Reklama

Reklama

Ohnivá řeka

(TV film)

Obsahy(1)

Lori je bezpečnostní inspektorka ve velké těžařské společnosti. Její pracovní nasazení je pro ni únikem z neutěšeného osobního života. Její manžel John je záchranář a vědec, který nemá ani potuchy o tom, že by měl zachraňovat především svoje manželství. Při jednom rutinním vyšetřování nehody je Lori po velkých explozích podzemní sopky uvězněna hluboko pod povrchem. Pro Johna je to tak mise nejen na záchranu Lorina života, ale také jejich vztahu. Katastrofický thriller plný akce a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne tak tenhle film nezachránil ani Ziering(který je už totálně ve sračkách) a ani Vrana který se zmůže už jen na ležení. Těšil jsem se na špatné efekty a zábavnost, ale tohle je nějaká rádoby blbost kde se zachraňuje rodina, to je vše okolo je jen omáčka a plno keců okolo ní.Aspoň že hudba to vyzdvihla ale taky nic extra. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíši, to byla sračka!!!! Místo hořícího domu, nám tam strčili jakési fotografické momentky, kdy děda vzpomínal na svou bábu. A za 2 minuty si ostatní dělali srandu, že dědek přišel o dům....... A že byli v jeskyni 2 mrtví děcka, to jaksi nikomu vůbec nevadilo. Ian Ziering se tak maximálně hodí do Berverly Hills jako uklízeč bazénů. Film byl totální katastrofa! ()

Reklama

Endyis odpad!

všechny recenze uživatele

jako jestli se chcete pobavit, tak tenhle film funguje i jako vyníkající komedie a v tom případě mu náleží plné hodnocení. Vidět "legendráního Steva" Iana Zieringa s dalšími herci dvacátešesté cenové skupiny, jak zachraňují náš svět, opravdu stojí za to stejně jako všechny brutální efekty a la "corel animation painter"... 0% jako vážnej film, ovšem 100% jako komedie ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl rekord. Tohle se jen tak nevidí: Katastrofický film o ,,ZKÁZE SVĚTA" s celkovým počtem zúčastněných ,,herců" 5. Slovy: PĚT!!! Teda pardon. Ještě tam jsou dva záběry na dvě mrtvolky. A děj? Nebudu tvrdit, že už nic blbějšího být nemůže, protože američtí a kanadští filmaři nás dokáží překvapovat každým dalším takovým počinem. Takže se už teď těšíme, jaký skvost na nás vyskočí příště. Není lepší zábava, než se chlámat u takto vážně myšlených filmů. Kam se hrabou romantické komedie... ()

tatka odpad!

všechny recenze uživatele

RTL 2 sa asi rozhodla odvysielať všetky potratové katastrofické filmy, čo boli kedy natočené. Tak tento klenot som rozhodne nemohla prepásť. Nič nám nepomôže proti katastrofám, čo sa na nás rútia spod zeme, zo zeme, z vesmíru....nič, len AMERICKÁ RODINA. Postavte americkú rodinu proti prúdu lávy - a láva si odfrkne, zastaví sa, hodí spiatočku, vcucne sa nazad do podzemia a vychladne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama