Reklama

Reklama

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít? (StrYke)

(více)

Recenze (37)

kvardis 

všechny recenze uživatele

Chvilemi to velmi nudilo, nicmene nektere vtipne a bojove zceny to vetsinou zachranily.Vtipne bylo prekvapive uziti anglictiny ( nejspis provokace k USA ) alienem ovladanych ninju :) Skoda toho nizkeho rozpoctu pro digitalni zceny, a masky pusobilo to trochu rozporuplne.Vetsinu lidi tenhle film ale odradi a budou jen kroutit hlavou coze to ma jako byt ! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako zas úplně blbé to není, pár parodických (a sexistických) nápadů tady je. Ale i přes těch 80 minut je to dlouhé, bitek málo (ale zas, když už jsou, stojí za to), samotný vetřelec se objeví až po skoro půl hodině, a spousta nakousnutých nápadů není dotažena do konce. Nejlíp to jde asi přirovnat ke všem parodickým žraločím tornádům, protože tady to taky evidentně točili s nadsázkou. Ale asi měli málo peněz na triky, a tak o vypadá laciněji a chudičce. Ale jak říkám, i přes tu nevyrovnanost, nudu, gumového vetřelce, divné fousy hlavního hrdiny, zcela očekávaný jako twist na konci atd., atd., tam pár nápad dobrých je. A hlavně jsem na to koukal kvůli Mice Hidžii, a té se mi dostalo vrchovatě včetně jedné scény s (vetřelčím) ocasem. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Japonsku dominují posledních pár desetiletí TV šou. Je tedy jen málo herců, kteří jsou schopni hrát bez pitvoření se a šklebení. Téhle vizuálem také parodické TV šou to škodí -- sranda postavená na tom, že je vše hrozně přehnané, přece funguje nejlépe s kamennými ksichty. Nicméně po odečtení si 70% neuvěřitelné žumpy zbývá 30% dost dobré zábavy. Vzduchem létající vnitřnosti a údy jsou okatě umělohmotné, stejně tak alieni. Bitky jsou občas dost nápadité (zombie řežba). Ale na průměr to u mě nevytáhly. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Japonské filmy jsou neskutečně zajímavé, stejně jako jsou neskutečně divné. A někdy i velmi špatné. "Alien vs. Ninja" je kombinací všeho, co jsem výše řekl. Je to film jistě zajímavý v tom, o čem pojednává (souboj ninjů s vetřelcem - není to TEN Vetřelec - není úplně špatný nápad), jejich pojetí je dost specifické a hlavně je to opravdu, ale opravdu špatný film. Tohle se spojuje do celku, který vás ale přesto může nadchnout. Takže pokud se nejdřív podíváte na hodnocení, ve vašem případě to místo 15 % může klidně být procent 50 nebo 70. Záleží na vašem vkusu a na tom, jaký máte vztah k béčkovým filmům. Takže i když dávám 15 %, je to opravdu krásných 15 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/alien-vs-ninja-2010-15.html ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po nestrávenom sushi, sa môžu prisniť aj takéto sny. V nezadanej dobe a zrejme v Japonsku ( natáčané zrejme v nejakom ich skanzene ), sa odohráva príbeh, ktorý môže privodiť nočné mory. A to intelektuálom a radikálom každého zvrhlého izmu. Človiečik obyčajný, si to s pár zívancami celkom užije. Ja sa priznám, nie som intelektuál a ani nič z toho vyššie zmieneného, takže sa moje prispôsobovacie schopnosti občas vzpierali. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama