Reklama

Reklama

Why Did I Get Married Too?

  • Velká Británie Why Did I Get Married Too?
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři páry se sejdou na každoroční dovolené a snaží se analyzovat svoje manželství. Jejich pobyt na Bahamách je narušen příjezdem exmanžela jedné z přítomných, který je rozhodnutý získat svoji ženu zpět. (roboxxl)

Recenze (10)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $60,095,852Tržby Celosvetovo $60,673,972 Tržby za predaj DVD v USA $18,957,800 //počet predaných kusov 1,063,13 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Presne ako aj u jednotky tak aj tu ma väčšina užívateľov nejaký problém. Podla mňa Tyler Perry opäť zrežíroval výbornú komediálnu drámu o problémoch v manželstve ako to bolo aj pri jednotke. Myslím si že pri najmenšom to bolo rovnako dobré ako jednotka, skôr by som povedal že ešte lepšie a to kvôli tvrdšiemu dramatickému deju. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to mělo hluchá místa a pár věcí mi až vlezlo na nervy, ale suma sumárum pokračování svoji cenu mělo, vyzdvihuju vyhrocený hádky a cukr z minula je tak docela solidně odčiněn :) I tohle mi tu přijde podhodnocený, asi na to dívá až moc fanoušků Michaela Jai Whitea, kteří doufají v nějaký to kopání se do držky a dvé hodiny probírání p*čovin je moc nebere... Jo a cameo na konec prostě... bych teď byl zvědavej na trojku! ()

Norus88 

všechny recenze uživatele

Ako celovečerák u mňa uspel na plnej čiare, presne ako aj v predchádzajúcom dieli. Krásny aj keď smutný snímok zároveň, pretože odráža len realitu a pravdu, ktorá býva najviac krutá. Režisérovi sa podarilo presne vystihnúť a natočiť to za pomoci dobrých hercov so všetkými emóciami a dramatickými situáciami ako v skutočnom živote a dokonale vystihol aj moment na konci, že sa najskôr musí stať niečo naozaj zlé aby sa veci dali do poriadku. Podľa hodnotenia aké má tento film, je vidno že dnešný svet je nedospelý a nezrelý aby niečo takéto mohol pochopiť. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

V porovnání s opravdu dobrým dramatem s kvalitními herci by byl toto podprůměr. Předně můžu prohlásit, že pro tohle je Michala Jay Whitea škoda. Bylo by mnohem zábavnější, kdyby tam všem rozbil držky. Hlavně tý jeho ženský - bravurně zahraná totálně vypatlaná hysterka, kterou stejně máte svym způsobem rádi, i když Vám dělá ze života peklo. Dwayne Johnson byt taktéž total zbytečný. Poučení z filmu je - radši se neženit. Jo, a Janet Jackson je teda pořádná kobliha. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

V celém filmu jsou snad jen dva běloši, což mi přijde vždy vtipné, protože černošské filmy jsou dělané vždy tak, že v nich hraje fakt 99% černochů. Taky je ale pravda, že jsem ještě neviděla černošský film, který by stál za prd. Neříkám, že jsou to oscarové veledíla, ale vždy to má něco do sebe, jako i tento. Převážně tedy dramatické, ale zasmějete se taky určitě. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo lepšie ako prvá časť. Tyler Perry opäť dokázal, že je majster v tomto filmovom štýle. Okrem posledných dvoch minút, ktoré som vôbec nepochopil, a odporúčam vám vynechať ich (!) je film brilantný. Vďaka Tylerovi som spoznal Tashu Smith a musím priznať, že vďaka týmto filmom u mňa poskočila medzi TOP herečky. Samozrejme, film je odporúčaný iba ľuďom, ktorí majú radi afro-americké príbehy so všetkým ako sa patrí, inak vám ručím za to, že film prespíte. ()

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Sequel se podařil hodně, děj byl bohatší a zajímavější a Janet Jackson předvedla, že není jen skvělá zpěvačka (o čemž vypovídá i nádherná titulní píseň Nothing, kterou pro tenhle film nahrála), ale i úžasná herečka, protože její emocionální výstup neměl chybu. Vzhledem k tomu, že film vyšel necelý rok po úmrtí jejího bratra Michaela, myslím si, že se její opravdové pocity projevily i v jejím hereckém výkonu. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

MNĚ SE TO FAKT LÍBILO . Vcelku vtipné i na zamyšlení . Já vím , že na Oskara to není , ale že by odpad ? ? ? INU ZAJÍMAVÉ HODNOCENÍ . A OPRAVDU JSTE TO VIDĚLI ????? ()

Reklama

Reklama