Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Systém zdravotní péče je na pokraji zhroucení, sužován nepojištěnými pacienty, chamtivými pojišťovnami, bezcitnými konglomeráty zdravotnické péče i vystresovanými lékaři. Ovšem Jake Gorman nemůže být šťastnější - jakožto egocentrický právník, zabývající se případy zanedbání lékařské péče, má nejlepší podmínky pro svou práci. Jeho tvář zdobí billboardy, rádio i televize jsou plné reklam s nabídkou jeho služeb a jeho armáda informátorů ho neustále zásobuje tipy na zajímavé kauzy, díky kterým vydělá jmění. Žaloby na lékaře z něj udělaly velmi bohatého muže. Jake se nikdy nesetkal s doktorem, kterého by nebylo možné žalovat. Jenže tomu je teď konec. Společnost R.I.P. Healthcare vyvinula v rámci snižování nákladů ve svých nemocnicích perfektního lékaře. MD 63 (alias Robo-Doc) je robotický doktor, jehož databanka obsahuje veškeré světoznámé medicínské znalosti, tudíž RoboDoc nemůže udělat chybu. Byl navržen tak, aby zachraňoval životy a šetřil peníze. Úspěch přinese bezchybnou a všem dostupnou lékařskou péči, ovšem zničí rozjetý byznys Jakea Gromana... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

National Lampoon´s ROBODOC. Viditeľne už len celý oficiálny názov napovedá, v akom tóne sa to bude odohrávať. Síce nie moc v inteligentnom, ale za to vo vtipnom a pomerne nápaditom. Pod dve hviezdy by to nebolo fér, aj keď niektoré scény spadajú do tejto kategórie, ale ako celok, to dopadlo akurátne. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě se tady ty totálně ujetý a střeštěný americký komedie docela líbí, takže pro mě osobně spíš takovej průměr. Vzhledem k tomu, že aktuálně (30/11/09) pracuju ve zdravotnictví, tak mi některý vtípky a scénky přišly fakt trefný, i když narážely na USA-zdravotnictví... :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama