Reklama

Reklama

Prázdniny s Timonem a Pumbou

  • USA On Holiday with Timon & Pumbaa
Animovaný / Rodinný
USA, 2004, 63 min

Obsahy(1)

Přidejte se k Timonovi a Pumbovi, oblíbeným přátelům z "Lvího krále", a prožijte s nimi odvážná dobrodružství plná zábavy ze všech koutů světa. První zastávka je Afrika v příběhu s názvem "Keňa je mým přítelem", kde si Timon nevzpomene na Svátek nejlepších přátel a Pumbu tím trochu nazlobí. V "Jihomořské nemoci" sní Pumba špatného brouka a Timon se stává doktorem, který příteli pomáhá. Ale pozor, špatně podaný lék může i zabíjet! V příběhu "Slonem v Ugandě" se Pumba chce stát jedním z nejpopulárnějších zvířat v džungli. "Jak přežít Kostariku" nás zavede do Jižní Ameriky. A na závěr se v "Klubu bláznů" pokouší Timon a Pumba získat zpět peníze, které ukradl zlý bankovní lupič Quint. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Šest 10minutových příběhů s Timonem a Pumbou, některé lepší, některé nudnější. Celkově je to pro děcké publikum. Tudíž zlatý střed :). ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Už od úvodnej zvučky Hakuna Matata vo mne zavládol spokojný feeling. A ten ma neopúšťal napriek nechronologickému deju ale s veľkou dávkou zábavy a improvizácie 6 príbehov od mojich obľúbencov Timona a Pumby. Určite aj dospeláci sa slušne zabavia. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zřejmě příběhy převzaté z televizního seriálu o Timonovi a Pumbovi spolehlivě pobaví dětské publikum a dospělí tu hodinku také přežijí bez úhony. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný filmek - respektive výběr z epizod seriálu, který jsem nikdy neviděl. Pro děti asi dobrý. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

6 příběhů + závěrečná písnička přezpívaná do češtiny.. Hold lepší průměr, ikdyž jsem čekal že mě budou Timon a Pumba bavit o něco více. 70% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Opět se jedná o pouhou kompilaci šesti dílů z původního seriálu, takže záleží jak který díl se divákovi líbí. Jedná se o epizody Kenya Be My Friend?, South Sea Sick, Uganda Be an Elephant, The Pain in Spain, How to Beat the High Costa Rica a You Ghana Join the Club. Za mě v průměru jednotlivých dílů za 2*. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

přijemný kreslený film zejména pro malé děti, odhaduji na předškoláky, ale i dospělým se určitě tato animovaná pohádka s několika příběhy o přátelství Tima a Pumby, bude líbit, kteří spolu zažívají nesčekrát velké dobrodružství, moc pěkná animace, a tentokrát vůbec nevadilo, že nebylo mluveno anglicky, hezky se na to koukalo. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Všechny příběhy Timona a Pumby mě baví mnohem víc, než celý Lví král, ze kterého vzešli. Dabing se mi moc líbí! A to připomínám, že dabing rozhodně nepreferuji. 80% ()

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Som dospelejší človek. Je to pre detské publikum a tak to má byť. Ale vo svete Disney som takú vtipnú dvojku ešte nevidel :). Príbehy zamerané na výchovnú stránku v skrytom zmysle. Ale k čertu s písaním inteligentnou formou. Je to krásne, milé, zlaté, hravé a keby mám deti, určite by som chcel aby to videli. Ale ja som dospelák a miestami to pre mňa bolo nudné(detské)...3* ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Po tretí krát kompilát dielov z pôvodného seriálu, avšak tentokrát musím povedať, že tu boli vybrané určite tie lepšie časti, ktoré asi najviac pobavili. Stále to nemožno považovať za plnohodnotný celovečerný snímok, ale v rámci série to pobaví. Nakoľko ja však neholdujem podobným zlátaninám a žmýkaniu starých hadier, tak tú jednu hviezdu pridávam len z povinnosti a z akejsi nostalgie. 50 % ()

Reklama

Reklama