Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doc West (Terence Hill) měl štěstí v pokeru, jeho výhru však ukradli bandité. Doc West to ale nenechá jenom tak! Jeho snaha dopadnout lupiče se ale poněkud zvrtne a on sám skončí ve vězení. Když začne okolo zuřit divoká přestřelka, bude si muset vybrat, zda se přidá na stranu psanců nebo spořádaných občanů... (oficiální text distributora)

Recenze (21)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už vzpomínání na staré dobré časy opravdových "špageťáků" se vším všudy nestačí. Tohle je bohužel jen laciná kopie nepřinášící nic nového. Charakterní Hill se opět spojil s pány de Maurizii, jeden z nich dělal klasicky hudbu, druhý pozoruhodně produkci. Film je jen jakýmsi připomenutím se slavného Terence Hilla, že je ještě mezi námi, škoda, mohlo to být určitě lepší.!! :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Terence Hill sa na stare kolena /70/ rozhodol strihnut si rolu Doc Westa a zaroven vyskusat si to aj za kamerou /spominam si akurat na Botte Di natali, kde tak spravil/. Dej je hlupucky a film je robeny na kolene, to som zistil hned a nemam pre to pochopenie. Terence Hill by uz mal len uzivat dochodok a filmy pozerat tak akurat u seba v obyvaku. 53 % ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Mlhavá vzpomínka na zlatou éru spaghetti westernů s vynikajícím Terencem Hillem, který ani po letech neztratil svou typickou jiskru v oku a ošlehaného kovboje jsem mu i přes jeho pokročilý věk stále věřil. Filmu by ovšem slušelo trochu akčnější pojetí a více napětí - čehož jsem se ovšem dočkal v pokračování tohoto snímku nazvaném Střelec. Ve filmu je i pár vtipnějších momentů - třeba jak Terence baští vynikající jablečný koláč a dělá chutě slintajícímu šerifovi... :-) 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak hrozne naivný western, že aj Doktorka Quinnová popri tom pôsobí ako drsná sonda do Divokého západu. Bohužiaľ aj všetky tie mikropríbehy viacerých postáv pôsobia strašne klišoidne a vôbec nefungujú. Pôsobí to fakt ja rozprávka pre malé deti. Akcia prakticky žiadna. Postavy sa väčšinou len prechádzajú a rozprávajú v pár kulisách. A aj klasické Spencer/Hillovské fackovacie bitky tu úplne absentujú. Celkovo kvalita filmu je za slabú jednu hviezdu a tú druhú tesne dávam za sympaťáka Hilla. 3/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ledový čaj tady není chlapský nápoj.......... Doc West ( Terence Hill ) pronásleduje bankovní lupiče až do malého městečka Holysand. Zde se posléze prosazuje jako doktor, i když je vlastně profesionální hráč karet. Chce pokračovat dál v cestě aby našel lupiče, ale nešvary mezi sousedy, přátelství ze šerifem a nález části jeho označených peněz, které byly ukradeny v bance v Santa Fé, ho trochu pozdrží. DIALOG - WEST : Vidíte něco na té deseti dolarovce ? ŠERIF : Ženskou a ptáka. WEST : To jsem nemyslel, ale tady je moje označení. Označuju si tak pravé peníze, abych je rozeznal od falešných a ty falešné pak používám ve hře............ Konec snímku se trochu táhne, ale dá se to vydržet. Jednoduchý dialogový, neakční, vážnější i klidný a ralaksační western v spolurežii Terence Hilla. Pokračování se jmenuje Doc West 2 - Střelec. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při detailu nohou při závěrečném souboji je možné zahlédnout v prachu stopu po pneumatikách. Viz stopáž: 1:24:02. (M.M.Mysak)

Reklama

Reklama