Reklama

Reklama

Anticorra

(studentský film)
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Mrzák konstruuje něco šíleného… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pět minut, zvrhlý chůzeprostý nacista, skvělé záběry... Tak nějak mě nenapadá, co bych měl chtít od kamerového cvičení druhého ročníku chtít víc, leda snít o naprosto zvrhlém záběru s gumovou kachničkou v nacistické uniformě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pak že se u nás na FAMU nerodí zajímavé shorty. Tenhle o vozíčkáři s nacistickou čepicí, který se pokouší oživit nahou „robotku“ se mi docela líbil i díky svému černobílému zpracování. Není potřeba slov, ani titulků popisující děj. Divák si tak nemusí všímat „rušivých“ elementů a zcela si vychutná jak ozvučení, tak probíhající scenérii. Já jsem spokojený a za tu ženskou dám lepší průměr. 60% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nacistický vozíčkář si hraje na Dr. Frankensteina a hodlá si stvořit svého ženského kyborga. Zajímavě skloubený námět, celkem dobrá atmosféra, hezký ženský kyborg, který se s tím prostě nepáře. Kamerově dobře zvládnuté. Bude zajímavé sledovat práci Voleka v případném hororovém celovečeráku. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Ještě než Petra Horváthová začala hledat cesty domů, prostřela své tělo v kraťasu s právem na plnohodnotný celuloid. Pod názvem Mechanická Eva nakopává zadky náckům ve 3D, bukuju si lupeny do první. ()

Reklama

Reklama