Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (205)

Cival 

všechny recenze uživatele

No na Schneidera je to až neuvěřitelně dobré. Se zhovadilostí Bigalowa se to nedá ani v nejmenším srovnávat. Narozdíl od něj jsem se necítil celých sto minut trapně a občas jsem se i decentně zasmál. Zázrak za jeden a půl hvězdiky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider našel v trapnosti své zalíbení a objevuje stále nové a nové dimenze tohoto slova. Tato jeho komedie je opravdu dost nablblá na to, aby ji většina diváků strávila jen s vypětím všech sil. Nepopírám, asi 3x jsem se zasmál, ale to se mi stává i u hororů, nebo romantických dramat. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tato komedie ac nazvem pripominajici slavny Belmonduv film ma co do kvality daleko i k tem nejprumernejsim kouskum. Opravdovy filmovy odpad. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže Scorsese ve svých filmech často dával menší roličky vlastním rodičům a především jeho matka se např. v takovém Casinu musela zapsat do obecného povědomí, působilo to jako chvályhodný příklad úcty k rodičům. To, co ale provádí jeden z největších absolutních tupců Schneider se svou matku, kterou používá jako další exponent trapnosti, musí být přinejmenším hříchem proti čtvrtému přikázání. I když na druhou stranu i to, že se v komentáři na tokovýhle film vůbec zmiňuji o onom božském režisérovi, není právě nejslušnější. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Hardest Way Possible ,2. It's On (Party Time) ,3. C'mon N' Ride It (The Train) ,4. Wild Thing ,5. Hey Baby ,6. Hard Living ,7. Let's Get It On ,8. My Projects ,9. The Amazing Dolphin Bay ,10. Salt Bag Spil ,11. Got 2 B Luv ,12. No Matter What , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Aha, takže PRETO máš šesť bradaviek!“ Ako mám rád Adama Sandlera (ktorý Zviera produkoval), tak nemám nič proti jeho kamarátovi Robovi Schneiderovi. Nápad s mužom, poskladaným zo zvierat je výborný. Môžeme sa tváriť, že nie. Ale je. Obávam sa však, že dokáže zaujať max. na 20 minút a potom už len priebežne (odvážna zoofilná rovina s kozou, Afroameričan posadnutý rasizmom údajne páchaným na jeho osobe, extrémne agilný člen záverečného honu a jeho "V žiadnom prípade sa nezúčastním masovej hystérie, ktorej výsledkom bude mŕtvy Afroameričan."). Zvyšok je jemne trápna nuda. Avšak bolo aj horšie. Navyše , tentokrát príjemnú spoločnosť robí pôvabná Colleen Haskell (v tom čase hviezdička dobrodružnej reality šou Survivor z roku 2000, vysielanej svojho času i na Nove). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to naprosta volovina, co taky cekat od Schneidera, jenze tady nejde o nejakou intelektualni uroven, ale jestli je film zabavnej a to tenhle urcite je. Ne, ze by se clovek valel smichy po zemi, ale xichtici se Schneider je docela sympatickej, McGinley je naprosto brutalni drtic a i kdyz tu je kolikrat nejaka nechutarna, najde se tu i par solidnich foru a cela ta myslenka na organy ze zvirat je docela fajn, takze u me dobry, coz je 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovýhle blbý filmy se Schneiderem mam fakt rád, protože sou většinou pekelně zábavný a oddechový, ale tohle už je trošku moc i na mě.Nejenže většina vtipů je o ničem, ale koukat jak Schneider oblizuje kozu a má chuť jí přefiknout fakt nemusim. Na druhej pokus sem se bavil už daleko víc ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Schneider jako doktor Dolittle v policejní uniformě ztěžka odolávající zoofilním svodům? Snad i Marta Kubišová měla v jednu chvíli chuť vzít kulovnici a jít ukončit jeho trápení za stodolu.. Když jsme u těch zvířat - inteligentní humor je tu vzácný jak tasmánský vakovlk, Rob je hovado a já osel, že se na to vůbec dívám. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera si nejprve pamatujeme, když byl Kevin podruhé Sám doma, pak začal těžit ze štěků v Sandlerových komediích a nakonec několikrát „bodoval“ ve vlastní sólovce. Jeho hrdina touží stát se policistou, po nehodě ovšem začne zjišťovat, že se s ním dějí zvláštní věci. Rostou mu chlupy, zlepší se mu čich. Asi je patrné, kam se vtipy ubírají. Za kamerou rutinér, před ní pak herci pronášejí dialogy, které jako by psala banda puberťáků. Ač několikrát se mi trefili do noty, to bych zase kecal. Colleen Haskell z televizní reality show roztomilá. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Rob má hodně zvrácené role, to si vybírá sám? =D Ale k věci, mě se to líbilo, a narozdíl od většiny ostatních zde si nemyslím, že je to odpad či sračka. Dost mě též pobavil ten černoch. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Rob Schneider byl zvíře, Rob Schneider byl žena........A teď je Rob Schneider sešívačka.... To už ale předbíhám. Na začátku milénia se pokoušel Rob Schneider o komediální kariéru, ale mě přidal vždy neuvěřitelně trapný. Tedy nikoliv trapný a vtipný, ale pouze trapný. Ideální film, když si potřebujete pustit něco nenáročného a hlavně velmi špatného a pak šup na čsfd vysypat jej do odpadu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zvíře patří mezi filmy, kde mám Roba nejradši. Ten se hodí snad do všeho. :D Jednu z hlavních postav si zde zahrála i Colleen ze Survivora. Škoda, že si nezahrála ve více filmech. Rád bych na ní koukal. Dobře mě bavil také černoch, který trpěl obráceným rasismem. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia s Robom Schneiderom, ktorý tu predvádza pre neho tak typické grimasy a humorné pózy. Opäť hodnotím takým spôsobom, že sa nedívam na nič iné, len na dávku zábavy a to presne očakávam od komédie. Príbeh je veľmi nadnesený a miestami až absurdný, čo nie je vzhľadom k tomu, že sa chce divák len pobaviť a u filme si oddýchnuť vôbec na škodu. A černoch neustále hovoriaci o rasizme ma tiež parádne pobavil. Ešte spomeniem krásnu Colleen Haskell, ktorú som zbožňoval v "Kto prežije." Pristalo jej to tu a nepodala vôbec zlý herecký výkon. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Rádoby komedie se stupidním příběhem o chlapovi, který dostal zvířecí orgány. Trapná zápletka, trapné rozuzlení a mezi tím nuda mísící se, jak jinak, s příšernou trapností. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Rob Schneider nie je známy komik preto, lebo je dobrý komik, ale preto lebo má odvahu (ako jeden z mála) hrať v najhorších sračkách. Toto je jasný príklad - lacné, nechutné a hlavne trápne. ()

Reklama

Reklama