Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí vědci milují stejnou dívku. Proto sestrojí duplikátor, který zhotoví její věrnou kopii, ale výsledek není takový, jaký očekávali. (Hans.)

Recenze (4)

pepua 

všechny recenze uživatele

Toto sci-fi by mohlo mít i další označení „film pro pamětníky“. Většinou jen nezávazná konverzace, která příběh dopředu moc neposouvá, hudba romantická až běda, zkrátka si po obědě pěkně zdřímnout u filmu. Až když se začne s klonováním živých bytostí začne to být alespoň trochu zajímavé, ale ve finále je to stejně tak moc pomalý a romantickou náladou prosáklý film, že pokud u něj usnete a probudíte se na konci, prakticky o nic nepřijdete. Námět by si určitě zasloužil zajímavější (a napínavější) zpracování. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Retronuda, i po rokoch. Nic sa tam nedeje, dialogy priserne zostarli, dnes uz posobia nepatricne, silna zatuchlina  62 % ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak ide o sci-fi melodrámu, tak sa musia klonovať sexy buchty, ktoré neopätujú lásku pána vedca Hlavičku. Ak by ale išlo o akčné sci-fi, klonovali by sa tu zbrane, peniaze, či vojaci určení pre šialeného vedátora. A určite by išlo o omnoho lepšiu zábavu. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hammer. Začít souvislejší průzkum produkce společnosti Hammer právě tímto filmem nebyl nejlepší nápad, ale kdo to měl vědět? Navíc za to může chronologie. Takže chcete-li se pokusit o něco podobného jako já, tímhle nezačínejte. - K filmu: zajímavý námět a - abych tak řekl - poctivé zpracování, ale strašně nezajímavě udělané. Jediný zajímavý moment přijde ve chvíli, kdy si odmítnutý nápadník smontovává novou družku (krásná Barbara Paytonová, která je v tomto filmu dvojmo, co chtít víc?), jinak se to tak nějak vleče, nosný námět se utápí pod přívalem dialogů a zcela překáží romantická linka. Vůbec se nedivím, že v této době stálo studio Hammer před krachem a zachránil je až úspěch Quatermasse. Tam konečně pochopili, kudy se vydat. Tento film byla jen slepá ulička. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Williama F. Templa. (Hans.)

Reklama

Reklama