Reklama

Reklama

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space

(TV film)
  • Slovensko Monštrá vs. votrelci: Útok tekvicových mutantov

Na Zemi se přijede vyprázdnit létající talíř. Svoji potřebu vykoná přímo do pole s dýněmi, které při haloweenské noci ožívají. Shodou okolností se vše odehrává v Modestu a monstra tak mají další úkol - předejít rozšíření vražedných dýní do okolí a nejlépe je všechny zlikvidovat. Ministerstvo zdravotnictví varuje - cukrovinky škodí nejen zubům. (Herráček)

(více)

Recenze (43)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi osudy hrdinu celovecerniho filmu jsou zhruba na podobny urovni jako puvodni film. Stejna, prijemna animace, vsechny znamy postavy, docela slusnej pribeh. Skoro by i stalo za to udelat nejakej serial, kde by v kazdym dile bojovali s nekym jinym. Proste povedenej Halloweenskej special s fajn odkazama na filmy a slusnejma vtipkama. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní halloweenský speciál MONSTERS vs. ALIENS, oplývající ňamózní světýlkovou atmosférou, dobrými vtípky a řadou povedených hororových odkazů. A záporáci? Zk*rvený UFO dýně! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zábavná taškařice se spoustou hororových odkazů. Potěšilo mě, že zachovali hodně stylové hlasové obsazení. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Síce to veľmi vtipné nie je, no pár fajn hlášok sa nájde, Seth Rogen kraľuje ako v celovečernom filme, no najmä béčková atmosféra Halloweenu je vystihnutá dokonalo. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Monstra vs. Vetřelci? Tak u nich je úplně jedno jestli trvají 20 minut nebo hodinu a půl, pokaždé jsou výborní! Tohle je taková třešnička na dortu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Docela fajn halloweenský bonus k Mosters vs aliens. :) Nejvíc mě ale pobavilo to vyzvánění na mobilu. :P ()

predators 

všechny recenze uživatele

Halloweenský přídavek k příšerkám se sladkou příchutí kandi :-) Krátké, svižné a vtipné jak se od kraťasů čeká :-) 70% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si to už u celovečeráku, že Monstrám vs. Vetřelcům by více slušel kraťas. A potvrdilo se to. 21 minut nabitých hororovými odkazy (Critters potěšily převelice) a halloweenskou atmosférou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový kraťas, ktorý sa nesie v duchu celovečerného filmu. Postavičky sú ako obvykle roztomilé a celý nápad s Halloweenom tak typický pre krátke filmy od Dream Works - ako keby sviatky nejako mohli a mali definovať príbeh, narúša príbehovú štruktúru a umožňuje odkazy na slávne diela - Carpenterov Halloween. Ale obhliadnúc od toho je to znova skvelá zábava, kde znova dominuje Rogen ako želatína BOB. A záporák je o stupeň lepší ako v celovečernom filme. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom jak není dobré vyhazovat odpadky z vesmíru a to ještě přímo na nasrané dýně. Klasická sranda ve stylu Monsters vs. Aliens. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Takhle bych viděl Monstra vs Vetřelci celkově. Jako TV kraťas, do kterého nabouchá vše dobré a povedené co MvV má. Tento halloween special má v sobě vše. Mimozemštany, narážky na filmy béčkového charakteru , na celé ploše využité hrdiny a hlavně krátkou stopáž. . Blob opět nezklamal a potvrzuje, že je tou nejlepší zábavnou věci na MvA. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to spíše přivěšek k filmu, je to vtipné, svižně napsané i natočené a závěr je skvělý. Pěkná animace, to je už je dnes saamozřejmost. Krásný hlas Reese Witherspoon i skvělý Hugh Laurie, to všechno známe i z jedničky. Takže stejné hodnocení, 4*. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Halloweenska zvučka...už to znie dosť parodicky...a ako doplnok k Monsters vs Aliens...je to dosť fajn..a Blob je stále najsuprovejší...a tie desivé dyňe...no nabudúce dám pozor čo kupujem :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný halloweenský kraťas. Škoda, že to nebylo krapet delší. Vůbec by to nevadilo. Po tomhle filmíku se raději půjdu podívat na naší dýni, co kdyby se taky náhodou proměnila v nějaké monstrum nebo mutanta a chtěla se dobývat dovnitř. U nás by ale moc sladkostí nenašla, takže by do obludných rozměrů zřejmě nenarostla. Byl tu i maličký odkaz na ETho mimozemšťana. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl, ale tento kraťas jsem měl možnost zhlédnout na youtube a byla to vážně zábava. Odkazy na hororové klasiky potěšily. ()

Reklama

Reklama