Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Päť žien, ktoré prežili spoločné roky počas štúdia, sa teraz po mnohých rokoch opäť stretáva. Prežili toho dosť, viaže ich veľa spoločného, ale každá z nich ukrýva svoje malé tajomstvo, ktoré predsa len nie je také utajené... Atmosféra hustne, stretnutie už nie je radostná udalosť... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi dvěma a třemi hvězdičkami. Je to televizní snímek, který se nemůže rozhodnout, jestli má být spíš drama, komedie, nebo detektivka. Nakonec z toho vyšla taková upozaděná detektivka se sice omletým námětem, ale poněkud překvapivým rozuzlením. Vlastně to, co mě drželo u obrazovky byla právě zvědavost: kdo to teda udělal? /11. 2. 2011/ ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ano, jak píše jatamsi, je to pro ty, co jsou v týdnu dopoledne doma a dívají se na to, co zrovna běží v televizi a nemají v tu chvíli velké nároky. V téhle kategorii je to pak určitě lepší než podobné filmy německého původu. A až do konce jsem vlastně nevěděla, jak se to rozmotá, zda-li vůbec. Nechce se mi to srážet až tak nízko, věděla jsem, do čeho jdu a nebylo to až tak zlé, jak jsem čekala. Proto poměrně optimistické hodnocení. ()

Reklama

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Typická slátanina pro dopolende o prázdninách, kdy se na televizi koukají možná maminy na mateřské, důchodkyně a puberťačky, když zrovna leje jako dnes. No, nebuďme tak přísní, já mám televizi puštěnou u práce. Ale hýkající nadšené spolužačky po deseti letech, to není právě to, co bych musela. A svěřovat se není vždycky nejlepší nápad. Pěti dopisy se téma filmu mírně změní. Z kamarádek jsou podezřívavé fúrie. Nápad tomu sice nechybí, ale je to překombinované, zdlouhavé. Nemusím, tyto filmy fakt nemusím. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kanadský film o partičce upovídaných žen hrajících si na soukromá očka - to je tutovka! Tak nudná, že pozornost neudrží ani touha po závěrečném ´rozuzlení´. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem se na to podíval v televizi. A jediný co mě drželo u toho, abych to dokoukal tak bylo rozuzlení. Pořád jsem čekal kdo za to může. A byl jsem překvapen. Ale ta doba než jsme se k tomu dostali byla dlouha a nezajímava. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama