Reklama

Reklama

Silent Night, Deadly Night 5: Smrtící hračky

  • USA Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker

Obsahy(1)

Největší překvapení přicházejí v balíčcích od výrobce hraček. Opravdu se dá říci, že jsou to hračky, pro které se umírá. Začátek příběhu vypadá jako strašidelné vánoce pro mladého Dereka Quinna (William Thorne). Spatřil, jaké živé hrůzy číhají uvnitř překrásně zabalených krabic z Pettova (Mickey Rooney) obchodu - zkušenost, ze které oněmí. Teď nedokáže ani zakřičet, když smrtonosné hračky znovu ožívají v jeho vlastním domě. Kdo stojí za touto hrůzou? Neváhejte ani na okamžik zjistit to. To všechno je zabaleno a určeno, aby došlo na jedno místo - k Vám domů. (Warlockee)

(více)

Recenze (16)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Mým nejzelenějším oblíbencem mi byl doporučen horor, prý abych viděla, že nejen panenky jsou děsivým poddruhem hraček. Ujasněme si to. Jak poddruhem? Po té, co jsem viděla to, co jsem viděla, vyhazuju svou XXXL kachničku ze sprchového kouta, roky schovávaný řetízek céček, pytlík hliněných kuliček i svoje tři vzácné skleněnky, bednu s plyšovými velbloudy zamykám do sklepa, mažu hry z mobilu, ve vafkách pálím kuchařku s názvem Hravá kuchyně a v dosahu nechávám pouze model gilotiny u šperkovnice. Lituji jen toho, že nemám žádné panenky, preventivně bych jim přibouchla hlavu mezi dveře. Takhle ten grif pro případ útoku od Mattela nezískám. Normální člověk se po zhlédnutí hororu bojí jít v noci na záchod. Já se po téhle hrůze bojím tu nebezpečnou pouť vykonat i ve dne a pro jistotu si tam s sebou beru zapálenou svíčku. Snad to ve zdech našeho ústavu nebude nápadné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych že serie Silent Night, Bloody night mě bude i popáté bavit, ale jo. Nečekal jsem samozřejmě nic extra ale dostal jsem kvalitní podívanou se strašně okatýma hercema, včetně hlavního záporáka kterej byl strašně k smíchu ale na druhou stranu byl celkově sympatický. Hlavním problémem bylo to děcko které vypadalo že se každou chvíli posere. Cameo Howarda potěšilo, a navíc nevypadal jako uchylák(výjmečně). Vraždící hračky maj něco do sebe a potěšilo mě i jak se hejbaly a nebály se pořádně brutálně zabít. Oni ty gore efekty byly celkem slušné, sice vypadaly trošku béčkověji ale to se mi líbilo. Nicméně škoda že film nemá atmosféru jako první dva díly. Ono už se to ani nějak nespojuje. Za mě palec nahoru jsem spokojen. ()

Reklama

MFZB 

všechny recenze uživatele

Posledná časť tejto séria to v konečnom dôsledku zachránila. Taktiež nemá nič spoločné s prvými tromi dielmi a chvalabohu ani z jebnutou štvorkou, ale je to pomerne zaujímavé dielko. Od filmu som už fakt nič nečakal, po skúsenostiach s predošlými dielmi, ale milo ma prekvapil. Príbeh bol dosť zaujímavý, nápad tiež a aspoň tu bola tá tematika Vianoc a Santa Klausov, čo v trápnej štvorke chýbalo. Proste aj keď už bez akejkoľvek návaznosti na začiatok série ale aspoň čo sa názvu týka, tak ide o to. Už som šťastný, že som dopozeral túto sériu a keď si to tak zhrniem, tak keby že ju nevidím, asi neprídem o nič a každopádne najlepšími dielmi boli prvý a tento, u mňa teda 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Premárnená príležitosť. Film nijako nesúvisí s predošlými dielmi. Napriek tomu mohlo ísť o solídny film s vraždiacimi hračkami. Ale režisér vôbec nevie, čo je to efektné zabíjanie. Mordy pôsobia bez gore a krvi smiešne. Zvláštne je, že asi v dvoch prípadoch vyšpliecha hneď niekoľko kečupov a rozprskne pár očných búľv. Keby mali všetky scény s hračkami dosť brutálnosti, pôsobil by nápad filmu solídne. Bez nej je to skôr trápne... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych doporučil mé oblíbenkyni Jezince.jezince, aby viděla, že nejen panenky jsou děsivým poddruhem hraček. Inspirace béčkovou klasikou Puppet Master je více než znatelná a já mám vraždící hračky rád ( nevím co by na to Freud, vzhledem k tomu, že jsem otec). Příběh vcelku odsýpá, Yuznova produkce je znát zejména v postelové scéně s neposednou rukou a mechanické efekty opět dokazují, že když se to umí, je to podívaná. Pětka patří kvalitativně minimálně k širšímu průměru na poli svého žánru, záleží však na tom, jak máte nastavenou laťku. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama