Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem tvrdý, ale objektivní. Co je vtipného na tom, že si Sandler rád oblíká dámské šaty? Co tam dělá Al Pacino? Otázek má člověk mnoho a odpověď je jen jedna. Tohle je totálně nepovedená odpadní nekomedie o tom jak Sandler rád nosí dámské prádlo a skrytě homosexuálně miluje Al Pacina. Mimochodem nechápu proč multikino zařadí tento film do svého dámského či ženského programu. Tohle je suveréně musí urážet! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Osvedčená komediálna dvojica Denis Dugan a Adam Sandler si privzali na pomoc do trojice. . . Adama Sandlera a urobili po dlhej dobe bláznivú komédiu na tému dvojičky: rovnaké a predsa také odlišné. Dopadlo to podľa mňa trochu lepšie ako Dvojičky s Arniem a DeVittom, no najlepšie na filme, ktorý ponúkol presne to, na čo si človek pri dvojici Dugan-Sandler už musel zvyknúť, boli práve reálne kamerové nahrávky skutočných dvojičiek v úvode a závere, cameo Deppa a zanietenie AlPacina, ktorý sa podvolil celkom solídnemu zhovadeniu. Zo všetkých typov fórov boli mna najvyhovujúcejšie tie, ktoré mali základ v mimopríbehovom (nazvime to "internom") fakte, že Sandler hrá obe postavy (Pacino: "Keď sa na ňu pozriem, vidíme sám seba!" Sandler: "Aj ja.") Do kina na tento šialený priemer odporúčam chodiť: fanúšikom Al Pacina a ľuďom, ktorí majú záľubu v travestii. O, a skoro som zabudol na asi najlepšiu postavu (a najlepší nápad): indický adoptívny syn, ktorý si na seba všetko lepí. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)

Reklama

Reklama