Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 50. – tých letech byly na Sibiři objeveny bakterie mimozemského původu. V roce 2004 se pokoušejí američtí vědci v přísně utajované laboratoři kdesi na Aljašce vytvořit mimozemský klon. V laboratoři se však stane něco špatného. Vědcům se ještě podaří vyslat nouzový signal a uzavřít celý objekt. Na místo je povolán tým amerických vojáků, kteří mají za úkol zjistit, co se zde událo. (videofil)

(více)

Recenze (33)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Laboratoř smrti? Spíše kabaret srandy, ale pořád o poctivou facku lepší než ten zvratek "Encrypt", co běžel na Prima Vůůl předtím. Už jméno Lorenzo Tlamase dopředu inzerovalo, co od téhle taškařice očekávat, ale byla jsem utahaná jak štětka po trojité směně, nechtělo se mi prostě od čumbedny vstávat. Absolvovala jsem dobrovolně sci-fi komedii o tom, kterak na vědce a jejich vojenský doprovod útočí mimozemský kmen kapavky. Asi proto měli hrdinové na hlavách akvárka místo přileb... Chechtala jsem se nejapně dementním dialogům, nelogickým chcancům v ději i roztomile amatérským efektům. Byla jsem včas varována a nestěžuju si, nejsem zklamána s ohledem na nulová očekávání, ve skutečnosti jsem předpokládala, že ten film bude horší průser. Protože jsem pro "Encrypt" vypotila jednu hvězdici a "Deep Evil" mi přišlo přece jen zábavnější a stravitelnější, plácnu sem natruc 30%, tedy hvězdice dvě. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkem obstojný sci-fi který má sice všechno špatně, at už jde o příběh či o efekty či herce. Ale plní učel o který mi jde. Nenudil jsem se u toho. Je to prostě blbost s nějakýmy pavoukama(zajímavé že efekty pavouků byly celkem dobré), mimoněma(ty byly horší) a nějakým slizu. Lamas tu hraje vedlejší housle, takže jsem se ani nijak nenasmál díky jeho pokusů o hraní, teda oni ostatní byly taky dost hrozný. Celej film se utíká odnikud nikam, nevěděl jsem co se děje a bylo mi to celkem jedno. Ale i tak jsem se bavil tak že můžu dát 3*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originálním námětem tento film opravdu nehýří a jak se brzy diváci sami přesvědčí, tak mnoho zajímavého tu stejně k vidění ani není. Snad jen z čistého zoufalství se tak můžeme mrknout, na další marný pokus Lamase vrátit se na výsluní, na kterém vlastně ani nikdy pořádně nebyl. Jen tentokrát vyměnil nadupanou motorku za ochranný oblek a hrál zde spíše vedlejší roli. Jeho postava totiž nedostala zas až tolik prostoru, jak bychom asi očekávali. Již od úvodních minut si můžeme všichni udělat obrázek o digitálních efektech (viz helikoptéry), které se ani v průběhu filmu moc nezlepší. Je však paradoxem, že to jsou právě pozdější speciální efekty, co mě zaujalo nejvíce. Postupné proměny (metamorfózy) mimozemského tvora totiž rozhodně okořenili jinak dost nudný děj, který povětšinu času postrádal jak napětí, tak i akčnost. Tím samozřejmě nejvíc trpěla atmosféra, která místy nehorázně uspávala. Mohli za to především hloupé dialogy a fakt, že se herci ani moc nesnažili ze sebe vymáčknout alespoň průměrné výkony. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty digitální helikoptéry v úvodu jsou vážně roztomilé. Zřejmě nová supertajná zbraň, která nijak svými lopatkami v pohybu nerozpohybuje větve stromů, ani když prolétává těsně nad nimi :-). Všemožný mix tradičních vojensko-vědecko-vetřeleckých sci-fi horrorů do něhož pro jisottu nacpali skoro všechno – vražedný sliz, digitální pavouky i nehezké ufouny, akčnější průměrný díl Akt-X o dalším sliznatém šmejdu z vesmíru s ukázkou, kam až to v roce 2004 dotáhl Lorenzo Lamas, k výraznější, přesto řadové vedlejší roli. Neurazí, nenadchne. Film, u něhož asi nejvíc záleží na vašem rozpoložení a vhodném okamžiku, kdy na něj koukáte, než na samotných jeho ne/kvalitách. ()

Lordkolol 

všechny recenze uživatele

Nechápu co mě udrželo se na tenhle kolosální průjem dívat?! Asi insomnie a to, že sem poprvé viděl Loerenzo Lamase jinde než na motorce a bez růžovýho indiána. Je to odpadový zboží, ale dávám hvězdu za to, že tam všichni umřou. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečně natočený film s příšernými herci a ještě horším dějem...bla, bla, bla,chvílemi mě žalostí přepadal smích, rozvleklý děj, pouze za triky jedna hvězda. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příšerná slátanina, ze které čiší televizní produkce. Ach jo, kolikrát si ještě povzdechnu, že akční sci-fi horror prostě nelze natočit za pár dolarů, obzvláště s tak tragickým scénářem, plným klišé. Jednu hvězdu za klišoidní pointu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná podívaná. Sám sem byl překvapen, že za něco vůbec děj filmu stojí. Nic není tak stupidního a dle hodnocení je vidět, že uživatelé s odpadem žádný sra*koidní film ještě pořádně neviděli. U mě dobrý. 45% ()

waits 

všechny recenze uživatele

Něco sem o tomhle dílku napíšu, ale jen pro to, že toho ještě nikdo neujal. Splácanina bez prvku originality (začátek viz obsah filmu), která dále pokračuje nesmírně nudným střílením po napadených členech své jednotky, přičemž vykrádá známá žánrová klišé, včetně závěru. Kdyby mi to nepřišlo hloupé, vypsal bych děj detailněji, aby se na to už nikdo nemusel dívat, ale třeba existuje někdo, kdo chce vidět Lorenza Lamase v protichemicke masce a potěší ho pohled na trikové efekty z roku raz dva, nevím. Rozpočet jistě nebyl přehnaný, možná by se na něj složili režisér s herci, protože ve snímku se neutrácelo prakticky za nic - čistá levná interiérová práce s množstvím rozhovorů, u kterých padá hlava. Film jsem viděl na Horror Channelu, což mělo nevýhodu (nechytil jsem některé dialogové jemnůstky) i výhodu (v reklamních blocích běžela upoutávka na Frightfest v londýnském Empire Cinema koncem srpna, takže alespon některé strašidelné záběry byly ten večer k vidění) ()

jirkis 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se párkrát od srdce zasmál. Takovou slátaninu jsem už hodně dlouho neviděl. Nuda a takové hlášky, kterých se nedoslechnete ani v těch nejbláznivějších komediích :D Dementní scénář se mísí s těmi nejhoršími efekty a nápad absolutně žádný. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Námět nebyl zase až tak špatný, ale scénárista zřejmě nakukoval na předchozí podobné filmy a snažil se inspirovat, načeš vznikl tak vražednihodný paskvil, že je i potupou tohle dál komentovat. Režisér by měl vrátit honorář a vojáci by si z oné jednotky rozhodně neměli brát příklad. Hejno pavouků lezoucích po zemi dávkou ze samopalu se opravdu zničit nedají. ()

M1911 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, co se v jedenáct vrátí z šichty, otevřou si vychlazenou desítku, utopence a během hodiny u televize usnou. A o nic nepříjdou. ()

BUBO26 odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémne zlý film s totálne priblblými postavami, stupídnym príbehom, s hercami, ako by ich vytiahli z ulice, zlými efektami... Film len pre zarytých masochistov. ()

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Já se těšila že bude večer horor!!! :-)) BYL!! :-) filmu se překvapivě dařilo ztrácet moji pozornost každých pět minut, dalších pět minut psycho jak je to pitomý a rychle přepnout..nicméně..vždy jsem mrkla zpět co se stalo dál....a NIC..pořád stejná zmatenost dokolečka dokola....už jméno Lorenza Lamase jako hlavní hvězdy dopředu lecos slibovalo :-) Nesmírná únava po celý film, chvílemi smích, když střelili nakonec doktorku mezi očka velká úleva :-))) + konečný "NEPŘEDVÍDATELNÝ" šok!!!!! hahaaa...musí do Bílého domu...LOL. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Tohle byla super zábava!! Což je samozřejmě u sci-fi hororu celkem k politování... Lorenzo Lamas zůstane už navždy ''céčkovým'' hercem. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Komická splácanina s Mamlasem, digipavouky, klony Netvora z Černé laguny a měňavci z Deep Space Nine. Typická kanadská produkce. Nedoporučuji. ()

Reklama

Reklama