Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

misterz 

všechny recenze uživatele

Koniec pekne prekvapil. Celý čas sa snímok tváril ako mysteriózna rodinná dráma, kde sa rodičia pokúšajú vyrovnať so smrťou svojej milovanej dcéry, a potom si ako blesk z čistého neba príde veľmi solídna brutalita. Navyše postavy boli veľmi dobre zahraté. Škoda, že sa v dejovej linke (2/3 filmu) vyskytlo tak veľa šedivých scénok bez napätia a bez atmosféry. A to je práve to, čo si pri hororoch cením najviac. Čistý priemer. 60/100 ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Lež má krátké nohy! O tom se hlavní hrdina přesvědčí docela rychle. Musím se přiznat, že jsem si do třičtvrtě filmu myslela, že si z nás dělají tvůrci bžundu. Povězme si totiž upřímně, celé je to postavené na takových vratkých, hooooodně vratkých nožičkách -->scénář, prostředí, začarovaný kruh i bludný kámen. Dokonce to perfektně vysosalo z těch před ním, nejvíc potěší snaha o zapojení starého dobrého Hřbitovu domácích zvířat, ale otřepaná teze (taťka uvěří jako první, mamka se strašně zdráhá) málokoho překvapí. Bylo by to možná ale i dobré, krve je tam dost (překvapivě), body nahoru za naturalistické probodávání, jen kdyby to tak nekazily výkony herců a pochybný námět, který ani díky kopírce nemá takový šmrnc. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Wake Wood je další z "hororů z pásové linky". Vzal si ústřední téma ze Řbitova zviřátek, přimíchal neutrální dospělé herce, nudnou dětskou herečku, špatný scénář a smíchal z toho eintopf, který by v nejlepší hororové restauraci rozhodně neservírovali. Své silnější momenty to má, ale nestačí to ani na průměr. Delší komentář netřeba... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film , ktorý utrpel hlavne na rozpočte. Na druhej strane ho vśak ani nemal možnosť získať , pretože novodobá pripomienka na " P.Cemetery / Omen / D.L.Now...si ho už nezaslúži. Ten TV look Mi ani tak neclonil, skôr tá Ella Connoly / reborn daughter . Tam prehodiť cast a bola by som v hodnotení štedrejšia. ( inak ale , brutálne prešvihnutý cover ) Zbytok kvalitne dodal PetriK12 ! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma pro Hammer restart, ale nešťastné zpracování. Od prvních minut na mě padla divná trudomyslnost, a nic z toho, co jsem měl možnost vidět, mě z ní už nedostalo. Je to prostě pekelná nuda, všechno je tak nějak nepřesvědčivé, nezajímavé, plytké, bez atmosféry a napětí i ve chvílích vraždění... Holčička v hlavní roli nejhorší dětská herečka za hodně dlouho, a možná jedinou světlou chvilkou byl býk na začátku. Trochu málo. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama