Reklama

Reklama

VOD (1)

Po deseti letech ve vězení má Řidič (Dwayne Johnson) jediný cíl – pomstít smrt svého bratra během nezdařené bankovní loupeže, která měla za následek i jeho uvěznění. Teď je z něj svobodný člověk se seznamem "úkolů" v ruce, konečně se vydává za svým cílem... ale na stopě mu jsou další dva muži – policejní veterán (Billy Bob Thornton), kterému zbývá jen několik dní do důchodu, a mladý egocentrický zabiják (Oliver Jackson-Cohen), který se v umění zabíjení vyžívá a našel konečně důstojného protivníka. Lovec je současně i kořistí. Jde o závod s časem na život a na smrt. Záhady kolem smrti Řidičova bratra se prohlubují a na světlo vyplouvají další podrobnosti, které naznačují, že Řidičův seznam možná není kompletní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (550)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nič proti starému zlatému archetypu spravodlivej pomsty, ale už je dosť omletý a aby zaujal, musí byť spracovaný naozaj výnimočne... obávam sa, že to pri Faster nevyšlo zo žiadneho hľadiska. Aj keď Rockov drsniacky kukuč má ešte stále slušné grády a Billy Bob hrá slizkých feťákov ako naozaj. Nestačí to však na vytvorenie vzťahu so žiadnou postavou ani s filmom, a nepomôže ani nechutný snuff ako najsilnejšia páka na získavanie sympatií a rozhorčenia diváka. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda.Trailer bol neskutočné skvelý a už to vyzeralo že The Rock sa konečne vracia k filmom, ktoré sa mu najviac hodia.No bohužiaľ nie je to mu tak.Trailer je omnoho lepší a predovšetkým úplne iný ako film.V traileri je to doslova Faster, no celková podoba filmu je Slower.Žiadne cool scény, žiadne bitky len uťahané tempo, ktoré sa vlečie.Najväčšie plus je hudba Clinta Mansella, ktorá aspoň vytvára nejakú tu atmosféru či prípadne emocie (ktoré tu vlastne aj tak nie sú).15 minútový kraťas by bola lepšia voľba ako 99 minút pomalého Fastera. 55% - 3* ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Tadiaľto cesta nevedie. Rockovi nemožno uprieť charizmu, pre tentokrát ma naviac po ruke kvantum viac než schopných hereckých tvárí ale na dobrý výsledok to vôbec nestačí. Je síce originálne, že divák môže zápletku sledovať z troch rôznych pohľadov ale to nič nemení na jej tuctovosti a ani na tom, že to vďaka režisérovej snahe spraviť z tohoto béčka niečo viac, je kvalitnej akcie ako šafranu a priamočiara zábava sa vytráca nevedno kam. A korunu neúspešnému snaženiu definitívne nasadzuje pomerne neštastná pointa. Nečakal som veľa, ale aj tak som sklamaný. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

" Zabijem ťa!..." " Rozmysli sa, bude to dlhá a temná cesta..." Slušný akčňák, ktorý si od úvodu drží výborné tempo a vydrží mu po celú stopáž. Podobných filmov sme videli hromady, ale tento sa môže pochváliť skvelo nasnímanými akčnými scénami hlavne autonaháňačkami. Do frasa, kto by na to nešliapol s takýmto fárom? Filmy o pomste nenudia, preto nejaké výrazné sklamanie nehrozí. Rock podobne ako kedysi Schwarzenegger herecky zďaleka neohuruje, ale úloha mu bola napísaná na telo a tých pár viet, ktoré počas filmu utrúsi je tak akurát a sedí mu to. Postava B.B. Thortona bola pre mňa dosť čitateľná, preto ma záver neprekvapil. Sexi párik "zabijakov" tu bol akosi navyše. Prácu zabijaka si nepredstavujem ako prechádzku ružovou záhradou. Aj preto dávam tri hviezdy.60%. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson is back! Kdepak neni. The Rock je mi jako herec velice sympatický, ale potřeboval by pořádný scénář a film. Faster není vyloženě špatný film, ale šlo by to určitě mnohem lépe. Hlavní je, že se The Rock vrátil k akčnímu filmu, aby to hlavně vydrželo. Dwayne Johnson jako "nasraný" řidič (Driver) jde pomstít smrt svého nevlastního bratra. Cesta pomsty na kterou se chystal 10 let .... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení začalo 8. února 2010 v Los Angeles. (Kuzmik)
  • Řidič (Dwayne Johnson) používá revolver Ruger Super Redhawk Alaskan ráže 454.casull, což je jedna z nejsilnějších ráží pro krátké zbraně. (HectorHagman)

Související novinky

The Rock zůstane akční

The Rock zůstane akční

25.03.2011

Faster byl všechno možné, jen ne akční nářez, v jaký jsme doufali. Mnohem větší porci adrenalinu slibuje Rychlá a zběsilá pětka, a ani poté se Dwayne Johnson k rodinným taškařicím nevrátí (tedy,… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Rockovi zachutnala akce

Rockovi zachutnala akce

23.04.2010

V zákulisních záběrech z natáčení akční krimi Faster si Dwayne Johnson pochvaluje, jak mu dělá dobře zase jednou mlátit lidi a střílet z velkorážních bouchaček. Není proto divu, že nehupsne rovnou… (více)

Oscaroví nominanti na vzestupu

Oscaroví nominanti na vzestupu

21.02.2010

Nic vám tak nenakopne kariéru jako nominace na Oscara. Jeremy Renner a Christoph Waltz by mohli vyprávět. A oni vyprávějí. Renner prozradil, že si zahraje po boku Ewana McGregora v dobovém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama