Reklama

Reklama

Terminator Salvation: Temný počátek

(seriál)
  • USA Terminator Salvation: The Machinima Series

Obsahy(1)

V roce 2016 se bojovnice odporu Blair Williamsová vydává na smrtelně nebezpečnou misi, jejímž cílem je objevení hrozby, oslabující obranu lidí proti počítačové inteligenci Skynet a jejím smrtícím Terminátorům. V tomto originálním machinimovém seriálu Moon Bloodgood opakuje svou roli z Terminator Salvation a propůjčuje hlas Williamsové, která se utká s T-600, MotoTerminatory, Aerostaty a Hunter Killery. Machinima vytváří skvělou akci a styl díky speciální formě animace, která používá videoherních enginů a grafiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Terminator Salvation považujem napriek (ne)prijatiu zo strany zarytých fanúšikov za kvalitný príspevok do série, The Machinima Series je už každopádne doplnkom zbytočným. Prepojenie so štvrtým dielom sa síce nájde ale cesta ruinami LA je inak zbytočne dlhá a obsahovo takmer prázdna. Drvivú časť deja tak vypĺňa hlavne akcia ale práve v tom je zásadný problém. Kým v hranej verzii jej McG dokáže dať šmrnc, v machinime využívajúcej nie veľmi vydarený a zastaralý herný engine pôsobí nevzrušivo a stereotypne. Občasný záblesk atmosféry a hlas Moon Bloodgood dojem vylepšuje iba čiastočne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Patrím do skupiny, ktorým sa Salvation páčil a zároveň, ktorým sa tento "Temný počátek" nepáčil. Animácie je strašná, príbeh nulový, akcie nepriehľadné. Dlho som chodil okolo tehto mini-doplnku, pretože mám sériu Terminatorov rád, ale toto bolo naozaj nudné a nepriehľadné a pre samotnú sériu alebo film, to nemá tiež žiadnu hodnotu. 35% - 2* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Dabing 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Grafika 4/10/// +Moon Bloodgood, dabing, akce, atmosféra -dost slabá grafická stránka/// V rámci Terminátorské mytologie je tohle jen malí střípek do velké skládačky a rozhodně se nevyrovná ani jednomu z předešlých filmů. Přesto to naštěstí vůbec nenudí a pořád se něco děje. Akce je vydařená a je jí mnohem víc než v posledním filmu. Dialogy a děj taky nejsou na tak malý prostor úplně špatné. A navíc jako Machinima je to velice vydařené a velkolepé. Otázkou je jak to brát, jestli jako profesionální kousek a tedy brát to vážně a nebo jen jako machinimu, která si hraje na něco víc?/// Celkem 63%/// ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejdříve vznikl film, poté hra a podle ní znovu film. Naprostá zbytečnost, přiživující se na známém jméně s plytkým příběhem zbytečně rozkouskovaným na 6 částí a velice špatnou animací, (byl použit engine z průměrné hry Terminator Salvation) kterou překonává 90% novodobých PC her. Opravdu to nemám komu doporučit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

.....vzpomínky nás pronásledují. Straší v naší mysli jako duchové. Všichni jsme viděli věci, které nezapomeneme.....Blair Williamsová. Toto je její příběh. Tak si pusťte tuto graficky nezvládnutou spojnici, nebo spíše tuto možnou linii, ve světě, kde vládnou terminátoři. Zde se vytratilo cestování časem, zůstala jen současnost a osud několika lidí bojující za jednu odnož Odboje, která ještě neví kdo je John Connor. V tomto šestidílné seriálu budete mít i pocit, že dvounohý stroj Terminátor, vidí hlavní hrdinka poprvé v životě, alespoň se to při jednom dialogu pozdává. Čtyřnohé stroje zase moc připomínají brouky z Hvězdné pěchoty : http://www.csfd.cz/film/9302-hvezdna-pechota-starship-troopers/ Příběh je plný střelby a výbuchů a zvukově moc povedený, kdo miluje válečnou vřavu a střílení, bude zcela spokojený. Škoda, velká škoda tý grafiky. Tomuto žánru říká režisér Ton Helmstein Machinim ( Stroj a film ). Blair Williamsovou dabuje v původním znějí nádherná Moon Bloodgood : http://zebraisfood.files.wordpress.com/2009/03/moon_bloodgood.jpg Ano, přesně ta z T4. Hudbu dělal Trond - Viggo Melssen. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mimo možno veľmi prehistorickej grafiky ide o dobrý doplnok k Terminator Salvation...príbeh Moon Bloodgood je dobrý, akčný a dejovo vyrovnaný..škoda tej grafiky ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jen škoda té mizerné grafiky. Jinak příběhu a hlasového obsazení představitelky Blair Williamsové (squellá Moon Bloodgood) a pro mě jednoznačně hl.star T:Salvation, nemám výrazně co bych vytknul. Příjemná oddychovka, ve které se snad až na můj vkus, moc střílí a málo mluví. Což ale v budoucí válce proti strojům, je vlastně logické.:) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběhově Temný Počátek docela slušně zapadá do terminátorovské série,ovšem to zpracování je opravdu mizerné.Prostředí sice ujde,ale postavy sou naprosto úděsné a 80% současných počítačových her vypadá lépe.S klasickou animací by mohlo být hodnocení lepší,takhle je to jen za 3... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je dobrý nápad na herním enginu založit krátký seriál. Podobá se to pokusu Final Fantasy, ten ale dopadl mnohem lépe. Beru však v potaz, že zde byli minimální náklady a tak za snahu a malé doplnění terminátorovského vesmíru dokonce v češtině hodnotím 4ma. ()

Benjamin-L 

všechny recenze uživatele

Což to seriál by to byl dobrý jenom ta grafika to trochu kazí a trošku bych dal akční děj ale stejně tam neco chybí přece John Connor. Viděl jsem všechny díly ale dá se to hlavně pro fanouška terminatora jako jsem já. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý príspevok k Terminator Salvation. Dej nie je vôbec zlý, akcie je tu dosť, možno až moc, ale to neprekáža veď Terminátor má byť hlavne akčný. Postavy celkom fajn. Napasovanie do 6 krátkych epizódiek vcelku ušlo. Technická stránka je síce priemerná, ale škoda hlavne príšernej grafike, v ktorej je seriál natočený. Pohyby, osoby sú strašné a ani okolie príliš nevyniká. Keby bola trocha náročnejšia grafika, bolo by to určite lepšie. Takto to vypadá moc sucho až amatérsky. 50% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Aj keď to má formu počítačovej hry, ktorá sa nedá hrať, tak to radšej vôbec nemalo vzniknúť ako film, aby nerobilo hanbu pojmu Terminátor. Nezaujímavé absolútne ničím, príbeh nulový, akcia nereálna, grafika neprirodzená, postavy sa hýbu ako v hrách z roku 2000. Aj keď pripustím myšlienku hry ako filmu, tak by som v roku vzniku 2009 očakával celkom inú úroveň spracovania. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Grafická stránka mně připomněla první díly Tomb Raidera na PC. Animace jsou kostrbaté a neohrabané. Nadruhou stranu si seriál udržuje určité napětí. Především kovový skeleton pronásledující Moon Bloodgood a jeho parťáka mi naháněl hrůzu. Hodnotím proto dost střízlivě. Jsem totiž velkej fanda Terminatora :) ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Musím pochválit dabing, který se příjemně poslouchá. Jako uspávačka originální, ale příště si víc pohrát s tou grafikou. Nároky se zvyšují. Ale zároveň musím dodat, že se mi vracejí pocity z doby kdy ještě všichni neseděli u počítačů. -Nostalgie 1.5/10 ()

Reklama

Reklama