Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Recenze (131)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mít herce v dobovém obleku a strčit ho před pozadí, na kterém bude photoshopově umělá podoba italského města je určitě zajímavý marketingový počin, ale ne filmový. Pro fanoušky hry je to pomrkávání před hrou, pro ostatní jen krátký pohled do minulost, která vypadá zajímavě, ale při detailnějším pohledu nefunguje. (hru jsem nehrál:)) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodina. Spravedlnost. Čest. Můj meč je veden těmito hodnotami…. Vždycky jsem měl rád herní videa (kolikrát se člověk bavil víc jak u hry). Přiznávám: na Assassin's Creed se nedívám kvůli tomu, jestli Giovanniho mise v zájmu bezpečnosti Florencie bude úspěšná. JÁ JEN ČEKÁM NA POŘÁDNEJ FILM O NÁJEMNÉM ZABIJÁKOVI!!! Těm nejnedočkavějším udělají ony hezké obrázky, správné barvy a trocha dobrodružství radost. Stejně jako hráčům fakt, že to, jak to dopadne záleží jen na nich. Škoda, že to nemohou říct i filmový fanoušci! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni Assassin's Creed byla jedna z nejstereotypnejsich her, jaky jsem kdy hral. Oproti tomu dvojka byla pecka. Proto je fajn, ze se tenhle film venuje az dilu druhymu a je to takovej prequel. Co se tyce vizualni stranky, obcas to vypada fakt fantasticky a zaroven filmove, obcas to je jak ozivla hra, ale nekdy to taky vypada znacne odflakly, jak kdyby si jen nekdo trochu pohral s Photoshopem. Co se tyce hercu, vzhledove to s hrou docela ladi, ale o nejakejch hereckejch vykonech nemuze bejt ani rec. Nicmene jako doplnek hry, navic s ubohejma 35 minutama to funguje na vybornou. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ako samostatný film Lineage nefunguje, ako marketingová predohra k Assassin's Creed 2 plná herných vychytávok až na slabsie herecké výkony (a občas i dialógy) pôsobí vlastne pomerne profesionálnym dojmom a dokáže navnadiť. Hraný film by nemusel byť vôbec na zahodenie. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Mnoho záběrů připomínající hru, hlavně kamerové nájezdy a dobře provedené lokace. Nejvíce se mě líbili záběry, kde hercům nebylo vidět do tváře, jelikož pokusy o herectví vyznívají bohužel komicky. Mé hodnocení 3,5 hvězdičky... ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad investovat do minifilmečku místo obrovských bilboardů.. Bohužel postrádá dynamiku, herecké obsazení je logicky dost průměrné (až na vyjímky) a alespoň pro mě se tam renderované části dost tloukly s hranými.. dalo se to podle mě natočit za stejnou cenu chytřeji. Je krásně vidět že na omezených financích se pozná opravdové umění režie a produkce.. Kdyby šel AC do kina je asi trochu k smíchu a při porovnání s cinematics videama jiných her je tu velké množstvích mnohem lepších. Každopádně stojí za shlédnutí. Pro fanoušky hry dvojnásob ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V záplavě dnešní animované a sci-fi produkce krátkometrážních filmů je tento historický akční snímeček opravdu něčím, co je hodno pozornosti diváka. Během 36 minut uvidíme řadu dobrých akčních scén, příjemnou zápletku, zajímavé postavy, ale také výborné, leč počítačem udělané, prostředí renesančních italských měst. Hru jsem nehrál a ani se nechystám, avšak Assassin's Creed: Lineage mne patřičně oslovil nejen zpracováním a námětem, ale také atmosférou, hudbou a již výše uvedenými klady. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sakra tohle krátké video dokazuje, že místo všelijakých volovin, na které se vyhazují prachy by jsem si zasloužili seriál z dob renesanční Itálie. Rodina Medici totiž ve skutečnosti nebyla tak hrozná a hlavně ostatní rody nebyly taky žádní kouloušci. Obsazení vypadá dost dobře ve svých rolí, byť jsou to pro mě neznámí lidé, za tu chvilku stihli vytvořit přesvědčivý dojem. Ta animace ňamka, ostatně kdo má prachy postavit kulisy, které by vypadaly tak reálně že? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, jak přilíkat hráče k této hře. Bohužel jsem tenhle film viděl poměrně dlouho po dohrátí celé hry. Giovanni Auditore sice není takový sympaťák jako Ezio, nicméně akce zde byla skvělá stejně jako překrásné prostředí Benátek. Tohle se snad ani nedá hodnotit jako film, spíš jako reklamní poutač, i když velmi povedený. * * * ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

"I am Giovanni Auditore, and like my ancestors before me, I am an Assassin." Velmi působivý průlet událostmi před iniciací Ezia Auditore da Firenze, jenž nechtěně převzal po otci krvavé řemeslo nájemných vrahů a stal se tak marginálním jedincem-člověkem bez budoucnosti, vyznání a na samotné hranici společnosti. Tento příběh je však o jeho otci, bankéři, který objevil latentní podobu templářského hnutí, jejíž manifest dovedl do konce až jeho syn Ezio. Jak velký převrat se chystá můžete zažít i vy, stačí vidět, hrát a propadnout kouzlu renesanční Itálie. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Jako úvod do hry je to super, jako krátký film už tolik ne. Málo akce, nepříliš výrazní herci a pokud se skutečně hru nechystáte hrát (nebo jste jí už hráli), Assassin's Creed: Lineage vám toho moc neřekne a ani nedá. Ale jako marketingový tah od Ubisoftu to není vůbec špatné, jen víc takovýchto úvodů do her. 65% ()

Reklama

Reklama