Reklama

Reklama

Epizody(38)

Dr. Tommy Oliver se vrací, když jeho studenti objeví Dino kameny, které je promění v Dino Strážce vesmíru, kteří mu pomohou zastavit zlého Mesogoga. (Netflix)

Recenze (6)

borec999 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Power Rangermi- mojím zrejme najväčším guilty pleasure seriálom z detstva. Nikto mi už dnes neuverí keď poviem, že DinoThunder chodieval o 6 večer pred Televíznými novinami na TV JOJ(poznámka pre bratov Čechov-2. najsledovanejšia slovenská televízia). Ale bolo to tak. A ja som bol pravidelným divákom a tento seriál som ako malý proste zbožňoval. Mesogog bol pre viaceré deti určite celkom strašidelný, Zeltrax+ďalší záporáci a vlastne aj samotní Rangeri v tých ich kostýmoch boli dostatočne vizuálne zaujímaví pre detského diváka a navyše sa tam prakticky stále niekto s niekým bil a do toho len tak nezmyselne v pozadí postáv vždy niečo horelo a vybuchovalo. Zhmotnená fantázia viacerých chlapcov hrajúcich sa na bojovníkov a objektívne strašne tupý a nezmyselný akčný výplach plný kaskadérov a stuntmanov. 90 totálne subjektívnych a zaujatých percent. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som tak strašne Power Rangers neznášala... keď to išlo na Fox Kids tak som zúrila... tie ich primitívne sekané pohyby a rôzne trápne pózy... primáty by to lepšie zahrali. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čo k tomuto povedať každý máte svoj názor ale keď ste boli deti tak vás to určite pobavilo.Chcel som si zaspomínať na dectvo a tak som si stiahol komplet túto sériu podľa mňa najlepšiu.A musím povedať že som sa pri tom celkom uvolnil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Toto je první série, která neměla šestého Power Rangera. (Karlsberger)
  • Prostřední jméno Cassidy (Katrina Devine) je Agnes. (Karlsberger)

Reklama

Reklama