Reklama

Reklama

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít? (StrYke)

(více)

Recenze (37)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší shit, ale tohle bylo docela i zábavný Ninjové si to rozdávaji s vetřelci (co maji sice na hovno masky) ale zase vraždí v krvavém gore stylu což se mi dost libilo, ke konci pár dobrých fightu i s mečem za doprovodu fajn hudby. Masky mohli být lepší, hlavní hrdinové byli dobrý a příběh to chtělo taky spestřit. Jinak fajn filmek. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

To bol zas nápad pozrieť si túto japonskú somarinu.Nízkorozpočtové filmy moc nepozerám a po tomto filme už asi vobec nebudem.Alieni vyzerali strašne úboho až groteskne,a keď začali lietať nevedel som či sa mam smiať alebo plakať.Masky ninjou tiež nestali za veľa,Herecké výkony pri takejto tuposti ani neviem okomentovať,či boli dobré alebo nie.Určite to bola lacná paródia na horory.Ale aspoň som zistil,prečo nie je napísaní kto to režíroval,určite sa hanbil preto čo stvoril.Totálne zbytočný film,ktorý zaradujem do mojich najhorších filmov,aké som poslednej dobe videl.Ale námet to je dobrý len Alieni by nemohli vyzerať ako zmutovaní dobermani a aj do trikov by sa muselo o moc viac investovať. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Japonsku dominují posledních pár desetiletí TV šou. Je tedy jen málo herců, kteří jsou schopni hrát bez pitvoření se a šklebení. Téhle vizuálem také parodické TV šou to škodí -- sranda postavená na tom, že je vše hrozně přehnané, přece funguje nejlépe s kamennými ksichty. Nicméně po odečtení si 70% neuvěřitelné žumpy zbývá 30% dost dobré zábavy. Vzduchem létající vnitřnosti a údy jsou okatě umělohmotné, stejně tak alieni. Bitky jsou občas dost nápadité (zombie řežba). Ale na průměr to u mě nevytáhly. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Parodie, která paroduje sama sebe. Když přišel teplej ninja s páskou přes oko, málem jsem to vypnul. CITÁT - Být nejlepší ninja bývá dost nepříjemný.......... Dialogy, no to je něco úplně příšernýho a když jsou doprovázený hroznou hudbou, nutí vás to stále držet prst na stopce a čekat, kdy se ten "džbánek naplní" a jak dlouho tu blbost vůbec vydržíte sledovat. Na filmu jsou nejlepší kostýmy, ty se opravdu povedly. Byl jsem zvědav na toho aliena, jak bude vypadat. Není zas tak špatný, ale triková stránka je nezdařilá. Jenže to byl první dojem. Po dvacetipěti minutách jsem to vypnul. To nešlo. Rychloposuvem jsem to dostal asi do čtyřicátý minuty a viděl "aliena" v akci. Musel jsem se smát. No nic, za pokus to stálo. Jedna hvězda. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní ujeťárna made in Japan. Do bojů mezi znepřátelenými klany ninjů vysadili tvůrci této šílenosti vetřelce z vesmíru, který svým pojetím připomíná něco mezi potapěčem, ještěrkou a Gigerovým vetřelcem. Děj je prostý jak facka, dva klany ninjů se nemají zrovna moc rádi, takže proti sobě podnikají krvavé výpravy. Při návratu z jedné z nich se z nebe zřítí cosi, co z počátku ninjové považují za trik znepřáteleného klanu. Z triku se ovšem vyklube výše popsaný vetřelec a začne radikálně masit obyvatele planety země a to velmi rafinovaným způsobem. Ninjové nejsou ovšem žádná béčka, takže z vetřelce hodlají udělat sekanou. Nízkorozpočtový snímek trpí především použitím ne příliš zdařilých digitálních triků a chudou maskou vesmírného monstra. Další ránu mu zasazuje spousta vtipných momentů, které i přes zjevnou snahu tvůrců vtipně vůbec nepůsobí. Na druhou stranu zbytek vtípků je doslova kulervoucí a je většinou zasazen do jednotlivých soubojů ninja vs. alien, jejichž choreografie není vůbec špatná, stejně jako u soubojů ninja vs. ninja a spolu s ujetým humorem a porcí dobrého gore nabízí divákovi slušnou zábavu. Dílko během své optimální stopáže balancuje mezi koukatelnou srajdou a vynikající ulítlou peckou, takže u mě za tři hvězdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama