Reklama

Reklama

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space

(TV film)
  • Slovensko Monštrá vs. votrelci: Útok tekvicových mutantov

Na Zemi se přijede vyprázdnit létající talíř. Svoji potřebu vykoná přímo do pole s dýněmi, které při haloweenské noci ožívají. Shodou okolností se vše odehrává v Modestu a monstra tak mají další úkol - předejít rozšíření vražedných dýní do okolí a nejlépe je všechny zlikvidovat. Ministerstvo zdravotnictví varuje - cukrovinky škodí nejen zubům. (Herráček)

(více)

Recenze (43)

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Haleluja.. super délka :-) akorát pro odreagování [X] Minus 1* bod Nebyli jsme fanoušci hlavní filmu, to nám zůstává i zde.[X] minus 1* bood Tady nevím proč odebíráme, ale na 4 body nám to nepřijde. TO si necháváme pro jiné skvosty :-) [X] Dnešní přednáška makroekonime je za 1* bod, protože jsme tu usnuli, hlavní postava profesora je monotóní bez emocí a obsah je nudný :-D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když mimozemšťani potřebují vyprázdnit svoje splašky, místo si moc nevybírají. A když je nablízku obyčejné dýňové pole, tak je to nejlepší. Co na tom, že dýně obdařené mimozemskou DNA zmutují, a napadnou blízké městečko. Ale lidstvo má přeci jen naději - tou je tým generála Mongera. Ginormica a ostatní mutanti mají další prácičku ... Stejně jako i předchozí celovečerák, ani tento kraťas nechce nic jiného než pobavit. Příběh je vcelku zajímavej, i když na víc než na tu dvacetiminutovku asi nemá (chválím producenty, že se to s vidinou výdělku nesnažili nikterak natahovat)... ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Což o to, tenhle snímek není tak procpaný klasickými holiday season short prvky, ale pořád vznikl za stejným účelem a se stejnou otravnou myšlenkou. Halloweenu se věnuje podstatně méně animátorů, na druhou stranu s postavami, jaké známe, je toto zaměření jedině logické. Já asi potřebuju k nadšení z těchle speciálů něco vážně nového... co takhle kraťas na den svatého Patrika? Kde to třeba ani dobře nedopadne? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový kraťas, ktorý sa nesie v duchu celovečerného filmu. Postavičky sú ako obvykle roztomilé a celý nápad s Halloweenom tak typický pre krátke filmy od Dream Works - ako keby sviatky nejako mohli a mali definovať príbeh, narúša príbehovú štruktúru a umožňuje odkazy na slávne diela - Carpenterov Halloween. Ale obhliadnúc od toho je to znova skvelá zábava, kde znova dominuje Rogen ako želatína BOB. A záporák je o stupeň lepší ako v celovečernom filme. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný halloweenský kraťas. Škoda, že to nebylo krapet delší. Vůbec by to nevadilo. Po tomhle filmíku se raději půjdu podívat na naší dýni, co kdyby se taky náhodou proměnila v nějaké monstrum nebo mutanta a chtěla se dobývat dovnitř. U nás by ale moc sladkostí nenašla, takže by do obludných rozměrů zřejmě nenarostla. Byl tu i maličký odkaz na ETho mimozemšťana. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžeme slyšet kultovní hlášku z filmu Scarface. „Say Hello to My Little Friend!“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama