Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je naprostý aucajdr. Po nehodě se dostává do rukou šílenému doktorovi, který mu implantuje orgány z různých zvířat. A z Roba se najednou stává zvíře. Sice je to strašný nesmysl, ale já se bavil. Rob Schneider je užasný bavič (má na to ksicht) a přidání poz a zvířecích zvuků u mě slavilo úspěch. Třeba u scény, kde hrál delfína jsem skoro brečel. Dávám tři hvězdy ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

A já se bavil :o) člověk k tomuto tipu komedií, musí přistupovat s velkou rezervou, ale musím říct, že jsem se pobavil více než u spousty rádoby "chytrých a vtipných komedií " Scény lachtaní záchranné akce, bitka s šimpanzem a hlavně scény s " animální " sexualitou hl. hrdiny ( ať už sex. námluvy s kozou nebo anální natáčení hl. hrdinky - mimochodem moc miloučké :o) mě opravdu dostávali do křečí :o) Bavila mě i postava černocha protestující proti pozitivnímu rasismu :o) Snímek měl samozřejmě spoustu hluchých míst a stačila by stopáž 45 minut, ale já se bavil! takže 3* + 1* za Colleen Haskel p.s. srovnávat tuto komedii se snímkem Zvíře s Belmondem, to snad nemůžete nikdo myslet vážně......... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Humor a styl Roba Schneidera mi na rozdíl od ostatních zas až tak nevadí,ale zde šlápnul fakt vedle.Že jde o dějově naprosto příšernou věc neni snad ani tak odstrašující,ale humor,kterým se Zvíře prezentuje,odstrašující je,a to v koňských dávkách.Myslím,že nejvýstižnějším slovem k této pitomosti je TRAPNOST!!!Až se stydím,že jsem se na to dokoukal :). ()

Maddlis 

všechny recenze uživatele

Lidi, vy jste se fakt už pomátli! To vaše kritický hodnocení tady fakt neni na místě, anebo jste fakt neskutečný suchaři. Jak já jsem se chlámal u tohohle, tak už jsem se dlouho nechlámal....jako filmová podívaná to možná na odpad je, ale jako parodie a ulítlá komedie to nemá chybu....lachtaní akce, ántré se šimpanzem a další...prostě prdel! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia s Robom Schneiderom, ktorý tu predvádza pre neho tak typické grimasy a humorné pózy. Opäť hodnotím takým spôsobom, že sa nedívam na nič iné, len na dávku zábavy a to presne očakávam od komédie. Príbeh je veľmi nadnesený a miestami až absurdný, čo nie je vzhľadom k tomu, že sa chce divák len pobaviť a u filme si oddýchnuť vôbec na škodu. A černoch neustále hovoriaci o rasizme ma tiež parádne pobavil. Ešte spomeniem krásnu Colleen Haskell, ktorú som zbožňoval v "Kto prežije." Pristalo jej to tu a nepodala vôbec zlý herecký výkon. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Marvin (Rob Schneider) dával pokutu autu, prochází kolem žena s kabelkou, která se objevila střídavě na pravém a levém rameni. (OweLord)
  • Když Marvin (Rob Schneider) na začátku filmu jde běhat, hraje píseň „Eye Of The Tiger“ od Survivor, která je spojována s filmem Rocky (1976). (griph)

Reklama

Reklama