Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Recenze (831)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy sú príliš, ale dve by vyzneli ako nepochopenie nadhľadu, ktorý je kľúčovou zbraňou tejto zábavnej zlátaniny. Cage odmalička miloval predlohu Ghost Ridera, a keby hral iba vo filmoch jemu podobných, bol by vysmiaty. Neberie sa vážne a neberie už vážne ani svoju filmografiu. A užíva si to. Drive Angry je mega-krávovina, ktorá by zrejme nebola o nič menšou mega-krávovinou, keby ju zrežíroval ktokoľvek talentovanejší než Patrick Lussier (napr. Rodriguez v rámci Grindhouse nádielky). Je to úlet, pripomínajúci Živý terč, Constantina, Leaving Las Vegas a Kukuričné deti 6 v jednom popcornovom pitli. Úlet laciný a "cheezy", ale trefne parodujúci tucet žánrových klišé, s cool hláškami a výborným Fichtnerom. V ktorom natoľko špatnom filme nájdete toľko memorable momentov? Guilty Pleasure. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pan Klec Řídí nasraně. No ani se mu nedivím, když mu na místě navigátora kunduje podivná, nesympatická, tymolínová statistka, která brala kurzy herectví a modelingu od své hispánské uklízečky a je schopna přesvědčivě ukázat pouze to, jaké má lesklé vlasy bez lupů a jak ji vítr za žádných okolností nerozháže dokonalý styling její bujné kštice. A tak se Mikuláš, opět s účesem jako od homokadeřníka, snaži s plynem na podlaze své ohyzdné americké kraxny zoufale dojet Constatina ve ferrari, ale i přes všechnu snahu tak tak dofuní maximálně k zadnímu vozu ujíždějícího vlaku své chcípající popularity. Je sice milé vidět, že ve svém požehnaném věku dokáže vystřílet mexický gang, aniž by vytáhl péro ze stárnoucí pornoherečky, které tímto způsobí akutní orgasmus, nicméně takovýto gerontofilní výkon vyvolá akorát žádost nevěřící jury o kontrolní vzorek moči a její laboratorní test na přítomnost modrého steroidu. Ještěže situaci alespoň částečně spasí dokonalý Žrec v podobě agenta Mahoneho, pár katalogových prdelek, nějaké ty kozy a konečně! nehoněná přístupnost! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, bavil jsem se mnohem víc, než by asi bylo bývalo vhodné. Moc často nenarazíme na film, u kterého není vůbec jasné, zda-li byl myšlen vážně celý, nebo jenom zčásti, anebo vůbec. Já z toho měl pocit, jako kdyby Lussier řekl každému herci něco jiného. Nicholas Cage totiž hraje úplně komicky drsně vážně, Amber Heard komicky dramaticky a William Fichtner si to prostě jenom užívá a jako jediný je fakt cool sám o sobě. Nevím, jestli ten film funguje tak, jak tvůrci chtěli, každopádně protentokrát budu hodnotit jen a pouze výsledek, kterej mě vlastně nakonec příjemně překvapil. Přestřelka v motelu a Fichtner v digitální cisterně, to jsou tak WTF momenty, že se nejde nesmát. Nemám daleko k poťouchlým čtyřem hvězdičkám. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Cage pochopil. V áčkach je už na smiech, tak do nás chce ládovať jedno zábavné béčko za druhým. V Drive Angry je presvedčilo drsný a aj inak je tu všetko, čo treba: nekompromisné násilie, halda akcie, cool zbrane, fuckovanie, hlášky, kozy, metal a David Morse. No a samozrejme William Fichtner from the Federal Bureau of Get the Fuck Out of My Way. Keby to malo dravšie tempo a údernejšie akčné scény, jasné guilty. Začínam sa úprimne tešiť na Ghost Rider 2. :) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Angry grandpa Nicolas Cage OK, blonďatá žena činu Amber Heard taktéž a Fichtnerovu účetnímu rovnou postavit pomník. Tragédie je to v momentě, kdy film netáhnou herci, ale režisér, což je vzhledem k faktu, že se točilo primárně pro třetí rozměr, docela průšvih, neb se celá tahle střelená jízda omezí na strašlivé triky, nic moc akci, či rádoby něco, co by snad mělo připomínat vývoj děje. Divák se pak musí z nudné vaty odchytávat špulením prdelky, či smrtonosnou hláškou rovnou z pekla. Šel jsem do toho bez očekávání, po skončení pláču nad promarněným potenciálem. Na papíře (a s tím obsazením) tam rozhodně byl. Nebo už v Hollywoodu vymřeli i solidní béčkaři? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že Nicolase Cageho ve filmu emoce nikdy moc nebrali, to už jsem dávno neřešil. Pořád jsem bral za to, že hraje ve filmech, který mě baví. Taky proto jsem se těšil na Drive Angry, který mě už ale předem upozorňovalo tím, že je ve 3D a pustil se do něj trošku bláznivej režisér, kterej za sebou má jednu kravinu za druhou. Film samotný pak fakt nestojí moc za řeč. Nicolas nedá vlastně vůbec nic najevo. Když nějaký babě flákne hudlana jako zvon nebo jí za rohem vojede, tváří se u toho stejně, jako když v ruce drží brokovnici a machruje, že na něj nikdo nemá. Teď mě vlastně napadá, že jedna scéna, kde se tohle všechno děje, tam taky je a Nicolas se s tím fakt vůbec nesere. Já tyhle stylový akce ale vůbec nemám rád a měl jsem co dělat, abych se u těch nesmyslů vůbec udržel ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $10,721,033Tržby Celosvetovo $48,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,198,590 //počet predaných kusov 85,606Tržby za predaj DVD v USA $4,950,391 //počet predaných kusov 321,680║ Slušný Grindhouse nášup, Nicolas Cage šlape na plyn ako už dávno nie, k tomu skvelý pekelný sekundant William Fichtner, +bonbónik na uletenej krvavej torte je elektrizujúca akčná Amber Heard. Režisér Lussier prekvapuje. /75%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Todd Farmer, Patrick Lussier .. Potřetí za 3 dny snímek s Amber Heard. Pro mne takový prototyp Keiry z Texasu, které se zatím nedaří zavadit o větší roli ve filmu, který by měl vyšší ambice. Nebo ji mimo modelingu zatraceně baví indie či (hororové) béčka... ()

woody 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Nicolase Cage, oceňovaného charakterního herec a držitele Oscara ... (nepočítám-li The Wicker Man) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to docela dobrý :) Když tam Cage všechny střílí brokovkou tak je to fakt super. Název je přesnej. Nesmrtelnej Cage jezdí autem, brutálně zabíjí texaský burany a furt tam hrajou řízný kytary. Do toho megahot Amber Heard a spousta komicky debilních digitálních efektů. Nebýt těch mytologických keců a poslední asi desetiminutovky, šel bych klidně výše. Ale Cage chlemtající pivo z porcelánový lebky není cool. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Mega e-e. Lobotomik Cage jede svoje, přehnaná akce, solidní gore, hezky blbý triky (viděla 2D), demence, vraždění se Smolíčkem v jeskyňce... Ale všecko, všecičko převyšuje (zachraňuje) postava Účetního. Na Fichtnerovo vystupování z cisterny budu při masturbování vzpomínat ještě dlouho. (3,333* nahoru, má to málo procentíček) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SLYŠEL JSI O MOJÍ DCEŘI? TAK UŽ VÍŠ, PROČ JSEM SE VRÁTIL“..... /// Když střelíte do oka člověka, umře. Když Miltona - musí si nasadit brejle! Je vrah? Nebo utekl z vězení? Těžko říct, ale dokáže šukat i během přestřelky.... Ale to jakej a kdo skutečně je nikdo neřeší. Proč taky. Je to BÉČKO, tak nač pitvat kraviny. KDYŽ NEPŘIJDU JÁ, PŘIJDE NĚKDO JINEJ! Nikdo (většinou) nezdržuje zbytečnostma, celkem vtipné okamžiky střídají (bohužel) ty horší – (scenárista jakoby vyndal z akce logiku). Což je škoda, protože jinak to docela ujde! Řekl bych, že je to zábavnější než třeba Legion. Tohle má totiž výbornýho účetního! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je mi jedno jak N.Cage vypadá, hlavně že je akční a cedí suchý hlášky! 2.) Uvažuju o vstupu do sekty. 3.) Doma se mi povalujou stehenní kosti. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Aj keď je Niki môj obľúbený herec, musím povedať, že v tomto naloženom akčnom béčku by som uvítal niekoho iného. Nie že by bol zlý, to vôbec nie, ale aby som dal filmu za 5*, to by musel obsahovať ešte niečo naviac. Krásna Amber Heard a Wiliam Fichtner parádne Nkimu sekundujú, no aj tak to stále nieje ono............. Soundtrack Michael Wandmacher : 1. Full Frontal Shotgun ,2. Milton ,3. The Accountant ,4. Palomar Motel ,5. The Iron Godkiller ,6. Burning Memories ,7. Checking Out The Hard Way ,8. Piper Rides Shotgun ,9. The Bridge ,10. Good Little Follower ,11. Let's Go For A Ride ,12. Eyes Wide ,13. Revolutions Per Minute ,14. I Never Get Curious ,15. A Door That Can't Be Closed ,16. Road Raging ,17. Webster ,18. Milton's Backstory ,19. All You See ,20. Mass vs. Acceleration ,21. Chevelle ,22. Walking Contradiction ,23. Roadblock ,24. G-Man ,25. Redline ,26. Say Thank You Or She Dies ,27. Not Of This Earth ,28. Grandaddy ,29. I'll Have That Beer, ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela fajn akční nářez s 3d Efekty,které měli Koule.. Bohužél.. mi tam zavázelo to Fantasy://.. A celkem mi to připomínalo takového novějšího Terminátora :) ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Cage coby z pekla uteklý Lešek Semelka názorně ukazuje směšnost fanboyovské obsese ratingovým štemplem R, neboli do sedmnáctři let nepřístupné (pouze v doprovodu dospělých). Vyprávění překvapí především tím, že se nejedná o adaptaci nějakého tuctového rádoby drsného komiksu z amerického mainstreamu, jež se vyznačuje nadutou drsností a úsměvně naivním přejímáním vážných motivů či křesťanské mytologie. Vše zde (stejně jako v mnoha ohledech podobné "Knize přežití") totiž trpí stejným syndromem úzkostné afektovanosti a apelativnosti jako čtení určené pro náctileté chlapce bez rozhledu. Především to platí pro sugerování dojmu, že film je hrozně nekonformní, když se co chvíli zakleje, rozprskne kečup nebo ukáže nahá žena (ale ne moc explicitně, aby se nám děti z toho nelekly). Právě svou neoblomnou vážností získává již tak pitomoučký snímek ryze absurdní rozměr, a ve výsledku tak má blíže spíše opusům od Tromy. Ale na rozdíl od Tromy postrádá jakýkoli nadhled, což ve výsledku zavdává k pobavení nikoli s filmem, ale na jeho úkor. Cage definitivně dospěl do stádia campu sama sebe a představuje jakousi Divine hollywoodské hvězdné sebestřednosti a namyšlenosti. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Lussier mi naserviroval presne to, co jsem cekal. Beckovou jizdu o drsnakovy na ceste za pomstou. Cage je v roli z pekla uprchlyho mstitele naprosto perfektni, sice se ne uplne stoprocentne zbavil svyho klasickyho vyrazu, ale toho drsnaka mu clovek proste veri, obzvlast, kdyz z vystrelenym okem a svoji vernou brokovnici rube jednoho smejda za druhym a sem tam utrousi i nejakou tu hlasku. Navic mrtvoly tu fakt nejsou jedna nebo dve, rek bych, ze pocet se zastavi nekde okolo padesati. Do toho sem tam nejaky ustreleny koncetiny, cakance krve, nahy zensky a zadny zbytecny kecy, Cage sedne do nadupany kary, nabali drsnou blondynu a jede a masakruje. V patach ma sympatickyho dablovo poskoka v podani paradniho Fichtnera. Celkove samozrejme, ze by se dalo kritizovat, pribeh je proste stupidni, herci nic moc nehrajou a triky jsou skoro az hnusny, ale co na tom, tohle je proste zabavny becko a jako takovy bavi dokonale. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pěkný 70s grindhouse post-retro feeling, parádní staré auta, spousta krve, akce, prostě klasické béčko se vším všudy. Dědek Cage mi ve své roli vůbec neseděl. Jinak film je prošpikovaný okultismem, otevřené se tu mluvi o satanisnu, NWO, ritualní obětovaní, všude samý pentagramy, sekta kolem Burkeho (ten byl výborný!) připomínala "Manson family", což byl tajný projekt CIA MK-Ultra, tady alespoň nevěřící Tomášové vidíte ze vše z toho co se vydává jako konspirace uz konspirací dávno není, celý hollywood je ovládán satanovou synagogou, pedofily, úchyláky, degeneráty atd. Kauzy jako Pizza Gate a nebo třeba pedo/sexuální impérium kolem údajně zemřelého Epsteina jsou dostatečně výmluvné. Jediu v tom všichni vážení nebo jsou někteří z nich minimálně zasvěcení v nějakém tom ritu, to platí i o hudební branži. Covnout už nemohou to by se rovnalo smrti. Všichni se klaní Baphometovi. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Co už mně spoustu filmů zkazilo, tady mi kupodivu nevadilo, a většinu týhle blbosti jsem se hodně slušně bavil. Nahatý kundy, drsnej Cage, nenáročnej humor, sexy autíčka... Jste-li schopní si to všechno užít a zároveň se nezlobit na hrozný digitální triky nebo vrcholně stupidní zápletku, tak hurá a DRIVE ANGRY (...) ()

movie 

všechny recenze uživatele

Famózní eskapistická jízda, která mě odzbrojila hned v první minutě filmu. Pekelně soustředěný Nicolas Cage v roli muže, který utekl samotnému peklu, aby překazil plány fanatickému kultu vedeného dvojníkem Neila Younga. DRIVE ANGRY je skutečně vydatná potrava pro duši natočená bez servítek a s nadhledem a já nemohu dostatečně poděkovat tvůrcům, že se při práci na scénáři dokázali tak překrásně odpoutat. Chvála samozřejmě nepatří jen Cageovi, který se do svého výkonu opět ponořil až po uši (snímek je jakousi akční fantasy variací na WILD AT HEART), ale i zbytku hereckého ansáblu, který zjevně sekundoval ideu tvůrců a bez jakékoliv skryté ironie doručili zcela efektniví výkony, tedy především William Fichtner jako účetní z pekla, Amber Heard nebo šerif Tom Atkins. Po letech se tu Cage setkal i se skromným Davidem Morsem (THE ROCK). ()

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama