Reklama

Reklama

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít? (StrYke)

(více)

Recenze (37)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako zas úplně blbé to není, pár parodických (a sexistických) nápadů tady je. Ale i přes těch 80 minut je to dlouhé, bitek málo (ale zas, když už jsou, stojí za to), samotný vetřelec se objeví až po skoro půl hodině, a spousta nakousnutých nápadů není dotažena do konce. Nejlíp to jde asi přirovnat ke všem parodickým žraločím tornádům, protože tady to taky evidentně točili s nadsázkou. Ale asi měli málo peněz na triky, a tak o vypadá laciněji a chudičce. Ale jak říkám, i přes tu nevyrovnanost, nudu, gumového vetřelce, divné fousy hlavního hrdiny, zcela očekávaný jako twist na konci atd., atd., tam pár nápad dobrých je. A hlavně jsem na to koukal kvůli Mice Hidžii, a té se mi dostalo vrchovatě včetně jedné scény s (vetřelčím) ocasem. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Chtěla bych poznat scénáristy podobných Japonských sraček.. Vsadím se, že je najdu na jednom místě, a to v psychiatrické léčebně ve vypolstovaných pokojích a slušivých mundůrech. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to taková nízkorozpočtová japosnká blbůstka. Partička mladých ninjů běhá po lese a rube se s vetřelci z jiné planety. Vetřelci vypadají fakt směšně, lidi převlečení v gumových oblečcích. Gore scén je málo. Spousta digitálních triků. Film se nebere moc vážně. Má působit spíš vtipně, ale občas se i ten vtip míjí účinkem. Pár dobrých soubojů s katanami zde je (ninja vs ninja), ale jinak nic moc. Díky krátké stopáži se to dá s přáteli na večírku v pohodě skouknout jako zábavnej ujetej flick ... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokus o kůůl ninja film plný Geigerovských alienů a bizarního japonského smyslu pro humor, ale celkově takové docela laciné. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Japonsku dominují posledních pár desetiletí TV šou. Je tedy jen málo herců, kteří jsou schopni hrát bez pitvoření se a šklebení. Téhle vizuálem také parodické TV šou to škodí -- sranda postavená na tom, že je vše hrozně přehnané, přece funguje nejlépe s kamennými ksichty. Nicméně po odečtení si 70% neuvěřitelné žumpy zbývá 30% dost dobré zábavy. Vzduchem létající vnitřnosti a údy jsou okatě umělohmotné, stejně tak alieni. Bitky jsou občas dost nápadité (zombie řežba). Ale na průměr to u mě nevytáhly. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší shit, ale tohle bylo docela i zábavný Ninjové si to rozdávaji s vetřelci (co maji sice na hovno masky) ale zase vraždí v krvavém gore stylu což se mi dost libilo, ke konci pár dobrých fightu i s mečem za doprovodu fajn hudby. Masky mohli být lepší, hlavní hrdinové byli dobrý a příběh to chtělo taky spestřit. Jinak fajn filmek. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Parodie, která paroduje sama sebe. Když přišel teplej ninja s páskou přes oko, málem jsem to vypnul. CITÁT - Být nejlepší ninja bývá dost nepříjemný.......... Dialogy, no to je něco úplně příšernýho a když jsou doprovázený hroznou hudbou, nutí vás to stále držet prst na stopce a čekat, kdy se ten "džbánek naplní" a jak dlouho tu blbost vůbec vydržíte sledovat. Na filmu jsou nejlepší kostýmy, ty se opravdu povedly. Byl jsem zvědav na toho aliena, jak bude vypadat. Není zas tak špatný, ale triková stránka je nezdařilá. Jenže to byl první dojem. Po dvacetipěti minutách jsem to vypnul. To nešlo. Rychloposuvem jsem to dostal asi do čtyřicátý minuty a viděl "aliena" v akci. Musel jsem se smát. No nic, za pokus to stálo. Jedna hvězda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po nestrávenom sushi, sa môžu prisniť aj takéto sny. V nezadanej dobe a zrejme v Japonsku ( natáčané zrejme v nejakom ich skanzene ), sa odohráva príbeh, ktorý môže privodiť nočné mory. A to intelektuálom a radikálom každého zvrhlého izmu. Človiečik obyčajný, si to s pár zívancami celkom užije. Ja sa priznám, nie som intelektuál a ani nič z toho vyššie zmieneného, takže sa moje prispôsobovacie schopnosti občas vzpierali. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

To bol zas nápad pozrieť si túto japonskú somarinu.Nízkorozpočtové filmy moc nepozerám a po tomto filme už asi vobec nebudem.Alieni vyzerali strašne úboho až groteskne,a keď začali lietať nevedel som či sa mam smiať alebo plakať.Masky ninjou tiež nestali za veľa,Herecké výkony pri takejto tuposti ani neviem okomentovať,či boli dobré alebo nie.Určite to bola lacná paródia na horory.Ale aspoň som zistil,prečo nie je napísaní kto to režíroval,určite sa hanbil preto čo stvoril.Totálne zbytočný film,ktorý zaradujem do mojich najhorších filmov,aké som poslednej dobe videl.Ale námet to je dobrý len Alieni by nemohli vyzerať ako zmutovaní dobermani a aj do trikov by sa muselo o moc viac investovať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Japonské filmy jsou neskutečně zajímavé, stejně jako jsou neskutečně divné. A někdy i velmi špatné. "Alien vs. Ninja" je kombinací všeho, co jsem výše řekl. Je to film jistě zajímavý v tom, o čem pojednává (souboj ninjů s vetřelcem - není to TEN Vetřelec - není úplně špatný nápad), jejich pojetí je dost specifické a hlavně je to opravdu, ale opravdu špatný film. Tohle se spojuje do celku, který vás ale přesto může nadchnout. Takže pokud se nejdřív podíváte na hodnocení, ve vašem případě to místo 15 % může klidně být procent 50 nebo 70. Záleží na vašem vkusu a na tom, jaký máte vztah k béčkovým filmům. Takže i když dávám 15 %, je to opravdu krásných 15 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/alien-vs-ninja-2010-15.html ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Obyčejná řezačka. Od začátku až do konce. Nízký rozpočet je v tom hodně znát, ale za některé ty super scény to stálo. Občas trochu sexuální podtex, normální pěstní férovka nebo katanový souboj s mimozemšťanem vás určitě dokáže jenom překvapit. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Herecký výkony mi přišly, až moc dobrý na takový film. Mika Hijii ukazovala, jak jen mohla při soubojích sexy zadek. Tohle se musí brát, jako parodie a je to nářez. Škoda, že Alien při konečném souboji pak začal létat, protože před tou scénkou jsem chtěl dát 4 hvězdy. Nápad na film dobrej, ale provedení horší. Vyjadřování k vzhledu Aliena je zbytečný to se musí vidět. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja film bych ještě přežil, ale co proboha měl znamenat ten Alien? To měla být pocta Gappě nebo snad Godzille? Spíš výsměch autorů divákům do ksichtu! Nemůžu si pomoct, ale tohle jinak hodnotit ani nebudu, hnus velebnosti! 0% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní ujeťárna made in Japan. Do bojů mezi znepřátelenými klany ninjů vysadili tvůrci této šílenosti vetřelce z vesmíru, který svým pojetím připomíná něco mezi potapěčem, ještěrkou a Gigerovým vetřelcem. Děj je prostý jak facka, dva klany ninjů se nemají zrovna moc rádi, takže proti sobě podnikají krvavé výpravy. Při návratu z jedné z nich se z nebe zřítí cosi, co z počátku ninjové považují za trik znepřáteleného klanu. Z triku se ovšem vyklube výše popsaný vetřelec a začne radikálně masit obyvatele planety země a to velmi rafinovaným způsobem. Ninjové nejsou ovšem žádná béčka, takže z vetřelce hodlají udělat sekanou. Nízkorozpočtový snímek trpí především použitím ne příliš zdařilých digitálních triků a chudou maskou vesmírného monstra. Další ránu mu zasazuje spousta vtipných momentů, které i přes zjevnou snahu tvůrců vtipně vůbec nepůsobí. Na druhou stranu zbytek vtípků je doslova kulervoucí a je většinou zasazen do jednotlivých soubojů ninja vs. alien, jejichž choreografie není vůbec špatná, stejně jako u soubojů ninja vs. ninja a spolu s ujetým humorem a porcí dobrého gore nabízí divákovi slušnou zábavu. Dílko během své optimální stopáže balancuje mezi koukatelnou srajdou a vynikající ulítlou peckou, takže u mě za tři hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Právě uprostřed bojů mezi nedalekými vesnicemi se z nebe snese velká ohnivá koule. Skupina ninjů z jedné z vesnic se vydává zjistit o co jde. Na to, na co narazí, ale vycvičeni nebyli - přesto každý udělá pro záchranu sebe a svých přátel cokoliv... Ačkoli většinou snesu ledacos, tohle bylo už i pro mně moc. Přišlo mi, že si partička studentů (japonských) po nějaké pařbě domluvila, že natočej nějakej film. A jak se domluvili, tak udělali. Co nezvládli vlastními silami, domaloval další studentík na počítači, a výsledkem je tato pseudo akční-scifi slátanina. Pokud bych měl vypíchnout něco, čím mne film rozhodně potěšil, tak je to určitě délka - 80 minut bych možná vydržel koukat i do černé obrazovky. No a tím co mne film nepotěšil, to byl ten zbytek - otřesné byly hlavně masky. Ty nijnovské byly ještě docela ok, ale ty alienovské byly příšerné (po domácku spíchnuté). Ještě šílenější byly ale figurky malých alienů, z těch gumovost úplně čišela. Mno .. co se týče hereckých výkonů, tak ty jsem nějak nestihl postřehnout, protože kromě bojových scén a jednoho pitvořicího se chudáka zde nic jiného k vidění nebylo. A ty bojové scény ... jak to říct ... byly koukatelné, ale... toť vše.. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Sednout si a nechat se rozesmát vším co nám AvN naservíruje. Doporučuju se na film nekoukat jen jako na Akční / Sci-Fi / Fantasy, ale čekat také komedii. Sednout si nebrat film vážně a jednoduše se bavit. 80% ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Ninjové proti delfínoalienům? Ha tak to je teda pecka. Řekl bych že si film drží standardní japonskou úroveň(až na málo gore a relativně krátkou stopáž která ale není na škodu) a jako bonus pár absolutně uzemňujících grimas, které Mika vyloudí :-)) ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ripleyová tenkrát netušila, že Zpestřelce na chvíli eliminuje dobře mířená rána mečem do koulí....ztřeštěná, ale chvílemi dost zábavná parodie - komedie...a bacha - Aliena hraje chlapík ve vypasovaném overalu!!! ()

Reklama

Reklama