Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrazově i zvukově zrestaurovaná kolekce vydaná v roce 2004 Supraphonem přináší 18 klasických scének plus několik bonusů jako rozhovory se Zdeňkem Podskalským, Ondřejem Suchým, záznam z Ein Kessel Buntes 1976 v německém jazyce a jiné. (waxtrax)

Recenze (58)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klasicky navoněné supraphonské nic. Dvakrát vydaný set dvou DVD s podivně volenými scénkami, kterým chronologické nebo tematické řazení neříká vůbec nic. Bonusy jsou poněkud mdlé, pouze zrcadlová verze scénky Klobouky v češtině a němčině, "civilní interview" s Podskalským a nezeditovaný text Suchého, který později vyšel tiskem v rozšířené podobě jako Aluminiový klíček Felixe Holzmanna. Co ale naplat, nic jiného k dispozici na DVD trhu není, takže je možné toto akceptovat jako první krok k širší kolekci Holzmanna ve vaší filmotéce. To už tak bývá, když komik nepodlehne kouzlu celovečerního filmu, pak je věru problematické se jím po letech pořádně vybaviti. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Chválit Felixe Holzmanna a jeho nezaměnitelný humor, by bylo pouze nošením dříví do lesa, ale já prostě musím. Mám totiž rád tento druh humoru - je to něco neobvyklého v našich luzích a hájích. Jednoduchý příběh vyprávěný geniálním komikem, dostane pokaždé takový rozměr a pointu, že ať se kdo chce třeba přetrhne - dnes už se tomuto klenotu ani nepřiblíží. Všechny scénky s umělcem Holzmannem jsou nezapomenutelné a ať se dnes vrátíte ke kterékoliv z nich, budete spokojeni. VČERA, DNES A ZÍTRA - patří ke zlatému fondu československé, potažmo české zábavy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann bol jedinečnou postavou českého humoru. Svojim originálnym, nenapodobiteľným prejavom dokázal zaručene pobaviť publikum. Mnohé jeho scénky sa trvale vryli do pamäte divákov. "Včera, dnes a zítra", kde mu bravúrne asistovala Iva Janžurová, je jednou z nich. Okrem nej na tomto výberovom DVD je ešte ďaľších sedemnásť kúskov. Výborný prierez tvorbou nadaného komika, ktorý už žiaľ nejaký ten rok nie je medzi nami. **** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Důstojný DVD výběr s krásným obrazem fungující skvěle jako pocta jednomu z našich nejlepších komiků a bezkonkurenční odháněč špatné nálady. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Geniální komický výkon Felixe Holzmanna, jeho scénky mě fascinují. Jeho typické dělání blbého je naprosto dokonalé. Kam se na něj hrabou dnešní televizní rádobykomici... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Byl to geniální komik, který si s každou svou scénkou dal tu práci, že než ji natočil dlouho, někdy i několik let ji vybrušoval. A on je na nich ten jeho ostrý, přesný a přísný brus pořád znát ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jouda v kostěných brýlích, který sice nepůsobil zrovna sympaticky, ale paradoxně v tom byla jeho výhoda. Pásmo známých i méně známých scének Felixe Holzmanna zaručeně pobaví příznivce tzv. lidového humoru, který dnes z televizních obrazovek nadobro zmizel. Jako připomínka toho nejkvalitnějšího, co humor za uplynulé dekády skýtal, je to přinejmenším pozoruhodná kolekce. 80% ()

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Felixe Holzmanna je opravdový génius. Geniální komické výkony Felixe Holzmanna v jeho scénkách mě fascinují. Jeho typické dělání blbého je naprosto dokonalé. Kam se na něj hrabou dnešní televizní moderní komici. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pěkně sestříhaný výběr toho nejlepšího od legendy české televizní zábavy. Škoda jen, že úroveň dnešních zábavních pořadů nedosahuje takových kvalit, jako dříve... ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Nemám Holzmanna rád. Nevím proč, ale nemám. Nemůžu mu upřít, že je vtipnej, jeho projev mě ale vždycky sral a srát nepřestane (-a především na něm je jeho humor vystavěn). ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herec celé české kinematografie a společně s Mr.Beanem mí nejoblíbenější. Takový komik se rodí jednou za století. :) a tento snímek to dokazuje. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád poněkud atypický humor Felixe Holzmanna (ačkoliv ze sebe dělá naprostého blba, nikdy to nevyzní trapně), musí být tímto dvojalbem nadšen. Skvělý výběr scének - jedna vedle druhé jsou podařené. ()

sator

všechny recenze uživatele

Legendární scénka v které se kupující Felix Holzmann ztratí v názvech filmů a podle které je pojmenované i toto DVD, tedy "Včera, dnes a zítra" zmiňuje dva skutečné filmy. Včera, dnes a zítra a v Sobotu večer a v neděli ráno. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

K mistru Holzmannovi se dá napsat mnoho superlativů. V prvé řadě musím smeknout před jeho geniálně jednoduchým humorem, který umocňovaly hrátky s češtinou - ona to vlastně byla taková hra se slovy (nejvíc je na tom znát scénka "Včera, dnes a zítra"). Moc ho obdivuju hlavně v tom, že při každém vtipu měl pořád kamennou tvář, což bych já nedokázal. Je škoda, že si dnešní rádobyumělci nedají na svých výkonech tak záležet jako on. Zaplať pámbu za archiv. ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný a nenahraditelný talent. Jsou v tipy, které když je slyšíte nejsou už vůbec vtipné, ale pan Holzmann může omílat pořád to jedno dokola a vždy jdu na kolena. Český klenot uznávaný také v Německu. Nesmrtelný a nejlepší. ()

Reklama

Reklama