Reklama

Reklama

Bratrstvo – Černé lebky

  • Kanada The Brotherhood IV: The Complex
všechny plakáty

Obsahy(1)

Complex je místo, kde se ti nejschopnější z celé Ameriky stávají důstojníky námořnictva. Lee je ze všech adeptů nejbystřejší a nejlepší. Na akademii funguje také starověká tajná societa, která si říká Černé lebky. Její bývalí členové jsou velmi úspěšní a zastávají vysoké funkce ve vládě a armádě. Být členem Černých lebek znamená úspěch a sílu. A Lee je jejich novým členem. Jakmile je inaugurován, začíná objevovat temné tajemství síly Černých lebek. Tu jim dodává démon, který kdysi ovládal svět. A nyní se pomocí Černých lebek snaží o to samé. Lee tak musí využít veškeré své dovednosti, aby zabránil Černý lebkám převzít kontrolu nad vládou celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

mellon.a 

všechny recenze uživatele

Že s filmem mohly být spokojené leda dívky? Tak to ani náhodou. Myslím, že je zcela očividné, pro koho byl tento film natočen. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a dost... Měl jsem sice v plánu ještě dva poslední díly, ale už na to nemám žaludek... Prostě je smažu z disku a už nikdy nechci o téhle zrůdné sérii ani slyšet... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl serie, konečně tu nejsou zas tak moc buzny a je tu i sranda, ale i přes to všechno to není nic moc. Mám ještě další dva díly ale ty si raději nechám, viděl jsem půlku pátého dílu a byla to šílenost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář filmu se od předešlých dílů moc neliší, jen zde ubylo láskyplných žhavých scén a spíše se přitvrdilo. Polibky a hlazení stejného pohlaví šlo stranou, tentokrát se rozdávali i rány pěstí. Přesto všechno si nelze opět nevšimnout, že při castingu se především hledělo na vzhled herců, jejich tělesné proporce a hlavně se nikdo nesmí moc stydět. Protože ve filmu se hned několik adeptů objeví v bílých hedvábných slipech, které sem tam i poodkryjí co se skrývá za nimi. To potěší především dívky a čtyřprocentní menšinu. Hororová atmosféra se ve filmu neobjevila ani jednou což mě docela zklamalo. Začátek se přitom nesl v celkem zajímavém duchu tajného rituálu ozdobeného fialovými blesky. V tu chvíli jsem přece jenom doufal, že by snad čtyřka mohla patřit k tomu nejlepšímu co bylo v celé sérii Brotherhood k vidění. Jenže jsem se šíleně spletl. Jediné co se mi na snímku líbilo, byl výkon hlavního hrdiny (průměrný) a pěkná herečka. Jinak zde žádné další pozitiva nejsou. Tedy až na závěrečné titulky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde jinde se daří mladým hošanům více, než na středních školách? V armádě, samozřejmě. Není tedy divu, že se tam přesunul díl čtvrtého dílu Bratrstva. A hned ze začátku je třeba říci, že z těch čtyř dílů je tento nejhorrorovější. ono tedy to není žádná sláva, ale jak říkáme mi horrorfani, nemusí přšet, jen když kape. Příběh taky asi nejucelenější, nějaké ty triky (optravdu triky, ne jen masky). Příběh trochu kašle na logiku, jediná žena ve filmu je překvapivě dospělá, ale nebojte, tradiční scénu s polonahými chlapci v posteli a zcela oblečenou ženou nepřijdete. Z obecného hlediska, když už bych to musel říci, tohle se mi zatím ze série líbilo nejvíce, i když, kdyby podobně byl natočený a rozvedený předchozí díl, mohl být nejlepší onen. krátce řečeno, přežili-li jste bez větší újmy předchozí tři díly, tenhle přežijete určitě. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Toto a horor??? Tak k tomu sa to ani len nepribližovalo....Áno autori sa snažili o akési mysteriózno, ale výsledok je viac než katastrofálny....Aj by som skonštatoval, že ide o film béčkový, ale to by som mu výrazne polichotil. Jediný kto si môže prísť na svoje sú dievčatá a to len v prípade že im postačí pohľad na obnažených chlapcov ( lebo tí sú tu až príliš často - len v trenkách )....Jedna hviezda z milosti božej...... ()

Zeke001 

všechny recenze uživatele

S hororem to teda nemá nic společnýho. Ale jinak v klidu béčkový film, když je velká nuda a není co zhlídnout. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Stvrty diel bratrstva bol o malicko lepsi ako predosle casti, ale aj tak to patri medzi hnoj. Tentokrat je dej ponoreny na vojensku akademiu kde ma navrch sekta menom Cierne lebky. Pod palcom ich ma jedna zenska, ktora je mimochodom sukkuba, ktora ovlada bratstvo ciernych lebiek. Ani v tomto diely nechyba povestna sprcha s chlapcom a gayska romanca v posteli so sukkubou. Nechutne a zbytocne zakomponovanie tejto hluposti do filmu. V tomto diely ma pobavilo, ked chlapci obnazili hrude a strielali blesky z brucha na zlikvidovanie nevhodneho oponenta.,,he he Finale filmu bolo opat lahke a bezproblemove tentokrat pre Leeho. Bez problemov prisluhovacom zla usiel a zanechal im v podzemi darcek na rozlucku v podobe casovanej bomby. Troska ma ten film bavil, ale zas nie prilis moc. Oproti predoslym dielom to bolo ako tak pozeratelne a preto mu davam jednu hviezdicku s prizmurenym okom:))))))))) ()

Reklama

Reklama