Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velmi špatně. Kamera se zaostřuje na vysoké úrovni, ale moc překombinovaně až zběsile bez výsledku. Všechny akční scény jsou prostříhané, kde nezjistíme, jak k dané situaci vlastně došlo - jedna linie při pasáži 5 sekund se střihem, zmatek prodlouží na 2 minutový zlom (film nemá přes 90 minut, ale kolem 50.) Vlastně u Seagala jsem nic jiného nečekal což mě mrzí, kousíček jsem mu věřil, že by mohl překvapit, ale špatná režie, střih a scénář nejde odpustit. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nebojím se říct, že Steven chytnul druhej dech, jeho bojovej styl je zase zpátky a nikdo ho nezaskakuje, jen by těch bitek mohlo být víc, ale když už jsou, tak jsou povedený. Film sám o sobě je lehce podprůměrný, kterých už Steven natočil mraky, prostě nic extra. Půl hvězdičky za ty ruský kočky. 48% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám nutkanie dať štyri, aby som dal najavo, že SS je definitívne späť, ale pri porovnaní s minuloročným skvelým RUSLANOM alebo s VanDammovym návratom AŽ DO SMRTI toto mierne pokryváva (hlavne kvôli záveru, kde sa to zmení na pridlhú mafiánsku účtovačku - ale finálna bitka je fajn). Steven sa skrátka nasral a vo vlastnej produkcii a s vlastným scenárom natočil nejlepšie vyzerajúci a najkonzistentnejší film od LOVCA POLICAJTOV... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já se z toho Seagala snad jednou poseru. On dostane luxusní nabídku v Mačetě, tam si to parádně užije a pak hnedka skočí na západokarpatskej rychlík směr Rumunsko, kde rozjede další filmovej kšeft s názvem Cesta smrti, která je plná východní Evropy, konkrétně Rumunska, kvanta ruských mafiánů a jednoho, tradičně nabouchanýho Američana, tedy Seagala, který se řeže a střílí jedna báseň, jenže kromě závěrečné scény opět není skoro nic vidět. Nedávno jsem i viděl dokument k filmu Tři mušketýři, kde se s producentem dohodli, že do filmu narvou víc peněz, aby se kamera neklepala a divák z té akce něco měl. Vždyť o kolik víc může stát fakt, že vyměníte rozklepaného dědka, co drží kameru za člověka se stativem a sedačkou, který bude mít klid a čas všechno důstojně a pěkně natočit? Nechápu to. Přitom Steven to v sobě má. V závěrečný scéně ukázal co v něm je a vůbec mi to nepřišlo trapné. Ba naopak. Ale jemu je to už asi vesměs jedno. Když v Rumunsku není Jean Claude Van Damme, je cesta volná právě pro něj a tak to zůstane asi napořád. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Akce 7/10/// PLUS: pokud by se Seagalovi filmy mohli kvalitativně hodnotit podle lámavostí kostí, tak by si Cesta smrti nestála špatně, ostatně i přestřelky jsou slušné a nejzajímavější na filmu je hlavní záporák, který mi přišel že je i hlavní postava filmu MÍNUS: ten dojem budete mít taky, protože Steven jako by sem ani nepatřil, on je vlastně emerickej polda, který sjednává v Rumunsku neřády po svém, načež všichni Rumuni jsou jen komparz, taky mi docela začíná vadit, že si Seagal nemůže dovolit "normální" manželku, ale musí kolem sebe mít samé krásné, štíhlé dívky, které si do filmu pozval, protože se mu líbili v jednom filmu pro dospělé./// Shrnutí: Cesta smrti navzdory výše napsanému není špatný film. Naopak je celkem koukatelný, nenáročný a v rámci žánru "seagalovek" patří k tomu lepšímu./// Celkem 51%/// ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Steven Seagal se na filmu, jehož natáčení trvalo čtyři týdny, podílel coby scenárista, producent a hlavní herecká hvězda. (Conspi)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)

Reklama

Reklama