Reklama

Reklama

E Mo Zai Shen Bian

(seriál)
Tchaj-wan, 2005, 15 h (Minutáž: 45 min)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Qi Yue konečně sebrala veškerou svou odvahu a rozhodla se v dopise objasnit kapitánovi basketbalového týmu Yuan Yi své city. Co čert nechtěl, Yuan Yi přehlédne, že mu Qi Yue předává milostné psaní, a pokračuje ve své cestě dál. Jenomže nepřehlédne to někdo jiný – potížista a miláček všech studentek v jednom – Juany (Ah) Meng. Ten tuto situaci využije proti Qi Yue a vydíráním ji donutí mu sloužit. Netrvá to však dlouho, neboť Qi Yue se rozhodne Juan Yimu vyznat osobně, a tím Ah Mengovi zatrhnout vydírání. Přesto se ho tím nezbaví, ač v to velmi doufala, Ah Mengův otec totiž randí s její mamkou a mají v plánu se vzít. Je toho málo? Co když se Qi Yue do protivného Ah Menga zamiluje a bude muset přehodnotit své vyznání Juan Yiovi? Je dovoleno sourozencům – i když nevlastním – milovat se? (Zíza)

(více)

Recenze (11)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem maličko skepticky, protože Zízin komentář je sice velmi pozitivní, ale z roku 2009, kdy mohla být Zíza ještě takové štěně s méně kritickým filmovým pohledem, než má dnes. Furt jsem čekal, kdy mi něco začne vadit a ono nic. Už dlouho jsem neviděl tak krystalicky čistou seriálovou romanci (že by tím, že to je 12 let staré?). Dobře, vadila mi místy kvalita obrazu a zvuku, která se od takto starých taiwanských věcí dá čekat, ale jinak je to příjemné, uvěřitelné, s postavami, které jednají překvapivě přímo: "Počkej! Vezmu si napřed dva prášky na srdce." Není to výrazně předvídatelné, chemie mezi hlavními postavami, je super. Na taiwanskou trhlost jsem si již zvykl. Celkově doporučuju a prohlašuji, že Zíza měla před osmi lety stejnou kvalitu, jakou má dnes! ■ Opening https://m.youtube.com/watch?v=cz9cSzXMKWQ ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Můj první taiwanský seriál a... ani nevím, co k tomu říct. Znáte takový ten pocit, kdy se na něco díváte a přímo se za to stydíte a facepalm neslézá z obličeje - tak todle byl můj případ. Představte si, že někdo tajně natáčí pár a pak jim tuto nahrávku ukáže - a ejhle ono je to profesionální sestříhané video se třemi úhly pohledu a close-upy na jednotlivé obličeje. Asi měl s sebou celý filmový štáb^^ Nicméně jsem hltala každej díl, protože mě naprosto uchvátil hlavní protagonista. Mike He je tak... tak... tak.... *fangirl scream*. Zatím nejhezčí chlap ze všech dramat, co jsem viděla. Ale to je tak všechno, co mi utkvělo v paměti, pokavaď stejně jako já nejste velkými fandy overactingu a anime-style grimas, tak ten seriál moc nedoporučuju. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Jo, má to svoje kvality. Konečně se nehraje na stupidní nedorozumění, kdy nikdo neumí otevřít papulu a vysvětlit, co se děje. JENŽE. Máme tu "záporáky", kteří naprosto otočí během pěti minut. Máme tu typického "rebela", který je vlastně úplný svatoušek. Máme tu fighty, kdy (pravděpodobně pro dokreslení "atmosféry") na účastníky někdo svítí baterkou (??!). Máme tady problémy, které vlastně vůbec nejsou problémy. Máme tu flashbacky na události, které se odehrály před pěti vteřinami. Máme vnitřní monology hlavní hrdinky, ze kterých si chci vystřelit mozek, jak jsou duchaplné a moudré. S čím mě na druhou stranu překvapili - nešetřili s líbačkami, ale hlavně - závěrečné pomuchlování. To jsem vážně nečekala. Ale to bude tím, že jsem zvyklá na JK dorama. Když to ale budu brát jako celek - ani úsměv hlavního hrdiny mě nepřesvědčí. Hodně chaboučké 2* a starý dobrý *facepalm* ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo super (cca první 3 díly ) . Mělo to rychlý a zajímavý děj . Pak mě to začalo nudit a děj mě moc nebral . Vše se furt opakovalo dokola . Hl. hrdinka byla protivná a blbá , že bych jí nejradši zastřelila . Seriál podle mě zachraňují vedlejší postavy . Nechápu to vysoké hodnocení tady . ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Do Ahmona jsem se zamilovala během 15 minut (Jeho "ďábelského" úsměvu se dalo těžko odolat!). U prvních dílů jsem se neskutečně bavilo, některé scény byli tedy dost ujeté. Herečku Rainie jsem si oblíbila taky velmi rychle, její neuvěřitelné xichty byli opravdu roztomilé. Některé pasáže seriálu byli zbytečné, např. vztah učitele. Líbilo se mi přímé jednání hlavních hrdinů, ale přišlo mi, že jednotlivě "překážky" překonali až moc rychle a "proměna" všech nepřátel mi taky moc neseděla :-) Poslední díl seriálu bych hodnotila jako nejlepší - konečně došlo na "drama" (které já tak ráda)! Ještě nesmím opomenout super ost - hlavně písničku Chou Nan Ren! Moje první "setkání" s tchajwanským seriálem dopadlo velmi dobře :D 5* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama