Reklama

Reklama

Kung Fu Kyborg

  • Hongkong Ji qi xia (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čína, rok 2046. V přísně tajném vládním programu je stvořen dokonalý prototyp super kyborga s lidskou tváří K-1, který má veškeré předpoklady k tomu, aby zneškodnil nebezpečného androida, který ohrožuje město. K-1 má dokonalé funkce, kromě toho, že létá, dívá se skrz zeď a střílí z prstů uspávací střely, se kdykoliv dokáže proměnit v motorku nebo v obrovské opancéřované monstrum. Vláda přidělí K-1 čestnému a neúplatnému policistovi Xu Dachunovi, který má svého parťáka zaučit. Dachun by se chtěl stát hrdinou a tak není z nového kolegy právě nadšen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od některých přízemních a zaostalých existencí si rozhodně nemyslím (nechci jmenovat), že tohle je zrovna příklad nenarativního filmu, mezi ty spíše počítám takové umělecké skvosty jako je Křižník Koťonkin či Dobrodružství. Distribuční společnost Go Crazy je opravdu crazy, jediná měla tu odvahu dovézt nejnovější čínský megafilm Kung Fu Kyborg. Takové umělecké veledílo, vedle něhož jsou díla od Luchina Viscontiho vhodná tak pro chovance mateřské školky. Kde prostě jinde uvidíte zpívajícího kyborga, nejdrsnějšího zubatýho hackera na světě s fénem a vrtačkou, nány s velkejma mesrama a podobný nezapomentulený scény. Ale jak vidím i mezi zdejším osazenstvem nepochopeno, přijde však doba, kdy se o něm bude učit na všech filmových školách na světě a Bordwell and Thompson budou o něm psát sémiotickou analýzu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokus o čínský Transfomers, ale Bay se fakt nemá vůbec důvod bát nějaký konkurence, tohle je bída, ono totiž nejenže první akce se objeví zhruba až po uloudaný hodině plný rádoby humoru a ještě s nic moc trikama,ale ono se toho tam ani o moc víc neuděje, na poli akce to je opravdu hodně chabý a o to víc to zamrzí, když sem byl naverbovanej velkej borec Jacky Wu, jenže ten se tu zmůže jen na jeden průměrnej souboj a tim končí a zbytek se tam pokusí zachránit Jeffrey Lau se svýma kyborgama alá transformers, ale nějak asi omylem zapomene na závěrečnou bitvu, takže tu jsou všehovšudy dvě akce z toho jedna za moc nestojí a druhá nestojí prozměnu za nic. A to se radši ani nezmiňovat, že tu vlastně ani neexistuje záporák a těm hodným člověk ani nemá moc chuť fandit. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čínská šílenost, která by mohla být docela dobré drsné sci-fi, ale ve skutečnosti je to podáno jako rozpustilá triková komedie, kdy zrovna ty triky nejsou nic moc skvělého, což je škoda, protože na nich to mohlo být postavené. Postavy nejsou nijak moc zajímavé, vtípky nejsou dobré, celkově snímek nefunguje. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Už jméno režiséra naznačuje, že se jedná o čistokrevnou parodii. Kung fu kyborg rozhodně není variace na Transformery, ale parodie na tento film (vlastně spíše na Robocopa). Hodně nepovedená parodie. Distributor Go Crazy by se měl přejmenovat na Went Crazy. Vybrat takovýto film do naší distribuce je známka pokročilé demence. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem ten pravý divák, který by měl seriózně porovnávat tuhle hk variaci na Transformers (prostě nemám ráda akčňáky s plechovkama) skloubenou s romancí a naivním humorem, ale... Akce tu není příliš, spíš se hraje na romantickou linii kolem milostného trojúhelníku, která ovšem není nijak zajímavě podaná. Humor je bezelstný jako na začátku hlavní hrdina a film samotný, jakmile sejde z očí, sejde i z mysli. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama