Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Akhin 

všechny recenze uživatele

Hlavní aktér Neal Caffrey si odpykává trest za padělání dluhopisů a pár dní před koncem trestu uteče z vězení kvůli své přítelkyni. Nenajde jí a dopadne ho agent Peter Burke. Už podruhé. Neal mu však nabídne svou pomoc v případu se kterým si neví FBI rady. Následně je Neal pod dozorem a pomáhá FBI řešit další případy. Moje hodnocení 90%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 2.9.2010+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 20.8.2012 - Narozdiel od prvého komentujúceho užívateľa vám ja prezradím to podstatné o tejto novej krimikomediálnej sérii a to je dej. A tento dej verne kopíruje minuloročný hit CASTLE. Len namiesto spisovateľa tu máme šarmantného podvodníka a namiesto policajtky zasa agenta FBI, ktorý jediný tohto podvodníka dokázal dopadnúť. A podobnosť s CHYŤ MA AK TO DOKÁŽEŠ pokračuje tam, kde zmienený film končí. Podvodník totiž uzavrie s agentom (v naivnom prológu) pakt o spolupráci a pomôže mu pri vyšetrovaní dôležitého prípadu. Priznám sa, že originalitu nevidel pilotný diel ani z rýchlika a inteligenciu dokážu až ďalšie epizódy. Každopádne ak tvorcovia vybudujú a rozvinú komediálnu zložku, mohlo by to mať celkom slušný potenciál. Vymyslieť originálne kriminálne príbehy totiž bude riadna fuška ... (24.10.2009) ()

Reklama

cipokomon 

všechny recenze uživatele

Podle mě, kdo dal míň jak *** sotva dokoukal první sérii.Nejlepší představitel je "whack" jež svůj verdikt radši nekomentuje, ale u něj se to dá pochopit, nejde totiž o ekologii nebo mučení zvířátek pro výrobu čehosi, tak proč se obtěžovat. Za mě, první série 4x*, série 2,3 a 4. 5x*. Případy dobrý, dějová podlinka zajímavá a hlavně Mozzie je nejlepší!!! ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Napad zajimavej, ale bohuzel ho nedokaze podrzet ani hlavni hrdina, jehoz nijakost doslova bije do oci, ani scenare jednotlivejch epizod, ktery zdaleka nevytezujou moznosti v TV doposud opomijenyho zlocinu v umeleckejch sferach. Je to cely takovy povrchni, trebas zabavny, ale rozhodne nijak zvlast napinavy. Kockopes. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán z toho, že FBI, CIA, NSA. DIA, BIS, GRU, BND ani žádná jiná tajná zkratka, dosud neprojevila zájem o mé neocenitelné služby. To padělatel Neal měl větší štěstí a může si pod otcovským dohledem FBI rozehrávat svou hru na všechny světové strany. Mne to tedy docela dost baví a taky mne to žene vpřed, abych svou nejodbornější odborností vyprovokoval alespoň ukrajinskou SBU k nabídce, že jí budu při výcviku sloužit jako živý terč. ()

Galerie (966)

Zajímavosti (9)

  • Přestože byl seriál oblíbený a držel si po celou dobu vysílání poměrně vysokou sledovanost, po šesti sériích byla jeho produkce ukončena. Důvodem byly vysoké náklady na natáčení, jelikož se seriál skutečně natáčel v ulicích New Yorku, kde se odehrával samotný příběh. Vysoké výdaje na uzavírky ulic New Yorku pro potřeby natáčení byly i důvodem, proč měly jednotlivé řady seriálu na podobný projekt nezvykle nízký počet epizod, konkrétně první řada 14 dílů, druhá, třetí a čtvrtá řada 16 dílů, pátá řada 13 dílů a šestá řada byla natočena formou šestidílné mini-série. (Caszidy)
  • I skutečná FBI má divizi, která se specializuje na podvody, loupeže a zpronevěru. (prokda)
  • Napriek tomu, že v seriáli Matt Bomer (Neal Caffrey) stvárňuje veľkého lámača ženských sŕdc, v reálnom živote sa priznal, že je homosexuál a spolu s partnerom sa starajú o tri deti. (lilina133)

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama