Reklama

Reklama

VOD (1)

Po deseti letech ve vězení má Řidič (Dwayne Johnson) jediný cíl – pomstít smrt svého bratra během nezdařené bankovní loupeže, která měla za následek i jeho uvěznění. Teď je z něj svobodný člověk se seznamem "úkolů" v ruce, konečně se vydává za svým cílem... ale na stopě mu jsou další dva muži – policejní veterán (Billy Bob Thornton), kterému zbývá jen několik dní do důchodu, a mladý egocentrický zabiják (Oliver Jackson-Cohen), který se v umění zabíjení vyžívá a našel konečně důstojného protivníka. Lovec je současně i kořistí. Jde o závod s časem na život a na smrt. Záhady kolem smrti Řidičova bratra se prohlubují a na světlo vyplouvají další podrobnosti, které naznačují, že Řidičův seznam možná není kompletní. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hooorus

hooorus (hodnocení, recenze)

Tenhle film je reklama na revolver Ruger Alaskan 454 Casull ! V zadnem jinem filmu nebylo tolik krasnych zaberu na tuhle nadhernou, byt trosku nesmyslnou zbran. Jen ta absence zpetneho razu zamrzela.

Uživatel AdamesWWE smazal svůj příspěvek.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

Zase sa Markíza vyznamenala, ten  názov že "Nelútostný pomstiteľ". Ako, nevravím že je to zlé, ale niekedy ma fakt prekvapuje, ako dokážu vytvoriť názov filmu, ktorých originálny názov je diametrálne odlišný.

vod0

vod0 (hodnocení, recenze)

Taky jako fanouškovi Rocka se mi tento film vcelku líbil, škoda že tam nebylo více rvaček a míň střílení, ale tak třeba příště :) jinak hudba úžasná

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Dwayne tu předvádí nekonečnou sérii nádechů a výdechů, která by mohla sloužit jako instruktážní video při porodu. Jinak pro mě poctivý béčko. I like it.

Nanao

Nanao (hodnocení, recenze)

Nevíte, kde najdu, nebo pod jakým názvem bych našla to vyzvánění na mobil co měl ve filmu ten nájemný vrah? :)

Melo4three

Melo4three (hodnocení, recenze)

Pravdu máš, pokud někdo napsal taková komentář, tak není důvod tě nekam posílat ;)

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

No jo, zase je vidět, že někdo ve filmu nedával pozor. V jednom z komentářů jsem se dočetl, že za vraždy za jeden dolar si vydělal na pěknej barák se super blonckou. No, a pokud to není ironie autora komentáře, tak si na ten dům a bloncku vydělal tak, že prodával software (takový filmový Bill Gates)  - proto si ty vraždy mohl "dovolit" jen za jeden doláč .)
- Jen taková moje připomínka, klidně mě pošlete do patřičných mezí a dál si mě nevšímejte :)

AlennGK

AlennGK (hodnocení, recenze)

ve svý podstatě totožný s kill bilem, jenom tohle nemá 2 díli a neni to tak stupidně natočený =)

 (hodnocení, recenze)

adamcik.patr:  Ty musiš byt strašny fanušik  Chevrolet Camaro SS, ked nevieš ani ako vyzera. V tomto filme  Dwayne Johnson jazdi na Chevrolet Chevelle SS 1970. To mam rad takychto ludi ako si ty čo si hovoria fanušikovia muscle car a myslia si že existuje iba Ford Mustang a Chevrolet Camaro. Nabuduce radšej porozmyšlaj čo napišeš než napišeš dalšiu blbost. :D

adamcik.patr

adamcik.patr (hodnocení, recenze)

tenhle dilm není pro každého. Osobně si mylsím že ho dokáží ocenit pouze fanouškové The Rocka a pár nadšenců do Camara SS. Ale já jsem nadšenec obojího takže jsem tento dilm hltal každou vteřinou. Sice mi občas chyběla nějaká ta rvačka typická pro The Rocka ale i toto netradiční pojetí se zbraní se mi líbilo. Tento film hodnotím lehce nadprůměrně. Měl některé horší pasáže ale jako fanoušek The Rocka jsem je přehlížel. Takže Nějakých 70procent si ode mě zaslouží.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce neviem prečo si tvorcovia vybrali práve tento štýl, že miesto priamočiareho akčného filmu je to pomerne dosť prepracovaný thriller s minimom akcie, ale s množstvom prepracovaných postáv, no na moje veľké prekvapenie ma to dosť bavilo. Trailer bol podľa mňa slabý, po komentároch moje očakávania ešte o dosť klesli a tak som vzhliadnutie filmu stále odďaľoval, ale robil som chybu. Po filmoch Kráčajúca skala a Vitajte v džungli tretí plnohodnotný film od The Rocka. Len tak ďalej.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Docela Zvláštní film , každé postavy měli hodně prostoru a svůj příběh...

DonBraso

DonBraso (hodnocení, recenze)

The Rock tady zahrál konečně a právě když ani moc nemusel hýbat hubou ale jenom přišel střelil odešel a byl konec,možná jsem čekal nějakou akci ale kupodivu tohle drama který mě i chytlo

Melo4three

Melo4three (hodnocení, recenze)

Johnnyka: Za sebe muzu rict ze sem nezpopkornovatel :) ale jednoduse receno, kdyz kouknu na The Rocka, tak po nem ve filmu chci, aby nicil a aby to bylo masivni, nejlip aby tam byl do pul pasu nahy a lamal nepratelum vazy na pockani. Ve Fasteru to nebylo, mozna sem zde napsal malo stretu a aut proto, ze sem to od toho filmu cekal. Souhlasim s tebou, ze to bylo jine, ne horsi, za me je zkratka problem v tom, co sem cekal a hlavne jak chci Dwyana videt.

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

Podle mě to byl super film, hlavně veliká odvaha natočit R - kový film v dnešní době. Kdy všechny filmy jsou tak plochý a za snahou nalákat co nejvíc mladistvejch, umírající nekrvácí. Teenagerové pak berou zbraně do rukou a jdou si do školy vyzkoušet, co zrovna bylo včera v kině a ouha oni spolužáci chrlí krev a trpí. Nevím nějak mi společnost ve filmovém světě přijde zvrácená. Naopak bych takové filmy teenagerům pouštěl, aby viděli jaké je to když člověk umírá násilnou smrtí, když umírá někdo blízky. Zpět k filmu, neobsahuje mnoho dialogů, ale o to víc je v určitých záběrech až lyrický, například otočka do protisměru a prostřihy z posledních vzpomínek na bratra. Všichni se tu ohání že je tam málo nepřátel a zničených aut. To už se z vás stali jen popkornoví diváci, že hodnotíte film podle nabouraných aut? Na film budete nahlížet asi jinak, až půjdete pomstít smrt někoho blízkého (což nikomu nepřeju). Když Dwayne navštíví bývalou přítelkyně ten jeho hereckej projev je fakt hodně sugestivní, žádenej řev výčitky, jen pár slov, pár slz z kamenné tváře, SUPER!

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

jak se jmenuje ten song co hraje tomu najemnymu vrahovi vtom filmu na tom iphone-u?nevite?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Aj rozmýšľam, či sa vlastne na Faster mám pozrieť, ved´ ako pozerám, tak snád´ žiadny akčný fanúšik s ním nie je moc spokojný. Tak to je jasné, že budem na tom rovnako. Človek by čakal, že ked´ sa nejaký akčný film s týmto typom herca a navyše v tejto dobe dostane do kín, tak aj bude za niečo stáť.

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

Tak užn jsem to viděl, jde to, ale měl tu strašně málo prostoru, on potřebuje koloseum plné nepřátel, svojí vlastní džungli, jinak nevinikne.

Melo4three

Melo4three (hodnocení, recenze)

The Rock je proste maser a vzdycky bude!!!! Na muj vkus ho tam bylo malo, co se tyce pribehu, nevim no, priznam se, moc me to neoslovilo, bojove sceny nic moc, sceny s autem taky nic moc..... 2,5* + 1* za The Rocka => ****. Takovej tygr potrebuje poradnou roli!

Související novinky

The Rock zůstane akční

The Rock zůstane akční

25.03.2011

Faster byl všechno možné, jen ne akční nářez, v jaký jsme doufali. Mnohem větší porci adrenalinu slibuje Rychlá a zběsilá pětka, a ani poté se Dwayne Johnson k rodinným taškařicím nevrátí (tedy,… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Rockovi zachutnala akce

Rockovi zachutnala akce

23.04.2010

V zákulisních záběrech z natáčení akční krimi Faster si Dwayne Johnson pochvaluje, jak mu dělá dobře zase jednou mlátit lidi a střílet z velkorážních bouchaček. Není proto divu, že nehupsne rovnou… (více)

Oscaroví nominanti na vzestupu

Oscaroví nominanti na vzestupu

21.02.2010

Nic vám tak nenakopne kariéru jako nominace na Oscara. Jeremy Renner a Christoph Waltz by mohli vyprávět. A oni vyprávějí. Renner prozradil, že si zahraje po boku Ewana McGregora v dobovém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama