Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

redwik 

všechny recenze uživatele

Z obsahu: "Neskutečně vtipná černá komedie". Tak to určite. Na tých fóroch sa zasmiať dalo, a hoci iba 2-3 krát za celý film, účel obsahu to splnilo. Neskutočné to taktiež je, pretože neverím, že takáto idiotina by sa niekedy mohla udiať v reálnom živote. Slovo čierna komentovať nemusím, stačí sa pozrieť na zoznam hercov, a komu nepomôže ani ten, hor sa do galérie k filmu! A komédia to taktiež je. Síce nie nejako úžasná, ale pravdepodobne ani nie najhoršia. Keďže keď sa tu nachádza celkom veľa aspoň mne známych osôb, čakal, že to bude celkom fajn, no po dopozeraní si to už nemyslím. Ku koncu sa to trošku zlepšilo, ale na viac ako 2 to nestačí. ()

anulka 

všechny recenze uživatele

Načo...Načo? Veď už je jeden úžasný film. Aký úžitok je robiť z toho černošskú komédiu? Skopírovali celý príbeh úplne zbytočne lebo to nemá vôbec úroveň ako anglický originál. Mohli aspoň zmeniť príbeh a pointu...možno by spravili niečo vkusné. Toto je úplne najzbytočnejší film aký som videla. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to nečekal ale opravdu jsem se bavil. Všichni herci jsou boží a většina gagů taky. Občas si to sice zasloužilo decentnější přístup ale i tak je to skvělá komedie. 7,5/10 ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Nabrostá ubohost všeho v celé své nahé kráse. Nevydržel jsem ani deset minut této trapné šarády.S původním námětem má společného jen ten vykradený námět, všechny zúčastněné bych nechal ošukat tím teplým trpajzlikem. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem originál, což je asi důvodem, proč dávám relativně slušné hodnocení (to a Danny Glover v roli nervního dědka, který ze sebe slovo fuck vypaluje rychlostí kulometu). O žádný zázrak se nejedná, ale párkrát jsem se docela pobavil. Slabší 3 hvězdičky. ()

markotter odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná záměna. Přečetl jsem si recenzi na Horší než smrt od Franka Oze a pustil si remake Horší než smrt od Neila LaBute. Co tam ty převážně černošský panáci předváděli, z toho se mi dělalo zle. Ach ach. Honem du sehnat ten originál, snad si spravím chuť. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Tak mě se to líbilo a chtěl jsem dát dokonce 4 hvězdy, ale neviděl jsem předlohu a tak malinko uberu. Nevím, co se komu na tom nelíbí, ale černoušci hráli skvěle a sjetej bělouš byl fascinující. Nic mě neurazilo, nic nebylo přehnané a opravdu jsem se chvílema smál a to se mi u rádoby komedií často nestává ... ()

Matt007 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, remake tři roky staré skvělé Britské komedie, u které se člověk královsky bavil ale u tohohle ani náhodou! Zbytečnost ()

Nyan odpad!

všechny recenze uživatele

Jak vyrobit americkou komedii snadno a rychle: Vezměte přes kopírku úspěšný neamerický film a to vtipné pokud možno nahraďte trapným a máme vystaráno, že? A aby to nebylo málo, tak ještě sestříhejte téměř identicky i trailer! Hodnoceno po shlédnutí původního filmu a traileru na tento remake. Jako původní dílo by si to zřejmě zasloužilo lepší známku, ale jako plagiát to rozhodně nepodpořím. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl ale baví mě i tahle, herci typu Martina Lawrence nebo Chrise Rocka mi nevadí, jsou zábavní ..Zaujaly mně scény se sjetým Oscarem a taky nerudný strýček Russel .. ()

Reklama

Reklama