Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

betyn 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut skvěle vykreslená Itálie,místy záběry vypadají jakoby byly vystřižené ze hry (což někdy i škodí,ale lze to odpustit :-)).Největší překvapení pro mě ovšem byla ‘‘drzá‘‘ kamera,kde záběry od sebe nejsou rozlišeny klasickým střihem,ale kamera ‘‘pluje‘‘ do nicoty (kostelní zvon atd.) a objeví se úplně jiná scéna,což je určitě zpestření a klidně by se tímto směrem mohl vydat i celovečerní film.Čeho jsem se obával před projekcí a co určitě Assassin’s Creed sérii zdobí,jsou souboje.Mé obavy se naštěstí nepotvrdily,jelikož duely jsou přehledné a tudíž i baví.Význam a příběh filmu je pak daný,tvůrci chtěli hráči poskytnout sled událostí před hrou Assassin’s Creed 2 a myslím,že se jim to povedlo.Závěrečná věta ‘‘Zakončení je ve vašich rukou‘‘ mě mile dostala a jen potvrdila účel tohoto snímku. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako bonus k hre funguje tento film veľmi dobre, ale samostatne neobstojí. Môže za to krátka stopáž, nepresvedčivé herecké výkony a nepodarený záver, ktorý síce navnadí na hru, ale nie je uspokojujúci. Vizuálna stránka je na veľmi dobrej úrovni a to i napriek tomu, že prostredie bolo kompletne urobené na počítači. Bojové scény sú trochu chaotické, kameru inak ale chválim. Celkovo vzaté je to veľmi dobrý propagačný materiál, ale nič viac. 7-/10 ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mít herce v dobovém obleku a strčit ho před pozadí, na kterém bude photoshopově umělá podoba italského města je určitě zajímavý marketingový počin, ale ne filmový. Pro fanoušky hry je to pomrkávání před hrou, pro ostatní jen krátký pohled do minulost, která vypadá zajímavě, ale při detailnějším pohledu nefunguje. (hru jsem nehrál:)) ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi naladěn na zahrání si hry po shlédnutí tohoto filmečku. Je to moc dobrej tah od Ubisoftu. Sice film není žádné umělecké dílo ve smyslu příběhu a hereckých výkonů.Jako úvod do hry je to však perfektní. Ale mám dojem, že takové nějáké podobné zápletky již byli v minulosti zfilmovány a né s moc valným výsledkem a tak nějáké vyžší ambice na film dle zápletky Assassin´s Creed bych nechal u ledu. Leda, že by se našel velký rozpočet, perfektní režisér a perfektní herci a scénář by napsal uznávaný scénárista, který má za sebou úspěšné scénáře. Tak bych o tom uvažoval. Machynace cirkve a šlechty v době středověkém a do toho tajné bratrstvo vrahů co objektivně a nestranně hlídá spravedlnost čestným způsobem. Ale tvůrci by museli dát velký pozor na to, aby nevykradli filmy , které již byli natočeny (jak jsem se zmínil výše). A hlavně, aby byl film natočen lépe než zmíněné filmy (záíměrně nepíšši názvy filmu, které mám na mysli asi každý ví). ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Všechny hry s Eziem (všechny Assassins creed) jsem dohrál. A tohle není vůbec špatný. Dobré zpracování prostředí, pohybů a dokonce pokus sladit chvilky ze hry s tímto filmem. Kdyby těch momentů bylo víc, možná bych dal 5*. Krom toho se mi moc líbila kamera. Jen to, že je půlka v hrozné tmě ubírá na kvalitě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama