Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (831)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být celkem zábavná guilty pleasure v grinhouse stylu a nepochobuji, že to tak i Lussier natočit chtěl. Jenže to by musel umět režírovat, protože takhle pomalý, nudný fim dokáže natočit snad jedině on. Příběh je pitomej, akce je nezajímavá a špatně sestříhaná, variace na filmy ze 70. let tragicky nevychází a i sebemenší náznak nápadu smete Lussier ze stolu. Aspoň, že William Fichtner pochopil, v jaký že kravině to vlastně hraje a celý si to nehorázně užívá. Jenže on ani sexy Amber Heard to zachránit nedokážou. 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $10,721,033Tržby Celosvetovo $48,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,198,590 //počet predaných kusov 85,606Tržby za predaj DVD v USA $4,950,391 //počet predaných kusov 321,680║ Slušný Grindhouse nášup, Nicolas Cage šlape na plyn ako už dávno nie, k tomu skvelý pekelný sekundant William Fichtner, +bonbónik na uletenej krvavej torte je elektrizujúca akčná Amber Heard. Režisér Lussier prekvapuje. /75%/ ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Aj keď je Niki môj obľúbený herec, musím povedať, že v tomto naloženom akčnom béčku by som uvítal niekoho iného. Nie že by bol zlý, to vôbec nie, ale aby som dal filmu za 5*, to by musel obsahovať ešte niečo naviac. Krásna Amber Heard a Wiliam Fichtner parádne Nkimu sekundujú, no aj tak to stále nieje ono............. Soundtrack Michael Wandmacher : 1. Full Frontal Shotgun ,2. Milton ,3. The Accountant ,4. Palomar Motel ,5. The Iron Godkiller ,6. Burning Memories ,7. Checking Out The Hard Way ,8. Piper Rides Shotgun ,9. The Bridge ,10. Good Little Follower ,11. Let's Go For A Ride ,12. Eyes Wide ,13. Revolutions Per Minute ,14. I Never Get Curious ,15. A Door That Can't Be Closed ,16. Road Raging ,17. Webster ,18. Milton's Backstory ,19. All You See ,20. Mass vs. Acceleration ,21. Chevelle ,22. Walking Contradiction ,23. Roadblock ,24. G-Man ,25. Redline ,26. Say Thank You Or She Dies ,27. Not Of This Earth ,28. Grandaddy ,29. I'll Have That Beer, ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je nejvyšší čas přivést k nám do pekla Dorotu Cageovou. Kdo se hlásí dobrovolně..? Á, pan Fichtner s hodností účetního.. Výborně! Pozor na peří a žádný alkohol..! Legrační triky, dementní dialogy, holé kozy a veteránské vozy v paperbackovém béčku s ambicemi lehce pobavit před věčným zapomněním. Nicky, hrající už dědečky (!), odvádí svůj mrzký standard, jeho spolujezdkyně, kurvující Amazonka Amber, se mu zjevně přizpůsobila a tak musí vše zachraňovat výše zmiňovaný accountant v obleku, jehož poctivý přístup zcela vylučuje možnost případných "daňových úniků". Závěr s podkresem Meat Loafa má pro Cageovu kariéru alegorický význam a já mu doporučuji tři věci. Vyměnit kadeřníka, vyměnit agenta a pokud ani to nepomůže, vyměnit povolání. Sice to opláču, ale budou to slzy štěstí.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to je dobrý běčko, ale postupem času se z toho stane šílená béčková břečka, ale co, je to zábavný, Cage po celou dobu drsnej jak hovado a to i přes svoje divný háro, navíc to tam kosí brokárnou, navíc po čase se k němu se svým kvalitním natuněným férem přidá sakra velká kočka Amber Heard, která se díky bohu s nějakým velkým zahalováním moc nepáře a tak jediný, co krapet kazíí náladu je trapnej sektářskej padouch, kterýho bych nedal ani do videohry pro děti do tří let a moc se nepředvede ani vyslanec z pekla, kterýho tu předvádí Fitchner, zprvu se sice zdá, že bude ještě brutální final battle mezi Cagem a jim, ale ve skutečnosti se stane velký hovno a Cageův mega kanón na tyhle souboje tak zůstane trochu nevyužit a za očekáváním, každopádně i tak béčko jak se sluší a patří, včetně správně sračkoidního scénáře. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Mince, kterou účetní (William Fichtner) v průběhu filmu používá, je Obolos, pocházející ze starověkého Řecka. Tehdy se tyto mince dávali do rukou mrtvého, nebo na jeho oční víčka, jako platba pro Kharona, převozníka mrtvých, který se staral o to, aby duše překročili řeku Styx. To potvrzuje, že role účetního je přivést ztracené duše zpět do pekla. (Zuzyzss)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama