Reklama

Reklama

Poslední upír

  • USA Last, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

V odlehlé poušti objeví archeologové záhadnou kouli. Nikdo si s ní neví rady, dokud se neobjeví Miklos, který zřejmě ví co s ní. Není to však archeolog, ale „nesmrtelný parazit“ - obecně známý pod označením vampýr. Miklos je posledním z vampýrského rodu, a potřebuje nalezenou kouli ke svému věčnému životu. Aby se k magické kouli dostal, vyhledá Miklos pomoc mladého profesora a jeho přítelkyně. Ti však pomalu rozplétají nejen záhadu koule, ale zjistí také Miklosovo tajemství. Nastává závod, kdo se dříve zmocní magické koule a zachrání si život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a také propadák od kterého jsem očekával, až příliš. Stylem kterým je snímek natočen připomíná chaotickou amatérskou kameru a nepříliš daleko od chaotičnosti nemají ani dialogy které jsou místy, až stupidní,samotný děj filmu je již od počátku matoucí a jednotlivé nepromyšlené dialogy střídající se s postelovými scénami, filmu rozhodně nepřidali. Snad jedinou věcí, která byla alespoň trochu promyšlená, byl výběr hudby, díky které film rychleji utíká, ovšem také se nejedná o nic excelentního. 2/10 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Posledný upír je nezaujímavá vampýrska blbina, z ktorej by som polovicu prespal, aj keby ma sám hlavný hrdina Miklós cucal do krku. Dávam jednu, lebo v konečnom dôsledku bol film zaujímavejší, ako sledovanie teleshoppingu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak teda nic moc, docela dobře jsem věděl do čeho jdu, prakticky neznámí film, s hroznou skvadrou herců s úděsným trailerem a příšernou hudbou. Tohle věechno jsem věděl hned od začátku takže jsem byl připraven. A ono to není sice nijak hloupé, příběh sice je klišé ale rozhodně to není hrozné. Kamera je příšerná nestíhá snímat a hlavní upír je typicky na tenhle film nesympatický, ale i přesto jsem rád že mi tenhle film neunikl, a Vlad narážeč stále vede mezi nejhorší upírský filmy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film je absolutní ztrátou času a peněz. Já osobně jej řadím mezi své nejneoblíbenější filmy, protože už dlouho jsem takový upíří paskvil neviděl. Jediné co stojí za zmínku je hudební doprovod a erotické pasáže. Zbytek vás totiž dokáže velmi rychle uspat a znechutit na delší dobu. Dejte na mou radu a určitě si tenhle film neshánějte, protože by jste mohli přijít o všechny své upíří iluze. 10% dávám z milosti za tu hudbu. Při sledování jednotlivých kamerových záběrů jsem si připadal jako Alenka v říši divů. Chaotická okružní jízda dokazuje, že člověk obsluhující tento přístroj byl zřejmě pod vlivem. Většina důležitých momentů se odehrávala ve tmě, kde nebylo skoro nic vidět a navíc jednotlivé scény k sobě absolutně nezapadaly díky velice zvláštnímu střihu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Může se snažit kameraman, může se snažit střihač, můžou se snažit herci, může se o něco pokusit režisér, ale když za hovno stojí samotný scénář, tak nikdo nic nezachrání. Scénář totiž jakoby občas zapomněl, co vlastně vypráví a přišel se scénou nebo postavou, které je naprosto mim a nemá pro danou zápletku žádný smysl a význam. Bláznivý černoch je naprosto zbytečný, erotické scény sice potěší, ale řvou jak jsou zbytečné a samoúčelné, příběh mnohokrát zabloudí do slepé uličky z nichž si pomáhá oslími můstky (odhalení hlavní ženské postavy) a hlavně se skoro vůbec nedozvíme proč a co.... Škoda, ten upír byl místy docela fajn, jen scénář se mohl rozhodnout, jestli to bude sympaťák, nebo ne. Za pochvalu tak stojí jen ta herečka a hudba, ta mi udělala obrovskou radost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se nechala nalákat známým člověkem. Příště se radši budu řídit vlastním instinktem, teda, jestli už nebude po tom všem trošku otupělý. Zřejmě přicházím o své iluze o upírských filmech. Nápad zase tak špatný nebyl, to určitě ne a hudební doprovod byl celkem dobrý. To jsou jediné klady, které tenhle filmový počin může divákovi nabídnout. Nemá být hlavním stavebním kamenem u filmu o upírech vampírismus? To bych chtěla asi moc. Tady pobíhá jen jeden upír snažící se získat zpět starobylý artefakt. Každému vykladá, co je zač. Místo toho, aby se snažil být v utajení. Ke všemu mu nevadí ani sluneční paprsky a vysál jen dva lidi. Takže nějakého řádění se taky nedočkáme. Ještě bych mohla zmínit, že žánr horor taky není úplně na místě. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Příšerný, ale ne hororo, nýbrž ptákovina. Pořád ty samé nesmyslné příběhy o upírech toužících po nesmrtelnosti. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si jednoho dne koupil na dvd. A hned po prvním shlédnutí jsem to dal kámošovi protože tohle to jsem doma fakt nechtěl. Neuvěřitělně blbý film. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Další utahaná upířina - jediné plus jsem zaznamenal hudbu a málo známou herečku v jedné z hlavních rolí - Caroline Cole. Jestli to opravdu byl první film režiséra Andyho Hilla, pak není divu, že působil dost amatérsky. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To bola hroza a des, pozriet tento film. Uz dost dlho som nevidel taky brak, aky je tento akoze hororovy film. Hororove bolo na tom ako tak obal DVD a pozriet to az do konca. To sa len tak nevidi, aka splatanina sa odohrava v tomto filme. Najzbytocnejsia pasaz filmu sa odohravala v tom obchode s nabytkom. Nechapem, naco to tam dali do filmu, ze by kvoli dlzke filmu? Pretoze film tiez neprekypuje dlhou stopazou a to som sa pri nom extremne nudil. Varujem kazdeho, ruky prec od tohoto filmu, ak si nechcete skazit dobry vecer. ()

Deftie odpad!

všechny recenze uživatele

Od začiatku po koniec som mala pocit, že sa dívam na študentský projekt do školy. Áno, takto nejako si predstavujem natočený horor s minimálnym rozpočtom, ktorý vyrábajú 15 až 18 ročné decká. Bohužiaľ toto bol "profesionálny" film, tak by človek očakával trošku viac. Keď už rozpočet bol chabý, tak aspoň dialógy to mohli zachrániť. Nezachránili. Absolútne nezmyselné erotické scény len podtrhli absurdnosť celého príbehu. Jediné, čo držalo film nad vodou, bol hlavný hrdina, ktorý ale akosi veľa hereckého talentu nepobral, no však ako všetci ostatní. A k tomu scéna, v ktorej tej babe Miklos odstrelí hlavu, nemohla som ju zniesť, už dávno som tak nesympatickú herečku nevidela. Toť jediné dva klady, ale akosi to nestačí ani na jednu hviezdičku. ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Můžu s čistým svědomím říci, že je to ta největší upíří hovadina, na kterou se prostě nedalo vydržet dívat. Už od prvního momentu jsem si řekla"Co je to zase za p*******?"...nekvalitní obraz, matný a vybledlí, třesavá kamera, že kdybych řekla, že je amatérská, tak všechny amatéry urazím. Nevím co si touto absolutní žumpou všech amaterských filmů chtěli dokázat. Zbytečná ztráta času a zbytečného chytání se za hlavu.. Jediné co dokázali, je opravdu chytlaví obal filmu..ale obsah?? Film i hezkým obrázkem letěl do koše a to bylo poprvé, kdy jsem nějaký film vyhodila. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne hlúpe, keď už svedkovia vraždy skrývajú mŕtvolu... záporáci, ktorí vraždia a očití svedkovia im neprekážajú... vraždia kvôli zošitu a potom aj tak ho tam nechajú a zdrhnú. Kvalita snímu naozaj veľmi pripomína amatérske video. Maďarský upír Miklós nie je ani upírsky, ani maďarský... a celý film je ako postava Redmana, imbecilný. ()

Reklama

Reklama