Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doc West (Terence Hill) měl štěstí v pokeru, jeho výhru však ukradli bandité. Doc West to ale nenechá jenom tak! Jeho snaha dopadnout lupiče se ale poněkud zvrtne a on sám skončí ve vězení. Když začne okolo zuřit divoká přestřelka, bude si muset vybrat, zda se přidá na stranu psanců nebo spořádaných občanů... (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z mládí jsem odkojenej francouzskými komediemi a Bud Spencerem a Terencem Hillem. Když jsem si všiml, že Terence Hill se vrátil k westernovým komediím, přál jsem si je co nejdříve vidět. Následně jsem zjistil, že Nejlepší vyhrává je prvním filmem z celé řady příběhů, ve kterých se Terence Hill bude objevovat jako Doc West. Při sledování byla radost na Terence Hilla koukat po těch letech. Zestárl, ale to i my s ním. Přesto jsem si jeho nejnovější film užíval nejlépe jak jsem jenom dovedl. Sledoval ty kovbojské klobouky, rvačky a přestřelky tak jako tenkrát a vzpomínal. Je tedy pravda, že těm starým dobrým westernům jako Mé jméno je nikdo, to nemá ani po konečky prstů a už vůbec ne po konečky konečků těch prstů, ale pořád je na co koukat. Je to milé, je to fajn, závěr to má jak se patří. A co je nejdůležitější, v hudbě opět vládne jeden z bratrů De Angelisových. A to mi k radosti bohatě stačí. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už vzpomínání na staré dobré časy opravdových "špageťáků" se vším všudy nestačí. Tohle je bohužel jen laciná kopie nepřinášící nic nového. Charakterní Hill se opět spojil s pány de Maurizii, jeden z nich dělal klasicky hudbu, druhý pozoruhodně produkci. Film je jen jakýmsi připomenutím se slavného Terence Hilla, že je ještě mezi námi, škoda, mohlo to být určitě lepší.!! :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dlhé a príliš pozvolené. Funkčné hlavne ako spomonieka na staré časy. Terence Hill a Paul Sorvino perfektne obsadení. Scenár neriši nič nové, preto to občas pripomenie telenovelu. Nie že by to nebolo sympatické, len nemožem ísť nad 50%... Pre porovnanie, HATFIELDOVCI A MCCOYOVCI riešia z veľkej časti podobný otrepaný motív (pozemky, zakázaná láska) ale sú kvalitovo niekde úplne inde... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak hrozne naivný western, že aj Doktorka Quinnová popri tom pôsobí ako drsná sonda do Divokého západu. Bohužiaľ aj všetky tie mikropríbehy viacerých postáv pôsobia strašne klišoidne a vôbec nefungujú. Pôsobí to fakt ja rozprávka pre malé deti. Akcia prakticky žiadna. Postavy sa väčšinou len prechádzajú a rozprávajú v pár kulisách. A aj klasické Spencer/Hillovské fackovacie bitky tu úplne absentujú. Celkovo kvalita filmu je za slabú jednu hviezdu a tú druhú tesne dávam za sympaťáka Hilla. 3/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ledový čaj tady není chlapský nápoj.......... Doc West ( Terence Hill ) pronásleduje bankovní lupiče až do malého městečka Holysand. Zde se posléze prosazuje jako doktor, i když je vlastně profesionální hráč karet. Chce pokračovat dál v cestě aby našel lupiče, ale nešvary mezi sousedy, přátelství ze šerifem a nález části jeho označených peněz, které byly ukradeny v bance v Santa Fé, ho trochu pozdrží. DIALOG - WEST : Vidíte něco na té deseti dolarovce ? ŠERIF : Ženskou a ptáka. WEST : To jsem nemyslel, ale tady je moje označení. Označuju si tak pravé peníze, abych je rozeznal od falešných a ty falešné pak používám ve hře............ Konec snímku se trochu táhne, ale dá se to vydržet. Jednoduchý dialogový, neakční, vážnější i klidný a ralaksační western v spolurežii Terence Hilla. Pokračování se jmenuje Doc West 2 - Střelec. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi na tomto filme vidno, aký je lacný a amatérsky. Napríklad pri trénovaní bitky, keď po vytočení udiera jeden z bratov do pytla ako 90-ročná babka. A trénovať na rozhodujúci súboj tak, že jeden nech len kope a ďalší nech len stojí a nechá sa biť...Celé je to vlastne taký Romeo a Júlia na divokom západe a do toho jedna krádež peňazí. Film nemá spád a spolieha sa len na sympatický výzor Terenca Hilla. Navyše tie novodobé TV westerny vyzerajú všetky na jedno kopyto - vždy svieti slnko, všade je poriadok, všetci sú čistí, žiadne blato na cestách a tu dokonca, aj keď v meste nemajú doktora, zjavne tam majú dentálnu hygienu, lebo tie žiarivo biele úsmevy sú fakt na smiech. Veľmi slabé dve hviezdy. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Naivné hlupučké, robené na kolene, taký detský westernik. Podivné dedičstvo už zavial čas a aj z Terence Hilla už ostali len nebové oči. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Terence Hill sa na stare kolena /70/ rozhodol strihnut si rolu Doc Westa a zaroven vyskusat si to aj za kamerou /spominam si akurat na Botte Di natali, kde tak spravil/. Dej je hlupucky a film je robeny na kolene, to som zistil hned a nemam pre to pochopenie. Terence Hill by uz mal len uzivat dochodok a filmy pozerat tak akurat u seba v obyvaku. 53 % ()

skaya 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie 3 hvězdičky. Je to pravdu jednoduchý příběh, a film vypadá dost levně. Chvíli kdy se na scéně ukáže mikrofon, je dokladem, že filmu nebylo věnováno dost času. Každopádně modré oči a celková vizáž hlavního hrdiny nenapovídá tomu, že mu je 70. Ovšem rychlejší pohyb či běh vypadá směšně a ukazuje na pokročilé stáří. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Od Nejlepší vyhrává jsem vůbec nic nečekal.Nakonec se to splnilo tak napůl.Ale také je to předposlední film Terence Hilla. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Mlhavá vzpomínka na zlatou éru spaghetti westernů s vynikajícím Terencem Hillem, který ani po letech neztratil svou typickou jiskru v oku a ošlehaného kovboje jsem mu i přes jeho pokročilý věk stále věřil. Filmu by ovšem slušelo trochu akčnější pojetí a více napětí - čehož jsem se ovšem dočkal v pokračování tohoto snímku nazvaném Střelec. Ve filmu je i pár vtipnějších momentů - třeba jak Terence baští vynikající jablečný koláč a dělá chutě slintajícímu šerifovi... :-) 60% ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná a menší vzpomínka na westerny, kdy ještě řádil spolu s Budem Spencerem. 180 minut ?? Film má stěží 100 minut. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Beruc do uvahy vek hlavneho hrdinu, klobuk dole. Par dobrych, neopozeranych napadov, svojske stvarnenie postav, mily pes a to vsetko postavene do mne nezaziteho kraja dalekeho zapadu - "u mna dobre..." ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Návrat Terence Hilla ku spaghetti westernu vyšiel celkom dobre. Nie je to také ako Trinity alebo Moje meno je nikto, ale určite je to dobré. Hudba je výborná , samozrejme M. de angelis , výborný záverečný song :-) Film celkovo dobrý dojem, určite sa to Terencovi podarilo :-) ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Výborné 2 TV/Video filmy, ktoré som si, ako fanúšik Terenca, vychutnal naplno. Doc West a Triggerman nie je o akcii, ani o efektoch, ani sa nehrá na akčný film. Je to proste oddychovka, kde najväčšou silou sú herci. Podla mňa výborný casting, duo Terence (Doc) a Paul Sorvino (Serif) je v prvom filme perfektný ťahák. Spomienky na staré dávne časy s Hillom a Spencerom sa aspoň čiastočne vrátili, jedli sa fazule, Terence predvádzal strelbu, jazdu na koni, sem tam buchnáty a hlavne poker, ktorý dodával filmu aj štipku napätia. škoda finále v Triggermanovi, čakal som pištoľový záver, ako v DocWestovi. ()

Keys1 

všechny recenze uživatele

Niesom milovník westernom ale predsa je tam meno T. Hill (bol by to hriech nepozrieť si to) a POKER (ktorý ja milujem a aktivné hrávam i keď nie ten americký čo sa hral vo filme ale Holdem) a moje očakávania sa naplnili. Skvelý film z nestárnucím Hillom. Absolutne ma tento film dojal do samého konca . Film , ktorý si ešte určite pozriem pretože som ho videl dnes na TV JOJ a vobec som ho predtým nevidel (sám sa pýtam prečo som si to nikdy nepozrel). ()

VelkejViktor 

všechny recenze uživatele

Už to není prostě ono. Filmaři a Terence Hill se pokusili natočit western jak ze 70. let minulého století. Bohužel to není na stejné úrovni. ()

Reklama

Reklama