Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě vysoké politiky a byznysu je možné ututlat i takovou záležitost, jako je vyvraždění nočních společnic na uzavřeném večírku. Prostitutce Catarině (Paz Vega) se podařilo přežít, a co víc, odnesla si s sebou i usvědčující záznam bezpečnostních kamer. Teď je jí na stopě vražedkyně killbillovského ražení Helen Bingham (Janet McTeer), svým obětem se s oblibou představující jako Virginia Woolf či Emily Brontë. Helen, najatá Carverem (Karel Roden) a Razwellem (Gordan Kicic) zajišťujícími zájmy amerického ministra obrany Williama Krebba (Christopher McDonald), si do své práce nerada nechává mluvit. Když se jí Carver pokusí zlikvidovat, Helen se přidává k Anthonymu (Scott Mechlowicz) a Julianovi (Alphonso McAuley), dvěma holobrádkům, kteří si, protože zrovna neměli nic lepšího na práci, založili soukromou detektivní agenturu. A protože zakázky se do jejich kanceláře v pronajatém porno kinu zrovna nehrnuly, vybrali si ti dva v novinách článek o hledané Catarině a rozhodli se ženu vypátrat a ochránit. (dopitak)

(více)

Diskuze

DtX

DtX (hodnocení, recenze)

Proč tak nízký hodnocení? Mnohem zábavnější film, než většina "A" akčňáků.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

protože si myslej že jsou něco víc než čecháček,přitom je všechny strčí do kapsy :-)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

jooo tak to vypadá dobře,konečně snad Roden dostane víc prostoru...kurva hrál Rasputina v Torrově Hellboyovi a stejně má furt minimum rolí a chovaj se k němu jako by byl oproti těm anglickej a americkej zmrdům druhořadej.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Myslím, že bude mít větší prostor.. Podle traileru se tam párkrát objeví, což je důležité. Nebude dělat jen to chvilkové křoví..

SydneyB

SydneyB (hodnocení, recenze)

Snad Roden konečně dostane větší prostor, zatím to tak nevypadá.

Reklama

Reklama