Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

char_t 

všechny recenze uživatele

První série představila zajímavé prostředí a postavy, ale jinak moc nešlapala (3*). Naštěstí jsem se po čase donutil i na druhou, a dobře jsem udělal. Hlavní příběhová linka se parádně rozjíždí a i epizodní zápletky stojí za to. Navíc konečně dostávají víc prostoru parádní vedlejší postavy - Mozzie, Ellie, Alex, Diana... A až do konce tahle úroveň drží, takže za mě stabilních 80% a těším se na pokračování! ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Akosi som až doteraz nemala potrebu komentovať WC, i keď už dosť dielov mám jasno, čo si o ňom myslím. Je to jednoduchá pohodovka s prijateľnou líniou v pozadí, no najmä so skvele rozohratou partiou sympatických postáv. Epizódne zápletky sú v priemere dobré, niektoré diely však vedia pobaviť či zaujať natoľko, že aktuálne mám collarovský maratón. Nemôžem si pomôcť, šarmantný podvodníček a zásadový policajt tvoria dvojku s chémiou, na ktorú sa neomrzí pozerať. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku síce White Collar nevyzeral nejako prelomovo, postupne však dostali priestor jednotlivé charaktery, vyvinula sa celkom zaujímavá mytologická línia a ani jednotlivým prípadom nechýbal taký svojský šarm a štýl. V druhej sérií ma veľmi potešila prítomnosť Hilarie Burton a považujem sa za pravidelného diváka White Collar. ()

Akhin 

všechny recenze uživatele

Hlavní aktér Neal Caffrey si odpykává trest za padělání dluhopisů a pár dní před koncem trestu uteče z vězení kvůli své přítelkyni. Nenajde jí a dopadne ho agent Peter Burke. Už podruhé. Neal mu však nabídne svou pomoc v případu se kterým si neví FBI rady. Následně je Neal pod dozorem a pomáhá FBI řešit další případy. Moje hodnocení 90%. ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka - brilantní podvodník pomáhá detektivovi v řešení jeho případů (většinou podvodů a padělání) stojí a padá na hlavních postavách. Jejich charaktery jsou v pilotu načrtnuty zajímavě, ale scénář jich neumí využít. Případy samotné jsou obyčejné a dialogy nejsou tak jiskrné jako ve známějších seriálech (jako Mentalista, Castle, Bones), rovněž hlavní hrdina není tak výrazný (a myslím, že to není ani tak vina herce, jako scénáře, který ho nenechá být tak cool, jak se tváří - skoror vůbec nehláškuje). Prostě v dnešní záplavě seriálů je to pouze průměrné. Bohužel pilot byl lepší než následující díly a hodně rychle se to okoukalo. Hodnoceno po S01E05. ()

Galerie (966)

Zajímavosti (9)

  • Neal má velký umělecký talent, umí padělat i obrazy nebo sochy. (prokda)
  • Napriek tomu, že v seriáli Matt Bomer (Neal Caffrey) stvárňuje veľkého lámača ženských sŕdc, v reálnom živote sa priznal, že je homosexuál a spolu s partnerom sa starajú o tri deti. (lilina133)
  • Tiffani Thiessen, představitelka Elizabeth Burke, čekala na začátku druhé série své první dítě. Protože byla ve vysokém stupni těhotenství, nemohla přiletět za štábem do New Yorku a všechny její scény v prvních šesti dílech byly natočeny v Los Angeles před klíčovacím plátnem. (Mara12)

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama