Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

T2 

všechny recenze uživatele

Po prvom diely žasnete ako to sype všemožnú nápaditosť, tie ďalšie riadne schladia. Už nemajú taký strhujúci náboj ako pilotný diel. Herci ako tak újdu, občas niečim dej prekvapí, uvidíme po prvej sérii, či to má zmysel sledovať. /65%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán z toho, že FBI, CIA, NSA. DIA, BIS, GRU, BND ani žádná jiná tajná zkratka, dosud neprojevila zájem o mé neocenitelné služby. To padělatel Neal měl větší štěstí a může si pod otcovským dohledem FBI rozehrávat svou hru na všechny světové strany. Mne to tedy docela dost baví a taky mne to žene vpřed, abych svou nejodbornější odborností vyprovokoval alespoň ukrajinskou SBU k nabídce, že jí budu při výcviku sloužit jako živý terč. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Díky zlepšující se 2. sérii celkově za 4* (o třídu zábavnější než čím dál otravnější Mentalista), hodnocení 1. série (3*), 2. série (4*), 3. série (4*). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zatím pilot, a protože jde o inteligentní seriál, nedávám mu moc šancí - americké vypatlané publikum inteligentní seriály vcelku pravidelně posílá do kytek už po první sezoně. Nejenže je pilot seriálu inteligentní, ale i vtipný, bere věci s nadhledem a dokáže vtipně kritizovat i rodinné a sociální problémy - náznakem, nikoliv natvrdo, jak je tomu zvykem v mnoha seriálech jiných. Navíc ústřední dvojka agenta FBI a zločince je dobře vybraná a skvěle oba herci hrají. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 2.9.2010+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 20.8.2012 - Narozdiel od prvého komentujúceho užívateľa vám ja prezradím to podstatné o tejto novej krimikomediálnej sérii a to je dej. A tento dej verne kopíruje minuloročný hit CASTLE. Len namiesto spisovateľa tu máme šarmantného podvodníka a namiesto policajtky zasa agenta FBI, ktorý jediný tohto podvodníka dokázal dopadnúť. A podobnosť s CHYŤ MA AK TO DOKÁŽEŠ pokračuje tam, kde zmienený film končí. Podvodník totiž uzavrie s agentom (v naivnom prológu) pakt o spolupráci a pomôže mu pri vyšetrovaní dôležitého prípadu. Priznám sa, že originalitu nevidel pilotný diel ani z rýchlika a inteligenciu dokážu až ďalšie epizódy. Každopádne ak tvorcovia vybudujú a rozvinú komediálnu zložku, mohlo by to mať celkom slušný potenciál. Vymyslieť originálne kriminálne príbehy totiž bude riadna fuška ... (24.10.2009) ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě prostě baví. Hned pilot byl originální, inteligentní a zajímavý. Trochu odlišný kriminální seriál, který se soustředí nikoliv především na vraždy, ale podvody, padělky a zpronevěru. Sympatický mi je především hlavní hrdina Matt Bomer, který mě dokáže kolikrát i svými obyčejnými dialogy rozesmát. Spolu s Williem Garsonem tvoří dvojici k popukání. Jsem zvědavá, co se z toho po pár sezónách vyklube. Určitě stojí za to sledovat. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je doslova ODPORNĚ DOKONALE POHLEDNEJ a k tomu NEJGENIÁLNĚJŠÍ GÉNIUS. Sorry, ale z týhle kombinace je mi už ze zásady šoufl. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

hodnocení pilotu. Velmi podobné jako Castle a Mentalist, ale z téhle trojky nejslabší a pro mě nejméně sympatický hlavní hrdina._____V druhé a třetí sérii se kvalita zvedá, v mém osobním žebříčku je White Collar v tuhle chvíli před Mentalistou a to výrazně. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S4: Uz zjavne nevedia, co by, ale pozera sa na nich stale dobre. // S1: Zábavné, plné sympošov, rýchlo zbehne. Do S3: postupne zacalo nudit, ale stale hodne chvilky. K S4 sa mi uz nechce. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Po první sérii 3*, zatim je to celkem o ničem, vysvětlujou každou hovadinu, jak kdybysme byli uplný tupci, děj je předvídatelnej, nikam se to nerozvíjí, ničim mě to nenapíná, člověk na to prostě kouká, ale do dalšího dílu ho nic nenutí. A že by dělal kvůli holce takový věci, pff, kde to žije... ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo... možná několikrát, ale v tomto případě to funguje na jedničku. Hlavní dvojka je tak perfektně sehraná, že se na jakékoliv jejich společné scénky těším víc a víc (a nemusí jít ani o ty vtipné). A poprvé mi není Tiffani Thiessen v její roli nepříjemná, a to je už velké plus, které musím seriálu připsat. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Tentokrát vypustím na povrch ječící fanynku, protože na Matta Bromera se kurva dobře dívá. A ještě k tomu je ten seriál skvělý. Občas je to docela dobrá sranda. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál! Ze začátku se mi do seriálu nechtělo, ale musím přiznat, že jsem se mýlil. Skvělé herecké obsazení, povedený nápad a případy jsou také super. Za mě 4 hvězdičky. Ani nevím co mi brání dát 5 hvězd... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nápadně podobné Castleovi - charizmatický hláškující hrdina, který není policajt, ale jako externí konzultant je policii / FBI mimořádně prospěšný. Epizody seriálu pojí jedna hlavní zápletka, která graduje na konci série...Nic převratného tento seriál nepředstavuje. Průměr. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se odhodlala k napsání komentáře. Od prvního dílu jsem byla nadšená a tohle nadšení mi vydrželo dodnes. Peter a Neal jsou výborný tým, zboňuju Mozzieho i Elizabeth a Dianu a Jonese. Všechni jsou naprosto úžasní, ale je jasné, že v čele stojí Neal Caffrey (Matt Bomer), nejen že je "damn hot", ale taky skvělý herec. Na White Collar se mi líbí téma, styl,... žádné mrtvoly v kyselině jako u C.S.I. Každá série je v něčem báječná, ale Neal je úplně jiný, když *spoiler* umřela Kate. Začne si s krásnou zrzkou z pojišťovny a taky mu půjde o život. *konec spoileru* White Collar je dnes už srdcová záležitost. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Napad zajimavej, ale bohuzel ho nedokaze podrzet ani hlavni hrdina, jehoz nijakost doslova bije do oci, ani scenare jednotlivejch epizod, ktery zdaleka nevytezujou moznosti v TV doposud opomijenyho zlocinu v umeleckejch sferach. Je to cely takovy povrchni, trebas zabavny, ale rozhodne nijak zvlast napinavy. Kockopes. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě uhranul neskutečným šarmem a rošťáctvím Neala Caffreyho a k tomu všechny ty zápletky a podzápletky. Byl jsem rád, že jsem se mohl něco přiučit o výtvarném umění a falzifikaci (i když asi přitažené za vlasy). Petera Burka jsem si také časem oblíbil, i když to je neskutečný čestňák. Jen konec mě lehce zklamal, ale co asi to dopadlo nejlépe jak mohlo. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Po první sérii z tohoto seriálu teda moc "na větvi" nejsem. Vše je v něm totiž příliš dokonalé. Neal je charismatický, geniální, ženy na něj letí téměř bez výjimky. Navíc je to bývalý brilantní (?) zločinec. Peter je taky bezchybný, má skvělou manželku a případy tahle dvojka řeší jeden za druhým bez větších potíží. Na můj vkus příliš idealizované, předvídatelné, vtipy v seriálu použité většinou dost málo vtipné. Proto White Collar beru jen jako takovou oddychovku, když se chci chvíli podívat na něco nenáročného, tuto funkci to plní skvěle. 60% ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotu dávám 4 hvězdy. ;-) Líbí se mi Matt Bomer jako Neal Caffrey. :-) A příběh se mi zatím zdá být zajímavý. Uvidím, jaké budou další díly. // Po shlédnutí dalších dílů jsem ubrala jednu hvězdu. Začátek dobrý, teď už mi to přijde takové nějaké překombinované... ()

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama