V posledních letech byly ovšem nejčastěji zmiňované, nejzajímavější a nejpoutavější příběhy o divokém černém hřebci. Někteří říkali, že je přímým potomkem Arabů, které s sebou do nového světa přivezli dobyvatelé, jiní tvrdili, že je to duch koně, kterého nemůže nikdo spatřit ani zaslechnout, ale který se vždy objeví proto, aby přepadl místní stáda kvůli klisnám, které si pak v noci odvede. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

cure 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne ked sa stary pani z mafianskych filmov ako Paul Sorvino a Fred Ward rozhodnu privirobit na dovolenku. Jedine, ze by chceli urobit radost vnucatam, alebo len tak z recesie. Jo a pani Miranda s krkom Heleny Vondrackovej nam predviedla krasnu prehliadku stylovej country kolekcie. Jo a dievcata si natacanie urcite uzili, vsetci dostali svoj honorar, nemalu cast divakov film urcite potesi, tak vocogo? Teda, ale tie mustangy v prirode aj na ceste boli paradne. Aspon nieco. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ou-haha! Hrozný to je. Afektovaná městská nanynka s věčně povzneseným výrazem přijde obšťastnit venkovskou rodinu svou rozkošnou přítomností, oslnivým fotografickým talentem a spasitelskou vizí. Nebýt pár hezkých záběrů koní a vtipných padouchů („Na myšlení jsem tu já, vy byste si ublížili.“ nebo „CHCI pytel mrkve!“), bylo by to k zakobližkování. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že ve filmu jsou pěkné obrázky nádherné přírody i koníčků, ale filmy o zvířátkách stejně jako filmy ze sportovního prostředí nejsou mým šálkem kávy....Koním nerozumím, ale údajně divoký mustang by si ve volné přírodě vzal z ruky člověka mrkvičku? No, asi jo a já jsem v tom případě úplný vůl.... ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo špatný. Viděla jsem spoustu filmů, které jsou tomuhle podobné, ale tenhle byl strašně nudný. Možná pro malé děti, ale já zpozorněla jen když byl nějaký záběr na cválajícího koně krásnou krajinou. Za to dávám jednu hvězdu. Jinak to pro mě byla ztráta času. ()

Ellway 

všechny recenze uživatele

Ehm, divoký hřebec, jenž ve skutečnosti není vůbec divoký, ba ani zdivočelý. Ach jo. Bohužel dost nepovedená vykrádačka Flicky, která v některých momentech (když tam nejsou koně) dost nudí a scény, které mají být směšné smích opravdu nevyvolávají. Hvězdička za krásné koně, jichž tam na můj vkus bylo strašně málo, a leda to mohlo film zachránit, někam ho posunout. ()

Reklama

Reklama